[quote=VOBiX;90839]Şubat uzunların yüklü kısmı EFGde iken EFG yeni uzunları neden Nisanda değil de Şubatta açıyor.[/quote]
ne kadar yukardan kaparsa o kadar avantaj değilmi?
gücü yettiğince piyasayı yukarı sürmeyi düşünüyordur normal olarak..
Printable View
[quote=VOBiX;90839]Şubat uzunların yüklü kısmı EFGde iken EFG yeni uzunları neden Nisanda değil de Şubatta açıyor.[/quote]
ne kadar yukardan kaparsa o kadar avantaj değilmi?
gücü yettiğince piyasayı yukarı sürmeyi düşünüyordur normal olarak..
ozaman dünde longlardı ama yapmadı şortladı. ben okadarda uzunda oldugunu sanmıyorum...
adamlar oyuncak gibi oynuyorlar piyasayla
[B]Ya bu vob niye düşmüyor. Zaten sabah longlardan lardan yandık. Kızdık kısaya geçtik.
[U]Şimdi Dax diplerde haklı çıktık[/U]. [U]FDOW da sabah açılışıa göre aşağıda.
[/U]
Nedeb düşmüyor bu VOB !!![/B]
uzlaşma yakın, dikkatli olmak lazım, en ufak bir olumlu haberde sert yukarı çekebilirler diye düşünüyorum.
uzun devam...
ralli..ralli......
[QUOTE=BORSACIOZGUR;90846][B]Ya bu vob niye düşmüyor. Zaten sabah longlardan lardan yandık. Kızdık kısaya geçtik.
[U]Şimdi Dax diplerde haklı çıktık[/U]. [U]FDOW da sabah açılışıa göre aşağıda.
[/U]
Nedeb düşmüyor bu VOB !!![/B][/QUOTE]
imkbnin bu süreçte göreceli güçlü olacağı belirtilmişti. mortgıç riski yoktur, bankalar tr de fırsattır son bir yükseliş için.
7800-7100 düşüşü bizde ve emerginlerde fiyatlanmamıştır.
21000 düşüşünde imf yoktu ve düşüş abartılmıştı. şimdi ise var.
güçlü düşüş tr için 23200 ün kırılmasıyla gelir. yoksa bant hareketi devam eder.
23500 bugün için kritiktir.
dow için 7550 görülmeden yükselişten bahsedilmemelidir.
tr en azından desteğini 23200 le bulmuştur, ancak şu zigzaglı ortam geçmeden geceleri flat olunmalıdır, bunu da 20 gündür yazıyorum. sermaye erir yoksa.
bu süreçte trde bant olacaktır ve oluyordur.
sevgiler.
Gemi 30200 e demir attı:..::..:
[quote=bull market;90850]Gemi 30200 e demir attı:..::..:[/quote]
Bay BULL,
Bizim fantaziler para etmiyor baksana..DJI ya 230 puan çakıyor fantazi ama TR de karşılığı yok..FED in müdahaleleri gibi..:D
Velakin 15-60 sistem satta olduğundan beklemeye devam...(Dışarısı bi düzelirse burayı pis alırlar korkusu yok mu, var tabi..ama sistem sistemdir..bu kez dinleyeyim diyorum..sistemi dinlemeyen halim, bu kısaları 29900 den kapatırdı o ayrı konu tabi :))
Bu gidişle DAX haftalıkdaki desteği 3620 lere çekilecek DJI de belki 6750 olacak ama, biz vade sonu aşkına destan yazacağızz...eyyy beeeee...arada bi dalgalansada vade değiştirsek beaahhh
Ya bütün bütün göstergeler STO CCI dip dip diplerde. Kısa kalmaya ben de korkuyorum. Düşüşün sonlarına geldik ama. En azından bugünlük Dow un desteği yok 6700 e kadar. Nerden dönecek bilmem ki : (
[QUOTE=Astatin;90852]Bay BULL,
Bizim fantaziler para etmiyor baksana..DJI ya 230 puan çakıyor fantazi ama TR de karşılığı yok..FED in müdahaleleri gibi..:D
Velakin 15-60 sistem satta olduğundan beklemeye devam...(Dışarısı bi düzelirse burayı pis alırlar korkusu yok mu, var tabi..ama sistem sistemdir..bu kez dinleyeyim diyorum..sistemi dinlemeyen halim, bu kısaları 29900 den kapatırdı o ayrı konu tabi :))[/QUOTE]
Niye kapatayım ki? vade sonuna kadar devam ederim ben.lelele
Olduda yukarı koptu, 40000 olacak hali yok ya:D:D, bu sefer taşırım Nisan vadeye oradan devam ederim noolcakki? acelem yok benim, al satttanda bıktım zaten, yatıyorum üstüne kısalarımın:) saygılar...