-
[quote=Astatin;90953]İdyorum ki bay SAZAN da stopladıysa tek kısacı ben kalmışımdır..Sisteme rağmen stoplamayayım o zaman :) Way be...gecey şort gir üstüne DJ %3.4, DAX % 5 düşsün ama sen 5 kuruş kazanma...Kralısın PY[/quote]
peki kardeşim canına mı susadın sabah niye kavır etmedin.kavır derken kuzu saç kavırma gelmesin aklına :..:
ben dün geceden FLAT kalmıştım.yine de bugün tek işlemle +425 puan aldım çocuklar gibi şenim şahsen benden kralı yok :..:
ilgilisine not: istenirse itinayla yapıştırırık işlem detayını .kom
-
[quote=SEYYAH;90979]peki kardeşim canına mı susadın sabah niye kavır etmedin.kavır derken kuzu saç kavırma gelmesin aklına :..:
ben dün geceden FLAT kalmıştım.yine de bugün tek işlemle +425 puan aldım çocuklar gibi şenim şahsen benden kralı yok :..:
ilgilisine not: istenirse itinayla yapıştırırık işlem detayını .kom[/quote]
Hemen söyleyeyim:
Normalde bende GAP e doğru pozda yakalanırsam GAP sonrası hemen kapatırım kar kardır deyip...Ama dün akşamki DAX works, iştah arttırdı bekledim :) Ama meğerse bize morfin basıyolarmış, hareketi belli yavaş kitle olayım diye :) gün doğmadan neler doğar
-
30.425 ilk destek..
Olmadi 30.300 den shortlari kapatirim.
(Short maliyeti 30.750)
-
altın ve dolarda yukarı hareket
-
bu geceyede short giricem
dji düşerse gene bu seviyelerde kalabilecekmi imkb merak ettim
-
[IMG]http://img135.imageshack.us/img135/5901/vob30gvn.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;90980]Hemen söyleyeyim:
Normalde bende GAP e doğru pozda yakalanırsam GAP sonrası hemen kapatırım kar kardır deyip...Ama dün akşamki DAX works, iştah arttırdı bekledim :) Ama meğerse bize morfin basıyolarmış, hareketi belli yavaş kitle olayım diye :) gün doğmadan neler doğar[/QUOTE]
Evet asti, normalde gap lı açılışta poz kapatmalıydı, ama bu dow bizi hep yanıltıyor hep yanıltıyor..şimdi düşsün diye bekle otur:(. düşermi hiç, py şöyle böyle dediysekde buyrun ben yiyemedim siz yiyin demiyor işte...
-
SHORT pozisyon 30.575 den kapatildi.
Don Gomlek FLAT tekrar.
-
bu yabancılar dowu satıyolar
imkb neden satmıyolar
-
Şimdi dow akşama 50 puan artı kapasa, sabaha fdjı -100 olsa ne olur? yada +100 kapasa fdjı sabaha -150 olsa? :)
-
[QUOTE=truva;90989]bu yabancılar dowu satıyolar
imkb neden satmıyolar[/QUOTE]
Kendi kendilerine satamıyolarmış, bizdende alan yok, o zaman bari fiyat indirmeyelim diyolar bence:)
-
Yabancı malım kötü demiyor. Mundar etmiyorlar. Hem düşürseler kendi bilançoları zarar görecek. Cıkamıyorlar burdan. Çıksalar nereye gideceklerki? Ben amcanın kollarınamı?. Orda çok kurtlar var. Yerler onları. Burdakilerin gücü anca bize yetiyor. Hedef 32,000.. inş..