Resim yapıştıramıyorum
Alıcılar
BBC PART 1000
EFG 1000
TEB 510
Satıcılar
AKBANK 1054
YKB
621
GILABAL 593
Printable View
Resim yapıştıramıyorum
Alıcılar
BBC PART 1000
EFG 1000
TEB 510
Satıcılar
AKBANK 1054
YKB
621
GILABAL 593
[quote=Tradeprof;279982]bu ** piyasası ne zaman düzelicek ya..bi aşağı bi yukarı folloş ettiler sistemleri[/quote]
daha bir müddet böyle gider bence...:(
sonra da halojen'in şelalesi gelir... :::
[quote=saraylı;279981]stro,
valuechart ın MS kodu sende var mı?varsa bi bakabilir miyim?:)))[/quote]
MS kodu da yok, olsa zaten Matriks'e çevirmenin bir yolunu bulurdum... Helweg ve Stendhal isimli amcalaramızın Dynamic Trading Indicators isimli kitabında çok detaylı bilgi var bu Value Chart'larla ilgili ama MS'de yapmanın bir yolunu bulamadım. Ben de benzer bir prensibi çok daha basit bir şekilde sadece kapanış fiyatlarına uyguladım...
75,050 ye dogru gidiyoruz gibi....brv.uyk.uyk
gelsin oklavayı hazırladım.....dng
74900 kırılırsa güzel bir çıkış trendi başlayabalir gibime geliyor
[quote=Strategist;279988]MS kodu da yok, olsa zaten Matriks'e çevirmenin bir yolunu bulurdum... Helweg ve Stendhal isimli amcalaramızın Dynamic Trading Indicators isimli kitabında çok detaylı bilgi var bu Value Chart'larla ilgili ama MS'de yapmanın bir yolunu bulamadım. Ben de benzer bir prensibi çok daha basit bir şekilde sadece kapanış fiyatlarına uyguladım...[/quote]
eyvallah stro,
eksik kalsın abi,
zaten gardrobu açıyorum,ind çıkıyo,:..:
tencerenin kapağını açıyorum,ind çıkıyo...:D
günaydın daytraders, bol kazançlar diliyorum
günaydın,iyi seanslar !
günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..
Saraylı hocam bana sanki bi kere daha 76-77 leri görebiliriz gibi geliyor 2 li tepe gibi zaten 77 kırılırsa yeni zirvelere yelken açarız herhalde :..:
İşkembem kuvvetli satış sinyalleri vermeye başladı... Sistem de doğrulayınca yüklü satış moduna geçeceğim... :)
74800 önemli hale geldi hareketin devamı için..
ciddi direnç olarak çalışabilir..
[IMG]http://i35.tinypic.com/1j44s1.jpg[/IMG]
ben satışın biraz gecikeceğini düşünüyorum, pala makasa dokunmadı henüz, dikkatli olun
günaydın kayıpsız bir gün diliyorum
[quote=sovalye;279613]günaydın arkadaşlar
benim kv tam motor long devam diyor ama ov hala flat ve [B][I]uv ise 3 gün üstüste 74300 altında kapanış[/I][/B] olmasına, bugün de bu pivotu hala geçemediği için kv deki longlar çok sağlam görüntü vermiyor
bu aralar pek yazamayabilirim
herkese az zararlı çok kazançlı bir hafta olmasını dilerim[/quote]
günaydın arkadaşlar,
[B]kv[/B] long devam ediyor. [B]ov[/B] dün flat konumdan long konumuna geçti.
endeks dün akşam kapanışın verdiğim pivotun üzerinde yapmasıyla kv ler için nispeten pozitif bölgeye geçmiş sayıldı. fakat [B]uv[/B] flat konumda eğer 74.800 üzerinde kapanış gerçekleştirmezse uv cycle ının yatay seyredeceğini düşünüyorum. uv Bant aralığı [B]74.300-74.800[/B]
bu bant aralığının aşağısı short üzeri longların daha güçlü olduğu bölge
panaromik manzara konusunda yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
herkese zararının minimum karının maksimum olduğu bir gün geçmesini dilerim
beşliklerde son bir itki dalgası geliyor mu acaba..?
75,000 hedefli...
[QUOTE=saraylı;279987]daha bir müddet böyle gider bence...:(
sonra da halojen'in şelalesi gelir... :::[/QUOTE]
abi bişiler yap gitmesin ya:((( trend takip edici sistemler kullanıyoruz trend olucak diye:) hani nerde trend hep yatay hep yatay ühüüü
[quote=tr_hope05;279994]günaydınlar..yukarı gidecek gibi dursa da fdow da güven vermeyen bir görüntü var..
spot da gayet heyecanlı ve istekli..
ama ben aşağı gelecek şeklinde görüyorum durumu..tabi 550 üzerinde kalmaya devam ederse iş değişir..gısaladım 550 den..sanaldan..[/quote]
bir detay var..74600 üzerinde kalmaya başlarsa uzun yapar ve 753XX e giden bir trendi takip ederim..şuan sınırda geziyor..
750 üstü istop 675 den kısa ...
Bu gün erken başlayan alışlara bakarsak piyasada iştahlı
şort açmak tehlikeli sistem ancak sata geçerse sort denenebilir.
Histem yeni tepeler başlıyacak diyor.
[IMG]http://i37.tinypic.com/n6udyw.jpg[/IMG]
haritamı yazarken fdow 10.00 daki 15 dakka barına bakın..acayip ters hareket yaptı yukarı yönde..yalancının mumu diyorum ama depince depiyor..
