günaydınlar.[B]arkadaşlar sistemlerinizi nasıl buldunuz..[/B]web te yazan formulleri yazıp ms de test ederek mi..
üstad teo nun bir ara derlediği epey formul vardı..onları ms de test eden oldu mu...
Printable View
günaydınlar.[B]arkadaşlar sistemlerinizi nasıl buldunuz..[/B]web te yazan formulleri yazıp ms de test ederek mi..
üstad teo nun bir ara derlediği epey formul vardı..onları ms de test eden oldu mu...
[quote=abka;90816]günaydınlar.[B]arkadaşlar sistemlerinizi nasıl buldunuz..[/B]web te yazan formulleri yazıp ms de test ederek mi..
üstad teo nun bir ara derlediği epey formul vardı..onları ms de test eden oldu mu...[/quote]
Sevgili ağabeyimle beraber 4-5 ay birlikte çalıştık...Ama hakikaten sıkı çalıştık...%100 TM ... Aslınd tasarladğımız sistem daha farklı bir şeydi ama MTX in yetenekleri sınırlı olduğu için, mecburen bun auyarladık ve bazı yeteneklerinden taviz verdik :(
Gunaydin..
fdow falan dinlemedi babalar.cart diye vediler...
ayarları yokki arkadaş...
bugün gap bizi vurdu..
geceden uzunları 29950 kısaya çevirdim.....
[QUOTE=excali;90810]Daha önce [B]haguan[/B] burada yazıyordu. Halen burada mı?[/QUOTE]
Halen burada da epeydir yazmıyor.
Arkadaşlar öncelikle Günaydın Bol Kazanclar Sn Abka sistemi yapmak icin 6-7 kadar hakikatten bayağı bi uğraştım sonunda başardığımı zannediyorum.Kendime kural olarak bazı şeyler koydum ve bunlardan biri de gece poz taşımamak .Sistem 5 dk göre yapıldı
29800 uzuna döndüm....sisteme ters.......
gapı çıkarmak için risk alıp al sat yapacagım.....
Sn Astatin Doların durumunu nasıl görüyorsun kısa ve orta vade olarak :)))
günaydın,kısalar 29975 ten kapandı..
29550 ihlal edilmez diye düşünüyorum bugün için..
flat..
[quote=SEYYAH;90819]fdow falan dinlemedi babalar.cart diye vediler...
ayarları yokki arkadaş...[/quote]
bizimkilerin hakikaten ayarları yok.
her iki yönde de abartmayı çok seviyoruz...
günaydın .. 5-15-30-60-günlük sistemlerim satta ... kısa devam .. stoploss 5 dk long sinyali olacak .. duruma göre shortcover ve long için 15 te kullanabilirim........