-
[quote=hexen;90958][B]yukarki graf ne der?[/B]
sindi 30750 --30250 arasında...
30750 üstesi oldumu [B]x [/B]potansta
30250 asayasında oldumu [B]y [/B]potansta[/quote]
Hexen babam,
X sakat bi harf... Belirsizlik demek.. Y güzel..bak Yeeee... Hani afiyet olsun der gibi..SOnra yeeee mutluluk ünlemi...Oysa X belirsilizk demek, Ex olarak okursan ölüm demek, XXX olursa adult demek, XXXX olursa elin klavyeye takıldı demek...:) Seni sevmeyen ölsün
-
Kontrat başına 130 liralık karı 10 liraya düşürerek flat'e kaydık. (Bir kere daha helal olsun)
Bol kazançlar.
-
[quote=sazan;90967]Kontrat başına 130 liralık karı 10 liraya düşürerek flat'e kaydık. (Bir kere daha helal olsun)
Bol kazançlar.[/quote]
py gövde gösterisi yapıyor resmen bugün..
-
Flat den SHORT a geciyorum..
30.750 den baslamak uzere.
-
systems
5 dakk long sinyal
15 dakk long sinyal
gun short sinyal
-
[quote=sazan;90967]Kontrat başına 130 liralık karı 10 liraya düşürerek flat'e kaydık. (Bir kere daha helal olsun)
Bol kazançlar.[/quote]
ben ustune bi de zarar yazıyom
bu piyasa buraya kadar nasıl geliş anlamadım
-
Bol kazançlar.[/quote]
100 den 5 e düştü benimkide..Ama işin enteresanı benimki eksiyede geçebilir...:..: Ben helal olsundan daha farklı şeyler demek isterim ama..
-
-
Elimde HER 30,000 altında alınmış bol miktarda uzunla bekliyorum arkadaşlar. Insafsızca vurmayın.. Bizide düşünün :(.. PY kankamız.. 30,600 çok onemli .. ustunde kaldıkca Uzarız, altına kayarsak 30,200 kadar gideriz..sağlam destek 30,200... hemide çok sağlamlaştı.. Volume ile destekli..
-
[QUOTE=bgungor68;90965]PY, Vade sonunu 32,000 baglayacak galiba arkadaşlar. Elindeki uzunları kapaması lazım. Büyüklerin anlşaması bu.. 32,000 el sıkısalım. Deal...[/QUOTE]
[URL="http://www.voborsa.com/forum/vob-vade-sonu-uzlasma-lotosu-t5204.html"]VOB Vade Sonu Uzlaşma Lotosu![/URL] buraya da yaızn bilirsneiz kurdele kazanın!
-
30.525 in altinda assagi salinim hizlanabilir..
-
anasayfada emeği geçenlere teşekkür