Bugün olanlar Akbnk ve Garan illüzyonuna da benziyo, tamda sanki yukarı kopacakmış izlenimide veriyolar, hikaye çok yani, olsun, kısadan dönenin kaşığı kırılsın:) saygılar...
Printable View
Bugün olanlar Akbnk ve Garan illüzyonuna da benziyo, tamda sanki yukarı kopacakmış izlenimide veriyolar, hikaye çok yani, olsun, kısadan dönenin kaşığı kırılsın:) saygılar...
büyük py yukarı gidiyorsun ama alt kademeler boş görünüyor oraları biraz doldur ya
Günlük ve seanslık hariç tüm vadeler ala geçti! Dahada götürmezlerse terbiyesiz bunlar!
TVde altın reklamları artsa da raporlarda ve yorumalrda realizasyon beklentisi devam ediyor.
dow açılışı ile birlikte 31.000!
31800e kısa koydum isterse görsün isterse görmesin sıktılar cok
dow açılışı tedirginlik yaratıyor poz kapıyorlar
[quote=YAVUZHAN;90831]geceden beri ters / yüz hayali kuruyorum :)
günün 2.yarısı + bir piyasa görürsem şaşırmayacağım kendi adıma..
halen flat..[/quote]
[quote=YAVUZHAN;90838]sabah gab inden dolayı ortalamalar biraz yukarda kaldı,bi müddet al gülüm ver gülüm sonrasında + piyasa bekliyorum tabi şuan için bunu destekleyecek teknik görünüm yok.o yüzden flat..
30500 üstünde kesin long hemde geceden sabaha :)[/quote]
bugün büyük hissediyorum gerçekten :)
biraz şımararak bu gece dow danda güzel bir + kapanış bekliyorum,şöyle % 3 üzerinde bir +..
kalan sürede büyük değişiklik olmazsa geceden sabaha long.
Bu gece, Ben amca için, eski güzel günlerin hatırına ,çılgın bir yükseliş bekliyoruz. Yarın en az 1500 puanlık yuksek bir gaplı açılış işin kaymağı olacak inş..
Benim takibettiğim sistemde 5-10 dk alda diğerleri sat da, uzuna geçmem için en az 60 lık alda olması lazım, oda bugün çok zor, yarın da pek mümkün olacağını sanmıyorum, saygılar...
[quote=bull market;91014]Benim takibettiğim sistemde 5-10 dk alda diğerleri sat da, uzuna geçmem için en az 60 lık alda olması lazım, oda bugün çok zor, yarın da pek mümkün olacağını sanmıyorum, saygılar...[/quote]
saatlik sistem çıtanızı epey yüksek tutmuşsunuz :)
merak ettim doğrusu :)
bende saatlik bakıyorum ve 15:00 çubuğunda al verdi..
800 u gecemıo ..bu kez dax yukselıo bız eşlik edemıyoruz bi direnç bulduk