Fdj 15' lıkta çok düşündü ama aldan vaz geçti.
Printable View
Fdj 15' lıkta çok düşündü ama aldan vaz geçti.
Vadenin son gününe kadar beklemek farz oldu, uzattıkça uzattı bunlar..
[quote=bull market;90892]Herkesin beklentiside böyle:o, o vakit düşüş olacakmıki?:([/quote]
olcak ama dıger vadede.o da buyk bıgelısme olup toparlanma olrsa bız bu surecı hıc dusmeden atlatırız.ama dıger turlu yurtdısna ben dıger vadede uymaya baslıycagımzı dusunuyorum..en azından ılk baslarında..canları ıstedı mı hiç bi yerı takmıo bunlar bugun bıkez daha ıspatı oldu..dax 4200 deglmıydı gecen hafta %10 dusms bız yıne en dusugu bıle gormedık..şişman kadın gurur yapıo bence..ben uzundum derdinde ..aslnda vade malyetlere bakılırsa uzlasmanın daha yukarlarda olmasını beklerdim 32500 33000 gibi. yine de 3 4 gun var belli olmaz ama oraya gelmesi çok zor gibi..fazla ütopik olur.
hatırlarsanız daha önce [B]tek ay -çift ay kazanç farkı [/B]var demiştim..en azından bundan sonra çift aylarda,vade sonuna 7-8 işgünü kala vob a veda edeceğim...cuma ,p.tesi sabahı çarpıldım..eger dün gecede pozisyonla girseydim yine çarpılacaktım.. sistem cumaya kadar tüm enterlerden karla çıkmışken ,son 3 işgünüdür; toz -duman oldu..işin garibi 2008 şubat sonuda öyle olmuştu..
nisan vadenin daha düşük seviyeden işlem görmesi çok enteresan..
işin işinde iş var gibi ?
şubat vadede vade sonu fırıldağı başladı demektir,her ne pozisyon alacaksam nisan vadede olacak.
şubata bye..
geçen vade sonun yakın yükselmişti bitecek vade..ama bu sefer erken geçti.bir de düşecek diye mılletı uyutp 38 lere götürmüşlerdi hatrladgım 35300 lerden..bu arada kac gundur bastıkları akbank ı 2 3 gündür birileri alıyo para girişli olarak..bizim amiral yine akbank oldu..
[QUOTE=YAVUZHAN;90898]nisan vadenin daha düşük seviyeden işlem görmesi çok enteresan..
şubat vadede vade sonu fırıldağı başladı demektir,her ne pozisyon alacaksam nisan vadede olacak.
şubata bye..[/QUOTE]
Sn.Yavuzhan merakımı bağışlayın.Bu isim bir zamanların efsane ingilizi YAVUZHAN'danmı geliyor?
aralık ayında son gün ,spotda olan anlamsız ralliyi unutmamak lazım..kapanışa 15 dak kala akbnk,tcelle zıplatmışlardı..demek istediğim vadenin kapanışına 2 gün kala nisana geçeceğim..son gün zırvalıkları çok olur..
[QUOTE=YAVUZHAN;90898]nisan vadenin daha düşük seviyeden işlem görmesi çok enteresan..
şubata bye..[/QUOTE]
güniçi trade eden biri için nisan vade çok zor .. asıl marjlar vade sonu aktif vadede oluyor .. kaç kere pişman oldum .. .ve tövbe ettim .. amaç trendde bulunmaksa o ayrı nisan mantıklı tabi ..
[quote=AMON RA;90900]Sn.Yavuzhan merakımı bağışlayın.Bu isim bir zamanların efsane ingilizi YAVUZHAN'danmı geliyor?[/quote]
efsane arap şampiyondan geliyor :)
yavru verme şansı olmadı ne yazıkki,bağırsak düğümlenmesi sonucu öldü :(
rakibi ezmeden sadece burun ucuyla geçecek kadar koşmasıyla çok değişik bir safkandı..
farketmıyokı syn abka.o gun kasım vade yukseltılırken bi sure sonra nisan vade de ona uydu mecburen..aradakı fark oldu ama 1000 puan yukarı gttgnı dusunun 800 puan da olsa bi sonraki vadede artıo.ama su olabilir en azndan kapatmak zornda kalmazsınız.ocak vade başında 35600 lere kadar cektıler sonra ordan kacak dövuslerle en dusuk 34800 lerı gördü o zman da kotuydu hava tabi bu kadar degıldı.sonra bı tepkı geldı dısarıya gittk 38200 lere..bi sürü insanı stoplattrdılar sonra yıne asagı..bunlar da oyun bıtmıyokı..adam acmıs bı tezgah ..biz de ona katılıp oynuyoruz ıste
175 longları 375 ve 400 kapattım.FSPX ten korktum!