Stochastic yatay piyasada şiir gibi çalışıyor yine her zamanki gibi... Yakalayamadığı tepe dip yok... üvv...
Printable View
Stochastic yatay piyasada şiir gibi çalışıyor yine her zamanki gibi... Yakalayamadığı tepe dip yok... üvv...
str default 73.725 ten ala geçti...
etr de ala geçmeye çalışıyo,satta ama şu anda...:)
istopu yükselttim ... yyld .. 750 önem yeresi ama ... üvvvvv ..altı hoş olmayabilir ..
pasta gonderebılecek bırı var mı ?
sımdıden tskler...
[quote=Kennym;279687]pasta gonderebılecek bırı var mı ?
sımdıden tskler...[/quote]
[img]http://666kb.com/i/bludpm2b7w8c098lu.png[/img]
[quote=Kennym;279687]pasta gonderebılecek bırı var mı ?
sımdıden tskler...[/quote]
Bende böyle görünüyor ama çok güvenilir değil sanırım...
sayım son durum. ayrıca a-w-y OBO ya benzer:rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/2b383bf9.png[/IMG]
[quote=trader38;279600]Hayırlı haftalar--bol kazançlar
saraylı abi ne buyurdun?
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/a36cd7da.png[/IMG][/quote]
73750 denge noktası ve yeniden üzerine attık..
5 dk lıklar alışa geçmeye hazılansada halen sattalar..
yurtdışı ve future lardaki toparlanma devam ederse 2.seans 74 bin üstünü yeniden deneyebilir piyasa.garan ve isctr de fena durmuyor bugün..
[quote=The Tatar;279693]73750 denge noktası ve yeniden üzerine attık..
5 dk lıklar alışa geçmeye hazılansada halen sattalar..
yurtdışı ve future lardaki toparlanma devam ederse 2.seans 74 bin üstünü yeniden deneyebilir piyasa.garan ve isctr de fena durmuyor bugün..[/quote]
seans arasında 74.000 denemezse yazık palaya.dng
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Saraylı hocam TREND DIRECTION21 de[/B] yatayı çözmesine çözüyorda mükemmel , trend için +0,05 ya da -0,05 nin kırılmasınımı beklemek lazım ayrıca sistem sinyali ile kordineli değil onu ayarlamak için ayarlarıyla oynasak olurmu yoksa hiç ellememeli mi :)[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana]saygılar,[/FONT][/COLOR]
[quote=a.kaya;279697][COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]Saraylı hocam TREND DIRECTION21 de yatayı çözmesine çözüyorda mükemmel , trend için +0,05 ya da -0,05 nin kırılmasınımı beklemek lazım ayrıca sistem sinyali ile kordineli değil onu ayarlamak için ayarlarıyla oynasak olurmu yoksa hiç ellememeli mi :)[/B][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=Verdana][B]saygılar,[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
kaya,
ben o değerleri trend sınırı olarak kullanıyorum,polonyalı tasarımcısının verdiği default değerler bunlar tabi...
hem bu değerlerle hem de diğer formül içindeki değerlerle oynayabilirsin tabi...:)
bana sorarsan elleme hiç...:cool:
[QUOTE=trader38;279692]sayım son durum. ayrıca a-w-y OBO ya benzer:rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/2b383bf9.png[/IMG][/QUOTE]
patron üçgenli y dalgasıda yakışıklı olabilir 4. dalga için .. sıkışıyor piyasa .. trader patronun sayım doğruysa ... yön aşağı .. üvvvvv ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/3038be4b.png[/IMG]
525 den longları ŞİKİ ŞİKİ BABA şarkısının etkisiyle 74000lerde vermek niyetindeyiz, nargile alacaz arkadaş, pala biraz daha para versinde gümüş marpuçlu nargile alalım :)
Sonra başlayalım yeni şarkıyı söylemeye
"Nargilemin marpucuda gümüştendir gümüşten... :)
traderım,
yukardaki ilk grafın geçerli olabileceği gibi,şöyle bişi de olabilir alternatif olarak...::)
Y dediğin yer Y.a..
i dediğin yer Y.b....
ve şimdi Y.c yi yapmak üzere yukarı gidebiliriz...75.175 civarına...
bu alternatif kv li yapıdır....:)))
str sata geçti .. ben uzun devam .istop yazılı .... üvvvvv
sat geldi bana 5 dk içinde sat diyooo
[QUOTE=padişah;279695]seans arasında 74.000 denemezse yazık palaya.dng[/QUOTE]
palanın bu sıralar bısey alası yok ...
Arkadaşlar bir daha benden geyik, espiri, laf atma ,takılma goy goy yapmayı göremeyeceksiniz.
İçinizden herhangi birinizin kalbini kırdıysam affediniz lütfen.
Çünkü tek amacım bu yoğun stresli piyasayı bir an olsun relaks ve rahatlatma amcıyla yapmıştım.
Ama hellim hanımdan artık üyeliğimi iptalini istiyorum hakkınızı helal ediniz hepinize iyi kazançlar dilerim
saygılar,
KİTARO
[QUOTE=kitaro;279707]Arkadaşlar bir daha benden geyik, espiri, laf atma ,takılma goy goy yapmayı göremeyeceksiniz.
Çünkü tek amacım bu yoğun stresli piyasayı bir an olsun relaks ve rahatlatma amcıyla yapmıştım.
