-
[quote=jelibon;91153]imkb kağıttan kaplan.:..:[/quote]
ayrısırı olur bıter sonra tum ekonomıstler trader derkı bız guclu duruyorduk ayrıstık yok secım yaklastı onun hareketı falan fılan bahane bulunur.bu havalarda teknıge ınanmak ve ıslem yapmak %70 kumardır ruzgara oynamak akıl ısıdır
-
[QUOTE=VOBiX;91154]Sayın jelibon, K haklı daha ralli başlamaz. K yazdığı sürece dip oluşumu devam eder. K yazmayı bırakmadan da ralli başlamaz. .dng[/QUOTE]
kota dolmadımı daha?
-
Mart ayı dert ayı derler, vergi haftasıda başladı, ben bu mart aynı hiç iyi görmüyorum, Şubat vade bitiyor, bi şekilde uzlaşıcaz biyerlerden, ama o uzlaşmaya kadar adam gibi bir ralli göremeyeceğiz, şelaleyi görmesekde, pozisyonları taşırız Nisan vadeye rahat rahat düşüşün tadını çıkarırız, hatta ekran takbini bile gereksiz görüyorum bakalım, Mart ayı dert ayı dememişler boşuna:) saygılar..
-
[quote=VOBiX;91154]Sayın jelibon, K haklı daha ralli başlamaz. K yazdığı sürece dip oluşumu devam eder. K yazmayı bırakmadan da ralli başlamaz. .dng[/quote]
bu piyasda 2 laf vardırrr.
1.si tuh kacırdık
2.si keske satsaydık
tuh ve keske ıle omur gecer jeton bıter ama piyasayla ınatlasmazsan jetonun hep devam eder
-
[QUOTE=bull market;91158]Mart ayı dert ayı derler, vergi haftasıda başladı, ben bu mart aynı hiç iyi görmüyorum, Şubat vade bitiyor, bi şekilde uzlaşıcaz biyerlerden, ama o uzlaşmaya kadar adam gibi bir ralli göremeyeceğiz, şelaleyi görmesekde, pozisyonları taşırız Nisan vadeye rahat rahat düşüşün tadını çıkarırız, hatta ekran takbini bile gereksiz görüyorum bakalım, Mart ayı dert ayı dememişler boşuna:) saygılar..[/QUOTE]
şuan herhangi bir ralli bana gore zor mehter şeklinde devam edicez ama yarın yükseliş günü..
-
[quote=furkan;91160]şuan herhangi bir ralli bana gore zor mehter şeklinde devam edicez ama yarın yükseliş günü..[/quote]
zaten saglıklı olanı da o tıpp hareketler yoksa ole cart dıye cek yukarı olmaz kımın ne verecegı bellı olmazz ama sındıre sındıre mılletın umudunun kırıldıgı anda cogunluk ters poz yakalandıgı anda kanlı olur dıp olusumu.herkez daha kotu beklerken tren kalkar ..dondu donuyodu derken..the end.game over olurr:))))))
-
[quote=cansalk;91148]ya neye gore eksi oluyor bu anlatda bılelım ole elemet uydurmak bedava hadı bakalım bende mınumum 500 artı cacak dıyorumm.eee dayanak neee[/quote]sen her halde elmalarla armutlari karistiriyorsun.!?
ben dow'dan bahsediyorum.!!!
1-bu gun abd'den gelen veriler cok kotuydu.
2- AIG iflasin esiginde son ceyrekte 60 milyar $ zarar.
3-ABD'de bankalar,otomotiv ve sigorta sektörünün iflas tehlikesi altında olduğu bilinen bir gerçektir.
4- fed baskani aptallarin gazini aldi.
5- citi ve bac' da hala belirsizlik devam ediyor.
6- dow sadece bu gun dinlenme molasi verdi.
-
[QUOTE=kayahan;91162]sen her halde elmalarla armutlari karistiriyorsun.!?
ben dow'dan bahsediyorum.!!!
1-bu gun abd'den gelen veriler cok kotuydu.
2- AIG iflasin esiginde son ceyrekte 60 milyar $ zarar.
3-ABD'de bankalar,otomotiv ve sigorta sektörünün iflas tehlikesi altında olduğu bilinen bir gerçektir.
4- fed baskani aptallarin gazini aldi.
5- citi ve bac' da hala belirsizlik devam ediyor.
6- dow sadece bu gun dinlenme molasi verdi.[/QUOTE]
hala anlayamadığın birşey var.
veri haber maber palavradır.
sp 804 ü dener.
-
[quote=bonnie;90930]nöbet falan yok ama 25 veya 26 şubattan umutluyum
favorim 25'i[/quote]
bakalım favori olan 25'i mi yoksa başka bi gün mü?
-
son 8 aydır hangı verı ıyı geldıkı krız ortamında verıler beklentının ıraz altında olusturulur kı mıllet yemlensın.orda rıskler tamam hala devam edıyor ama gercek olanda fiyatlar.senın para etmez dedıgın yerde krız nıce uyanık zengınlerın servetıne servet katar.kı orneklerı coktur.ondan ruzgara karsı şırıldatılmaz.
2 .si ıse abd otomotıv bankacılık ve sıgorta bunlar batarsa o zaman ne sen ne ben kalırızz.dunyada.karne ıle ekmek kuyrugunda tanısırız senınle..ebd ekonomısın %99 bu sektorlerdee
-
[quote=Astatin;91147]İki adet EW ci görüyorum aşağıda. Dj deki bugünkü hareket sayımı değiştirdi mi sizce? (Sey & Sağ)[/quote]
syn Astatin ;
DOW mükemmel bir 5 dalgalık düşüş ilerliyor , en azından şimdilik , henüz dalga yapısı bozulmadı.
4 nolu tepki çıkışı 87xxx larda sonlandı ve buradan 5.5.1 düşüşü başladı. 5.5.1 hedefi 7100 cıvarıydı. aşagı yukarı buralar görüldü.
şimdi eger 5.5.1 bittiyseki (şüpheli) 5.5.2 nin içerisinde olabiliriz. 7147 nin altına gitmedigimiz sürece 5.5.1 bitmiştir.
5.5.2 den sonra yıkıcı 5.5.3 gelecektir ki hedefi 5700 bölgesidir ve 5.5.4 tepki çıkışından sonra , 5.5.5 5000 civarı bir bölgede sonlanacaktır.
şimdilik dalga yapısı kendi dinamigine uygun ilerlemektedir.
yatırım tavsiyesi deyildir.
bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza başarılar bol şanslar.
-
[QUOTE=cansalk;91165]son 8 aydır hangı verı ıyı geldıkı krız ortamında verıler beklentının ıraz altında olusturulur kı mıllet yemlensın.orda rıskler tamam hala devam edıyor ama gercek olanda fiyatlar.senın para etmez dedıgın yerde krız nıce uyanık zengınlerın servetıne servet katar.kı orneklerı coktur.ondan ruzgara karsı şırıldatılmaz.
2 .si ıse abd otomotıv bankacılık ve sıgorta bunlar batarsa o zaman ne sen ne ben kalırızz.dunyada.karne ıle ekmek kuyrugunda tanısırız senınle..ebd ekonomısın %99 bu sektorlerdee[/QUOTE]
onlarda batacaktır veya devletleşecektir ama herşeyin bir zamanı vardır.
bunu anlayamıyor.