-
[quote=kayahan;91177]kriz teget gececek diye halkini kandiran ogluna gemicik alan TAYYIPLE insallah yukarida sozunu ettigin karne ile dagitilacak ekmek kuyrugunda tanisirsin.
her sey gonlunce olsun.[/quote]
bu ınatla ve bu kafayla ben o ekmek kuyrugunun en basında olurum ama suna emın ol sen en sonunda beklersınnnnnnn...
-
[quote=SEYYAH;91235]sevgili jelibon,
bunu nasıl anlayacağız?[/quote]
7.500 üzeri iki kapanış yeter sanırım.
-
[QUOTE=SEYYAH;91235]sevgili jelibon,
bunu nasıl anlayacağız?[/QUOTE]
seçim yapılacak,
ya dünkü sp 742 yi kısa vadeli dip kabul edip ona göre hareket edilecek ve geri çekilmeler al fırsatı olacak.
yada
hayır dip görülmedi daha aşağısıda görülecek deyip sabah Sayın Sazanın yaptığı gibi kısa giyilecek.
benim yön konusunda kişisel fikrim var ama yazmayacağım. kompleksten filan değil yanıltıcı olmamak için.
bizde destek 23200-23500 güzel çalıştı son süreçte.
sevgiler.
-
[QUOTE=mbm;91231]uzun devam.....sat verene kadar.....
umrumda olmaz hiç bir şey.....
fdow ,dax, vadeli ve spot alda bende......dörttte dört..........
sat verirlerse ne ala...... bizde satarız o zaman.....[/QUOTE]
aynen +.+. ..sat verene kadar uzun devam .. longcover ve short yeresi 5 dk sat sinyali olacak ... .boks..boks.
-
[QUOTE=marakes;91225]imf işini kaybettirdiler zaten..herşey plan dahilinde..artık a olmadı mı napalım saglık olsun denecek bi nokta arıyolar piyasaya..ortalık biraz duzelsin..ki nası olcak hemen olcagını sanmıorum..iyiki de almadık bakın ortam düzelcekmıs yok yere ümügümüzü sıktırcaktır naralarını dinleriz..anlıycagınız bi tokat da imf yer..ama düzelmesse tokadı piyasa atar[/QUOTE]
Yükselen fiyatlar nedeniyle aystık altından çıkan döviz ve altın ile varlık barışı ile yurtdışındna gelen paralar hükümetin elini güçlü tutan unsurlar.
-
5dk sat 10dk tut (ama sat vereceğe benziyor) 60dk al pozisyonunda 60dk nın al olmasından mütevellit.10 dk sata geçse bile yaşanacak olan geri çekilmenin büyük olacağını düşünmüyorum.Senaryom ise 10 da sata gelecek biraz geri çekilme yaşanacak sonra toparlayıp yukarı hamle yapacağız.Sistemlerimden bir tanesi bugün itibariyle günlüklerde al verdi (Gün sonu eksi kapamazsak tabii lakin tic dolmadı)
-
[quote=VOBiX;91240]Yükselen fiyatlar nedeniyle aystık altından çıkan döviz ve altın ile varlık barışı ile yurtdışındna gelen paralar hükümetin elini güçlü tutan unsurlar.[/quote]
evet ama ortalık bulandgında da kimse biz yine gidelim yurdumuza yatırm yapalım demez.yine mıllet dolar a koşar
-
Herkese günaydın ,
piyasanın yurt dışına göre göreceli güçlü durmasının tek bir nedeni var. Oda şubat vade pozisyonlarda güçlü ellerin agırlıklı olarak uzunda olmaları idi.
iki gündür pozlar kapatılıyor.
EW olarak bütün piyasalar kendi dinamiklerine uygun hareket ediyor.
Cuma günü şubat vade pozisyon lar kapanmış olacagından yurt dışına göre göreceli güçlü görünen imkb nin ne kadar güçlü oldugunu hep birlikte görecegiz
Bütün üye arkadaşlarımızın ve misafir konuklarımızın tedbirli olmasında azami fayda vardır.
yatırım tavsiyesi deyildir.
herkese bol şanslar ve sıkıntıdan uzak günler.
-
[COLOR="Blue"][B]PPT (PIYASA KURTARMA EKIBI). YINE SOV YAPTI....[/B][/COLOR]
>
>
> Dün , 7000 kalesi öyle böyle kolay yikilmaz yazmistim.... ve hakikaten bu
> kale simdilik tutundu gibi gözüküyor... Ama bunun sebebi çok basit : her
> zaman gibi Ben amcamiz , panik sekilde, repo daki parayi piyasalara sokup,
> shortculari zorla cover yaptirip ve sonuçta piyasayi pompalamak (böylece
> herkes zannediyorki ralli yasandi......).... Buda her zaman gibi açilstan
> sonra, 2 -3 saat sonra oluyor.....Ve bu cover operasyonu her zaman gibi
> CITI de (+20%) ve BAC da oldu (+20%)...
>
> Yani masalci Mr BEN , sirf masal anlatarak dün piyasayi tutmaya çalisti (
> CITI ye el konulmiyacak diyerek mesela....)....
>
> 2008 de MORTGAGE nin zarari 100 Milyar dolar geçmez diyen bir Bernencke
> artik hiç inandirici gelmiyor...çünkü Ben amcamizin yeni meslegi Masal
> anlatmak artik...
>
[url]www.ekinvest.com[/url]
Tel:0212 266 16 62
-
[quote=VOBiX;91244][COLOR=blue][B]PPT [COLOR=red](PIYASA KURTARMA EKIBI)[/COLOR]. YINE SOV YAPTI....[/B][/COLOR][/quote]
adamlarım be hastayım bunlara :..:
-
[QUOTE=marakes;91242]evet ama ortalık bulandgında da kimse biz yine gidelim yurdumuza yatırm yapalım demez.yine mıllet dolar a koşar[/QUOTE]
Getirdikleri parayı TLye çevirmek zorunda değiller. Benim Almanyalı müşterim avrdı. Oradan euroları getirir vadeli mevduat yapardı. Avrupada mevduat yapacağına Türkiyede döviz cinsi mevduat yaparsa yine daha çok kazanır. Bizde faizler daha yüksek. Yani yasal ise para TRye getirmesi onların avantajına zaten.
-
[QUOTE=saganak;91243]Herkese günaydın ,
piyasanın yurt dışına göre göreceli güçlü durmasının tek bir nedeni var. Oda şubat vade pozisyonlarda güçlü ellerin agırlıklı olarak uzunda olmaları idi.
iki gündür pozlar kapatılıyor.
EW olarak bütün piyasalar kendi dinamiklerine uygun hareket ediyor.
Cuma günü şubat vade pozisyon lar kapanmış olacagından yurt dışına göre göreceli güçlü görünen imkb nin ne kadar güçlü oldugunu hep birlikte görecegiz
Bütün üye arkadaşlarımızın ve misafir konuklarımızın tedbirli olmasında azami fayda vardır.
yatırım tavsiyesi deyildir.
herkese bol şanslar ve sıkıntıdan uzak günler.[/QUOTE]
Bence büyük eller short niyetlisi yoksa Nisan vade Şubatın altında sürünmezdi böyle. Sanırım ilk defa K haklı çıkacak.