-
[QUOTE=selçuklu;91310]sazan bey yanlış anlamazsan birşey soracağım .mesajlarını okurken dikkatimi çekti .... 31600 bugün tek bir kontrat işlem görmüş oradan kısa açtım demişin.... daha sonra yarısını 31000 kapattım.. yazmışınız .. bi yanlışlıkmı var ..kademe analizinde 31600 bir kontrat işlem gözüküyor gözüküyor .....[/QUOTE]
31600 goruldugunde piyasaya fiyatına vermistir sonra extreye bakmamıstır.. ben cok yapıyorum sonra aksam bakıyorum meger 100 puan altına vermisim
-
ALman kendi ülkesine basıyo burda alıyo.... :( nein wundebarrrr
-
[IMG]http://quotes.ino.com/chart/intraday.gif?s=NYBOT_DX&t=l&w=15&a=2&v=s[/IMG]
-
30900 tutmayacakca
30600 lereee
-
şubat vade de vade başından alaman ın kısa miktarı nedir acaba dünün verisi olsa bile yeterli..dernlik olan bi arkadas bakabilirmi?
-
nisan vade, şubat vadenin 300 puan altında işlem görüyor ilginç..
-
[QUOTE=Astatin;91324]ALman kendi ülkesine basıyo burda alıyo.... :( nein wundebarrrr[/QUOTE]
deutsche poz kapatıyor.. kısaydı vade başından bu yanaki takaslarda..
-
[quote=jerfin;91328]nisan vade, şubat vadenin 300 puan altında işlem görüyor ilginç..[/quote]
buda bizim py nin ne kadar yetenekli bir yapıda olduğunu gösterir her türlü ali cengiz oyunu konusunda ustalaşmış.dng.dng
-
Merrill Lynch übertrifft Befürchtungen: 15,8 Milliarden Dollar Quartalsverlust
CHARLOTTE (dpa-AFX) - Die von der US-Großbank Bank of America übernommene Investmentbank Merrill Lynch hat im vierten Quartal noch schlechter abgeschnitten als befürchtet. Der Verlust summierte sich auf mehr als 15,8 Milliarden Dollar, wie aus einem am Dienstagabend veröffentlichten Schriftstück an die US-Börsenaufsicht hervorgeht. Die Bank of America selbst hatte bei der Vorlage vorläufiger Zahlen noch von einem Minus von 15,3 Milliarden Dollar bei der Tochter gesprochen. Pro Aktie bedeutet das jetzt einen Verlust von 9,95 Dollar.
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$
Bank of America tarafindan devir alinan yatirim bankasi Merrill Lynch'in son ceyrekteki zarari korkutucu bir oranda gerceklesti.
Bank of America Merrill Lynch'den dolayi 15.3 milyar $ zarar yazdi.
bunun anlami her hisse icin 9.95$ zarar.
-
[QUOTE=Astatin;91324]ALman kendi ülkesine basıyo burda alıyo.... :( nein wundebarrrr[/QUOTE]
Nein, ja mendeburrr
-
[quote=mersiyk;91323]31600 goruldugunde piyasaya fiyatına vermistir sonra extreye bakmamıstır.. ben cok yapıyorum sonra aksam bakıyorum meger 100 puan altına vermisim[/quote]
50 kontrat 31.500 den verirsin 50 kontrat 31.700 den.ortalaman ne olur 100 kontrat 31.600...
kademe analizine bakarsan 1 kontrat dönmüş orada :..:
-
Garantiden finansa
finanstan doçeye