31200 VE 275 ten long RALLİ RALLİ
Printable View
31200 VE 275 ten long RALLİ RALLİ
nisan sabit şort. şubat long flat long flat devam
[QUOTE=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/QUOTE]
benim demek istedigim........piyasa fiyatına 50 adet short emri gonderdigimde kademe 31600 ise ve 31600 de 1 tane alıcı ama 31575 te 49 alıcı varsa 1 tane 31600e 49 tane satısım 31575 e gider veya ilk alıcının oldugu kademeye
[QUOTE=mersiyk;91323]31600 goruldugunde piyasaya fiyatına vermistir sonra extreye bakmamıstır.. ben cok yapıyorum sonra aksam bakıyorum meger 100 puan altına vermisim[/QUOTE]
[QUOTE=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/QUOTE]
Orada aktif fiyattan bahsetmiş. 31600 diye fiyat belirtmiyorsunuz ilk gördüğü yerden işlem gerçeklşiyor.emir limit fiyatla verilirse siz haklısınız ama sayın mersiyk piyasa fiyatı diye belirtmiş. o yüzden mersiykin dediği doğru.
işin özü sn sazan 31600 poz kapa şort yaptım demiş. ama 31600 de 1 adet işlem gerçekleşmiş. kendisi doğru bilgiyi foruma verecektir. amma mesele oldu :) gelince sorarız.
[quote=falconettin;91360]Syn moderatör verilen satış emirleri oluşan piyasa fiyatının altında gerçekleşmiyor. örneğin 31600 satış emri gönedermişse ya 31600 yada üstünden gerçekleşecek yani 100 puan altında emri gerçekleşmez.
saygılar..[/quote]
E-broker da, fiyat kısmında "piyasa" diye bir seçenek var...onu seçerseniz bulduğu satıcıdan alır / bulduğu alıcıya verir..fiyata bakmaz
son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))
birde e-brokerın sacmaklığı var ilk alıcı kademsi 31600 gozukurken aktiften short yaparsanız ve derinlige bakmazsanız 31600e verdiginizi sanabilirsiniz ve ebrokerdan cogu kurumda bakmak istesenizde kac kademesine verdiginizi goremezsiniz... ancak foreks emir ekranınız varsa piyasa fiuyatından gerceklesen emri sonradan baktıgınızda gorebilirsiniz
[QUOTE=jerfin;91367]son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))[/QUOTE]
Bu işler parayla jerf, sırayla değil diye biliyorum:..:
yaa bay sazan uzun zamandır hep short aç-kapa yapıyor.. ortalaması 31.600 dür belki.. illaki bugün kısa kapatması için bugün mü satış yapması gerekiyor..:))
[QUOTE=jerfin;91367]son 1 haftadır bir gün aşağı gap, bir gün yukarı gap oluyor.. yarın sıra aşağı gapta mı şimdi:))[/QUOTE]
en iyisini hexen baba yapıyo flat
[QUOTE=Vob Trader;91365]işin özü sn sazan 31600 poz kapa şort yaptım demiş. ama 31600 de 1 adet işlem gerçekleşmiş. kendisi doğru bilgiyi foruma verecektir. amma mesele oldu :) gelince sorarız.[/QUOTE]
ortalama yazmıştır .. başka olamaz çünkü ...