nöbet falan yok ama 25 veya 26 şubattan umutluyum
favorim 25'i
Printable View
nöbet falan yok ama 25 veya 26 şubattan umutluyum
favorim 25'i
[QUOTE=abka;90897]hatırlarsanız daha önce [B]tek ay -çift ay kazanç farkı [/B]var demiştim..en azından bundan sonra çift aylarda,vade sonuna 7-8 işgünü kala vob a veda edeceğim...cuma ,p.tesi sabahı çarpıldım..eger dün gecede pozisyonla girseydim yine çarpılacaktım.. sistem cumaya kadar tüm enterlerden karla çıkmışken ,son 3 işgünüdür; toz -duman oldu..işin garibi 2008 şubat sonuda öyle olmuştu..[/QUOTE]
Bendek isistmeelrin bazıları Ağustos ayının son yarısı daha verimli olmuş zararların büyük çoğunluğu vade sonuna doğru telafi etmişler. Önyargı oluşmasın diye söylüyorum veda etmek yerien kontrat sayısı azaltılabilir ya da geceye nakit girilebilir.
VOB, 15 dk'lık grafik.
30.75 üstüne attırabilirlerse, Hexen babanın dediği gibi short tehlikeli olur. Sona kalan benim gibiler de stoplar. Atmayı beceremediği sürece düşmesi gereken yer 30-30.1 aralığı. (ideali, daha aşağısı olmaz demiyorum)
Bol Kazançlar.
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img253.imageshack.us/img253/8729/vob15.png[/IMG][/URL]
uzun devam.... ralli...ralii....
[quote=sazan;90924]Breh breh, buraya kadar bu koşullarda yükseltebilenlere helal olsun diyorum. (ha bu arada bendeniz hala short, sistem inatla short diyor)[/quote]
500 den duble çekip longa döndükten sonra yine 525 den duble çekip şorta geçmenin heyecanını bana yaşatan sistemime çok teşekkür ediyorum..İş hissiyatıma kalsaydı bn bunu sabah taş çatlasa 30000 dan kapatır 500 gibi de kısa açardım..Bu durumda sistemden 500 alacağım var :)
Sanırım, Citi ve BOA nın devleştirilme haberini aldılar. Akşamda Ben amcamız müjdeler verecektir. :) bu iki kanka banka Endeksten çıkatılınca DJI ucacaktır. En azından gecici bir süre..:)
[quote=sazan;90932]VOB, 15 dk'lık grafik.
30.75 üstüne attırabilirlerse, Hexen babanın dediği gibi short tehlikeli olur. Sona kalan benim gibiler de stoplar. Atmayı beceremediği sürece düşmesi gereken yer 30-30.1 aralığı. (ideali, daha aşağısı olmaz demiyorum)
Bol Kazançlar.[/quote]
Ama olur da demiyorsunüüü:..: Elinize sağlık bay sazan
[QUOTE=marakes;90922]günlü pasta 5000 civarı artıda şu ara[/QUOTE]
Artık Şubat ve Nisana beraber bakın iksiinin toplamını hesaplayın.
Örneğin APSD -8093 Şubatta ama 12835 de Nisanda var. Neti +4750 civarı
[quote=bgungor68;90935]Sanırım, Citi ve BOA nın devleştirilme haberini aldılar. Akşamda Ben amcamız müjdeler verecektir. :) bu iki kanka banka Endeksten çıkatılınca DJI ucacaktır. En azından gecici bir süre..:)[/quote]
Olabilir ancak şöyle bir bilgi de vereyim: Özellikle rakip bankalar ve cumhuriyetçi arkadaşlar, citi nin devletleştirilmesi halinde, faaliyetlerinin hızla küçültülmesini aksi halde haksız rekabet ve büyüyen zararın söz konusu olabileceğini demekteler...
Yani sorum şu: Ölürken ha Hadise'nin kucağında ölmüşsünüz ha Ayşen Gruda'nın kucağında ölmüşsünüz...Burda mühm olan hadise ölüyor olmanız..Hadise de önemli tabi..O ayrı
don gömlek longum
5 dk grafik
[QUOTE=mbm;90933]uzun devam.... ralli...ralii....[/QUOTE]
öyle kuru kuruya ralli yazmıyoruz artık abi .. nascar formula veya dakar görüntüsü koy alta . hahahha :D:D ralli ralli ralli