-
bu durumda mevduatlar rahat rahat gelecektir bi sorun yok yani..bakalım kimin eli daha güçlü çıkıcak görücez..son açıklamalardan haberim yok mevduat garantisi ne derece verildi dışardan gelen paralara..bu araada ben vade sonu görüşümü yazdım bı kac gun evvel..olabıldgınce bu vade yuksek kapanıp ,eger dusus olucaksa dısarda nisan da fazlasıyla yansıtıcaklar..bugun bi ihtimal dunun direncı olan 30800 ler ziyaret edilebilir..şişman kadın poz kapıo gözüküyo ama trade yapıo ancak..2 3gündür en iyi alıcı yapı yine karşısında.şu anda kontrollü bi verme var.sonra yine yukarı dönebilir..kişisel görüşüm de dönmesi yönünde..
-
usdjpy 96,85 short 31000 vobda sembolik short
-
[quote=VOBiX;91247]Bence büyük eller short niyetlisi yoksa Nisan vade Şubatın altında sürünmezdi böyle. Sanırım ilk defa [B]K haklı çıkacak[/B].[/quote]
o da benim adamım :..:
-
Sazan 31.6 shortlarının yarısını 31.'de kapar. (Yukarı tepkide daha güzel maliyetli shortlarla yerine koymak amacıyla)
Sat vermeyen 5 dk'lık sistem kaldımı arkadaşlar ?
-
[QUOTE=selçuklu;91239]aynen +.+. ..sat verene kadar uzun devam .. longcover ve short yeresi 5 dk sat sinyali olacak ... .boks..boks.[/QUOTE]
ahada sat 31000.....
şelale şelale.......
-
[quote=VOBiX;91247]Bence büyük eller short niyetlisi yoksa Nisan vade Şubatın altında sürünmezdi böyle. Sanırım ilk defa K haklı çıkacak.[/quote]
Şunu belirtmekte fayda var. Kimin ne pozisyonda oldugundan ziyade , EW disiplini her şeyden önemlidir kanatini taşıyorum.
Önemli gördügüm bir tespitide burada üye arkadaşlarla paylaşmak istiyorum.
NEDEN NİSAN VADE ŞUBAT VADENİN ALTINDA İŞLEM GÖRÜYOR :
Öyle sanıyorumki bunun bir tek nedeni var. çok bilinçli uygulama . nedeni ise nisan vadede market fiyatlar kasıtlı olarak şubat vadenin altında tutularak küçük yatırımcılara korku salınıp , nisan vadede kısalama yapmaları engelleniyor.buraya dikkat etmek gerekiyor.
sevgiler ,saygılar.
-
[QUOTE=mbm;91252]ahada sat 31000.....
şelale şelale.......[/QUOTE]
şelale..şelale..şelale..
-
30775 altına sarkarsak sistem sat verecek..
f dow da 7270 altında sat verecek.
momentum eksik kaldı..
-
[quote=sazan;91251]Sazan 31.6 shortlarının yarısını 31.'de kapar. (Yukarı tepkide daha güzel maliyetli shortlarla yerine koymak amacıyla)
Sat vermeyen 5 dk'lık sistem kaldımı arkadaşlar ?[/quote]
31175 5 dklık sat verdi ama..15 dakıka halen sat vermedi
-
[QUOTE=selçuklu;91254]şelale..şelale..şelale..[/QUOTE]
shortcover ve uzun .. ralli ralli rallii .. :D :D :D ..
-
ECB/ORDONEZ: ISPANYA'DA CIDDI BIR RESESYON SOZKONUSU
-MATRIKS-
(Poz.un kısa olması vesilesiyle banttan yayın, yandaş medya gibi oldu ama idare edin)
-
[QUOTE=selçuklu;91257]shortcover ve uzun .. ralli ralli rallii .. :D :D :D ..[/QUOTE]
Hocam ne yapıyon başım döndü! :..::..::..: ŞELALE İSTERÜK