Ama hellim hanımdan artık üyeliğimi iptalini istiyorum hakkınızı helal ediniz hepinize iyi kazançlar dilerim
saygılar,
KİTARO[/QUOTE]
hayırdır abi ya .. kitaro patron noldu abi ....üüüüüü
şimdide al geldi sistem zıçıyormu ne
[quote=kitaro;279707]Arkadaşlar bir daha benden geyik, espiri, laf atma ,takılma goy goy yapmayı göremeyeceksiniz.
saygılar,
KİTARO[/quote]
kitaro patron noldu yaa,
ne güzel yazıyordun....
eveeet,stresli piyasa diye esprili gidiyoruz doğru,ne var bunda,ben de yapıyorum....:D
gitme patron bak senin nickini uzun zamandır tanırım yaa....brv
bak ben bile hala yazıyorum bu yaşta,küfür ettiler ,bişi bilmiyorsun dediler,yine yazıyorum abi....:p...onlara mı bakacam...:::
boşver sen bu işleri kitaro....:)
sen iyi tradersın valla....
canını sıkma ya...+.
[quote=selçuklu;279700]patron üçgenli y dalgasıda yakışıklı olabilir 4. dalga için .. sıkışıyor piyasa .. trader patronun sayım doğruysa ... yön aşağı .. üvvvvv ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/3038be4b.png[/IMG][/quote]
oda güzelmiş patron. ama c-d-e değilde c dediğin yerde y bitse daha güzel olabilir.:rolleyes:
pala kabız ettin milleti,
longlar da short olmak isteyenler de 74.000 bekliyor,
haydi kıvırma artık:yü:
[quote=padişah;279695]seans arasında 74.000 denemezse yazık palaya.dng[/quote]
oda ihtimal dahilinde tabi ama bugün biraz isteksiz gördüm ben piyasayı..
gerçi 73425 ten dönüşüde iyi oldu..
pala bizi aşırı iştaha alıştırınca böyle 500 puanlık geri dönüşlere burun kıvırıp beğenmiyruz işte :)
73600 den satışa geçen şip-şak 73825 ten longa döndü ve haftaya çıtır bir fake ile başlamış oldu..
buda boğasal bi sayım trader patronunkinin tersi yönü gösteriyo ..
74200 üstüne çıkabilirse bu sayım güçlenir .. yani ... :::üüüüüü
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/bc081c26.png[/IMG]
traderım,
17734 no.lu gönderimi okudun mu?
kitaro abi .. gitme abim .. senin tarzın farklı hem trade hem forumdaki yazıların ...gitmene çok üzülürüm .. açık söyleyim patron .. :o.. üvvvv
120'lik bolinger sıkışıyor, yukarı patlarsa short pozisyonlar gözden geçirilmeli.
sayın selçuklu üçgen çok netleşti artık...
ama çogunluk aşagı kırılacak diye bekliyor galiba....boks..dng
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;279724]sayın selçuklu üçgen çok netleşti artık...
ama çogunluk aşagı kırılacak diye bekliyor galiba....boks..dng[/QUOTE]
aynen .. bende merak ediyorum ne tarafa kırılacaksa kırılsa iyi olacak aatık .. üvvvvv ... bence yukarı kırlacak tahmniim ...
hoşgeldiniz bu arada ... hayırlı olsun .. .brv
iyice mala bagladı piyasa ...
short devam ... ama tırsmıyo degılım :)
dax yukselıyo bızı alıyolar dax düşüyo gene bizi alıyolar :(:(:( hayır alıp napıcak onu da merak edıyorum :)
gostergelerım dusebılırım dıyor ama cok guvenılır degıller.. kafalarına gore takılıyolar bazen :))
[quote=Jean_Luc_Godard;279724]sayın selçuklu üçgen çok netleşti artık...
ama çogunluk aşagı kırılacak diye bekliyor galiba....boks..dng[/quote]
ben yukarı bekliyorum ne yazık ki!:yü::yü::yü:
[quote=saraylı;279719]traderım,
17734 no.lu gönderimi okudun mu?[/quote]
yeni gördüm abi. aynı şeyi düşünmüşüz:)
demekki işi öğreniyom yavaş yavaş :cool:
biri 650 kontrat bassa anında 73.500 olacağız.
[quote=saraylı;279702]traderım,
yukardaki ilk grafın geçerli olabileceği gibi,şöyle bişi de olabilir alternatif olarak...::)
Y dediğin yer Y.a..
i dediğin yer Y.b....
ve şimdi Y.c yi yapmak üzere yukarı gidebiliriz...75.175 civarına...
bu alternatif kv li yapıdır....:)))[/quote]
abi cok yukarılara tahammülüm yok. Y bitsin bir an önce :::
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/ecc1336d.png[/IMG]
ben de asagı kırılım beklıyorum bu sevıyeden gostergelerım halen serbest dususte ayrıca harıcı cokus gostergelerımden bırı sınya verdı.. hayırlısı...
bakalım gostere gostere yapacaklar mı ... yoksa yamulacaklar mı
bu kadar arkadaş aşağı beklerken, benim yukarı demem çok sırıttı.
Allah'ım ben nerede yanlış yapıyorum?
[QUOTE=padişah;279741]bu kadar arkadaş aşağı beklerken, benim yukarı demem çok sırıttı.
Allah'ım ben nerede yanlış yapıyorum?[/QUOTE]
beklentıler aynı olsa pıyasa coktan gıtmıstı bı yone :) poza asık olmamak lazım :)
assagıysa assagıdır yukaıysa yukarıdır.. bazen assagı gıderken yukarıda olabılır tabı yukarı gıderken assagı oldugu da gorulmustur .. en guzelı gerceklesınce mm demek boyleymıs demek :))
eeyncılls off dı kırassshhh cash cahsss cashhhh :))
istop .. vay anasını .. **