31250 direnc bende..
Printable View
31250 direnc bende..
Şaka maka ben kısalara stop koydumüüü, pitstopda direksiyona geçtim full uzun
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3333/lhampstop867074393.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[quote=jelibon;91269]Turk hava yollarına aıt bır ucak, hollanda'nın amsterdam kentınde
schıphol havaalanına ınerken yere cakıldı.
-aa-
ne diyim kadersiz ülkeyiz.[/quote]
Uçan tabut olarak anılan rus uçakları bile yıllardır düşmezken ,neredeyse her sene 1 uçağımızın düşmesinin neresi [U]kader [/U]?
Don gömlek kask eldiven uzun yani
[quote=bull market;91275]Don gömlek kask eldiven uzun yani[/quote]
sendemi brutus...:..:
[i][b]ABD Ocak Mevcut Ev Satışları (bk:4,80 mln) (17:00)
Fed Başkanı Bernanke Para Politikası Raporu'nu Açıklayacak (17:00)[/b][/i]
pöhhh sıkıldım valla .. amma gıcık seans ..hareket olsunda nasıl olursa olsun artık ..
Kazadan kurtulanlar olduğu söyleniyor...
Umuyoruz doğrudur...
Ralli ralli dediniz, bizim araba ilk turdan pitstop a girdi, heee, şimdi işin yoksa bekle, ikinci turda arıza devam ederse dinlemem çekerim kenra park eder inerim, saygılar...
Tekirdağ isimli uçağın modelinin Boeing 737-800 olduğu öğrenildi. Uçağın pilotlarının Murat Sezer ve Tolga Özgül olduğu bildirildi.
Görgü tanıkları, A-9 otoyolunun hemen yanında bulunan havaalanının pistine ulaşamadan yere çakılan uçağın ikiye ayrıldığını, bazı yolcuların uçaktan ayrıldığını belirtti.
Öte yandan, görgü tanıkları uçağın ikiye bölündüğünü ancak parçaların birbirinden ayrılmadığını belirtiyorlar. Uçaktan yaklaşık 50 yolcunun yaralı olarak kurtulduğu kaydedildi.
Uçakta herhangi bir infilak olmadığı da gelen bilgiler arasında.
Hollandalı yetkililerin bildirdiğine göre yaralı olarak kurtulanlar olabilir.
neyseki çok kötü bi düşüş degılmıs..umarım kayıp az olsun..bu arada dsi shortlarını mı kapıyo nedir..belirgin alıcılardan biri oldu.dax kıvranıyo ogle arası bıraz süzülcek bellı
[QUOTE=shibumi;91279]Kazadan kurtulanlar olduğu söyleniyor...
Umuyoruz doğrudur...[/QUOTE]
1 ölü 20 yaralı diye altyazı geçti.