-
Bakın yazmayacaktım yazayım artık, Dow da olan şudur...
7888.88 kapanışını hatırlıyormusunuz? hah işte orada noktayı koydular bunlar, dow u sekiz yapıcaz, bundan sonra düzelemeyecek dediler resmen.. oradan pinpon topuna ivmeyi verdiler zıplaya zıplaya düşüş oldu ama, tabiii zıplamalar azalınca artık bugün bi [B]ara ivme [/B] kazandırdılar, ara gazı gibim bişey yani, olayı bu şekilde değerlendiriyorum, zaman herşeyi gösterecek tabii, haksızda çıkabilirim ama pek sanmıyorum, ara gazı bu kadarmı onuda bilemeyiz, fakat noktalama işareti anlamlıydı, anlamınıda yitirceğini sanmam.
Vob ralli yapsın 100 puan 350 puan:) arada uzunda kalıp zarar eden arkadaşlara fırsat olur işte daha ne? saygılar..
-
[quote=jelibon;91163]hala anlayamadığın birşey var.
veri haber maber palavradır.
sp 804 ü dener.[/quote] sadece bir tek gercek vardir.
ayilana gazoz!!.kom.brv
bayilana limon!!.uyk
-
[quote=jelibon;91167]onlarda batacaktır veya devletleşecektir ama herşeyin bir zamanı vardır.
bunu anlayamıyor.[/quote]
syn jelii ben bu piysada 20 yıldır varım.üstelik prof olarakta calıştım.amma sunu bılırımkı her kım piyasa uzerınde kendını hakım kılmaya ve sayılarla ınatlasmaya baslarsa hayal gucu genısler ve ruya kurgu uzerıne yasar ya hep daha olumlu gorur yada yakar kul eder
.bu londonda da boyle.tokyoda da ınatlaşann.melerrrrrrrrrrrrrr kuzuu gıbııı :))))
-
[QUOTE=saganak;91166]syn Astatin ;
DOW mükemmel bir 5 dalgalık düşüş ilerliyor , en azından şimdilik , henüz dalga yapısı bozulmadı.
4 nolu tepki çıkışı 87xxx larda sonlandı ve buradan 5.5.1 düşüşü başladı. 5.5.1 hedefi 7100 cıvarıydı. aşagı yukarı buralar görüldü.
şimdi eger 5.5.1 bittiyseki (şüpheli) 5.5.2 nin içerisinde olabiliriz. 7147 nin altına gitmedigimiz sürece 5.5.1 bitmiştir.
5.5.2 den sonra yıkıcı 5.5.3 gelecektir ki hedefi 5700 bölgesidir ve 5.5.4 tepki çıkışından sonra , 5.5.5 5000 civarı bir bölgede sonlanacaktır.
şimdilik dalga yapısı kendi dinamigine uygun ilerlemektedir.
yatırım tavsiyesi deyildir.
bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza başarılar bol şanslar.[/QUOTE]
Sayın Sağanak,
bide imkb için alsak görünüşü tabii uygunsa.
sevgiler.
-
yarın 31200-31400 burayı gaple yukarı kırmamız gerek ve öyle olucagını düşünüyorum sonrasında 31800 var...bugun 31800 olsun shortlarım diyordum ama yarın bakıcaz :)
-
[quote=cansalk;91165]son 8 aydır hangı verı ıyı geldıkı krız ortamında verıler beklentının ıraz altında olusturulur kı mıllet yemlensın.orda rıskler tamam hala devam edıyor ama gercek olanda fiyatlar.senın para etmez dedıgın yerde krız nıce uyanık zengınlerın servetıne servet katar.kı orneklerı coktur.ondan ruzgara karsı şırıldatılmaz.
2 .si ıse abd otomotıv bankacılık ve sıgorta bunlar batarsa o zaman ne sen ne ben kalırızz.dunyada.karne ıle ekmek kuyrugunda tanısırız senınle..ebd ekonomısın %99 bu sektorlerdee[/quote]hepsi zaten su an batik durumdalar.!!!
kanamali kongo hastaligina yakalanmislar..dng
olum yatagindalar.!!
hepsini gunleri sayili.!!
cin, japonya ve guney kore ile rekabet edecek gucleri kalmamis.
-
Bence imkb 100 için 533 içindeyiz..yukarı giderse 534 olur, oda yarın olursa, perşembe cuma 535 için iniş başlar, yanlış sayıyor olabilirim, saygılar
-
[QUOTE=kayahan;91173]hepsi zaten su an batik durumdalar.!!!
kanamali kongo hastaligina yakalanmislar..dng
olum yatagindalar.!!
hepsini gunleri sayili.!!
cin, japonya ve guney kore ile rekabet edecek gucleri kalmamis.[/QUOTE]
haber ayrıntıda gizlidir, emergingler daha iyi olacak diyorsun anladığım kadarıyla.
-
[QUOTE=jelibon;91171]Sayın Sağanak,
bide imkb için alsak görünüşü tabii uygunsa.
sevgiler.[/QUOTE]
VOBda olur
-
[quote=cansalk;91165]son 8 aydır hangı verı ıyı geldıkı krız ortamında verıler beklentının ıraz altında olusturulur kı mıllet yemlensın.orda rıskler tamam hala devam edıyor ama gercek olanda fiyatlar.senın para etmez dedıgın yerde krız nıce uyanık zengınlerın servetıne servet katar.kı orneklerı coktur.ondan ruzgara karsı şırıldatılmaz.
2 .si ıse abd otomotıv bankacılık ve sıgorta bunlar batarsa o zaman ne sen ne ben kalırızz.dunyada.karne ıle ekmek kuyrugunda tanısırız senınle..ebd ekonomısın %99 bu sektorlerdee[/quote] kriz teget gececek diye halkini kandiran ogluna gemicik alan TAYYIPLE insallah yukarida sozunu ettigin karne ile dagitilacak ekmek kuyrugunda tanisirsin.
her sey gonlunce olsun.
-
[QUOTE=saganak;91166]syn Astatin ;
DOW mükemmel bir 5 dalgalık düşüş ilerliyor , en azından şimdilik , henüz dalga yapısı bozulmadı.
4 nolu tepki çıkışı 87xxx larda sonlandı ve buradan 5.5.1 düşüşü başladı. 5.5.1 hedefi 7100 cıvarıydı. aşagı yukarı buralar görüldü.
şimdi eger 5.5.1 bittiyseki (şüpheli) 5.5.2 nin içerisinde olabiliriz. 7147 nin altına gitmedigimiz sürece 5.5.1 bitmiştir.
5.5.2 den sonra yıkıcı 5.5.3 gelecektir ki hedefi 5700 bölgesidir ve 5.5.4 tepki çıkışından sonra , 5.5.5 5000 civarı bir bölgede sonlanacaktır.
şimdilik dalga yapısı kendi dinamigine uygun ilerlemektedir.
yatırım tavsiyesi deyildir.
bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza başarılar bol şanslar.[/QUOTE]
bu analizde anasayfalık. teşekkürler
-
[QUOTE=kayahan;91177]kriz teget gececek diye halkini kandiran ogluna gemicik alan TAYYIPLE insallah yukarida sozunu ettigin karne ile dagitilacak ekmek kuyrugunda tanisirsin.
her sey gonlunce olsun.[/QUOTE]
bunların vobla ne ilgisi vardır.
dün ifo deyip kaç kişiye sabah kısa açtırrtın burada farkındamısın?
git kendi indexine yaz böyle şeyleri, endeksler hariç birşey yazma buraya.
burada 1000 puan insanları batıryor ve onun ters hareketiyle millet 2000 puan yiyor ve sen bunlara bazen sebep oluyorsun farkında değilsin.