[quote=oguzhan;280008]Bu gün erken başlayan alışlara bakarsak piyasada iştahlı
şort açmak tehlikeli sistem ancak sata geçerse sort denenebilir.
Histem yeni tepeler başlıyacak diyor.[/quote]
Histemlerimiz terse çalışıyor abi.. Bana da günün en yükseklerini görmekteyiz şu an hissi geldi... :)))
günaydın...gritih yerde fiyat..kırarsa bumşakala...haydi kahvaltıya...bolşans
[IMG]http://i36.tinypic.com/9auyq1.jpg[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;280007]750 üstü istop 675 den kısa ...[/QUOTE]
kanalizasyon .. 725 dirençi var .. ondan kısaldım zaten bakalım kırabilecekmi ...mümkünse kıramasın .. küsksülensin ortalık .. üvvvv ..hüühühühüh ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/17e88387.png[/IMG]
[quote=a.kaya;279995]Saraylı hocam bana sanki bi kere daha 76-77 leri görebiliriz gibi geliyor 2 li tepe gibi zaten 77 kırılırsa yeni zirvelere yelken açarız herhalde :..:[/quote]
bence tepe tamam kaya.....lelele
sıkışık seyir bi süre devam eder 72.000-75.000 bandında...
sonra da 72.000 kırılarak ,64.675 ov li desteğine sert iniş.....dng
aha astetpetroda gelmiş .. nerdesin patron .. üvvvv ... küskülensin ortalık senin şerefine ... üvvv
[quote=Astatin;280014]günaydın...gritih yerde fiyat..kırarsa bumşakala...haydi kahvaltıya...bolşans
[/quote]
Sen tatilde değil miydin yaw????
675 short
500 short cover noktam
Selpatros ben de dünden bu yana tamamlanmış tertemiz bir 5 görüyorum... En azından 500-600 puanlık bir mondiyo gelmezse ayıp eder patron... üvvv... Ben de kısaldım şahsen... üvvv..
[QUOTE=Strategist;280012]Histemlerimiz terse çalışıyor abi.. Bana da günün en yükseklerini görmekteyiz şu an hissi geldi... :)))[/QUOTE]
Stro patron 60 lıklar kuvvetli al bölgesine geçti asa hafif salınımlar olsa bile yada pala long dokme yapsa bile bu gün yönun kuvvetli yukarı olduğu kanaatindeyim.
[quote=selçuklu;280019]aha astetpetroda gelmiş .. nerdesin patron .. üvvvv ... küskülensin ortalık senin şerefine ... üvvv[/quote]
evet abi,
asti nerdeydi ya,ben diyorum forumda bi burukluk var,
biz burda kılıç salla,.boks.
adam tatilde iyi mi?:p
tatilden yeni dönmüş saraylı...:::
ahanda buda tahmni sayımım ..üvvv..stro patro o tertemiz 5 lik c dalgası olabilir abim ... üvvvv ...
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/eea9ddc2.png[/IMG]
[QUOTE=selçuklu;280017]kanalizasyon .. 725 dirençi var .. ondan kısaldım zaten bakalım kırabilecekmi ...mümkünse kıramasın .. küsksülensin ortalık .. üvvvv ..hüühühühüh ..
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/17e88387.png[/IMG][/QUOTE]
Patron su gırafı biraz daha sıkıştırılmış haliyle verebilirmisin bendekinin aynı çizimleri var bi kaç yerde hatam var onlara bakacam.
[quote=oguzhan;280024]Stro patron 60 lıklar kuvvetli al bölgesine geçti asa hafif salınımlar olsa bile yada pala long dokme yapsa bile bu gün yönun kuvvetli yukarı olduğu kanaatindeyim.[/quote]
Bakalım patron, 15:30 haberleri önemli görünüyor, ondan önce ne ciddi düşüş ne ciddi yükseliş gelir gibi düşünüyorum.
Eğer böyle 600 civarında yataya bağlarlarsa dataların negatif gelmesini beklerim. Negatif haberden önce hep piyasayı yükseltip yataya bağlıyorlar, sonra da yüksekten veriyorlar... Eğer böyle olmasda başka bir tahminim yok, bakalım Pala ne gösterecek... üvvv...
[QUOTE=oguzhan;280028]Patron su gırafı biraz daha sıkıştırılmış haliyle verebilirmisin bendekinin aynı çizimleri var bi kaç yerde hatam var onlara bakacam.[/QUOTE]
buyur patron ... biraz karışık .. sen kafana göre düxenlersin
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/08c51325.png[/IMG]
eksi makasla ne yapmaya çalışıyorlar anlayamadım.
vob çok güçsüz, short açın mı diyorlar?
pozisyon long (525'e çekip aldım)
bir şeyi itiraf edeyim..karşımdaki güreşçi en güçlü en dinç olduğu vakitte savunma yapmam gerekirdi..biraz zaman kazanıp yorulmasını beklemek gibi bir özelliği kazanmam lazım..gısa konusunda nokta yerim 650 olmalı idi..550 yaptık boşuna..bu tarz durumda konsantrasyon kaybolabilir ve güreşi kaybedebilirim..yaş genç ondan oldu hatam..
[quote=Strategist;280023]Selpatros ben de dünden bu yana tamamlanmış tertemiz bir 5 görüyorum... En azından 500-600 puanlık bir mondiyo gelmezse ayıp eder patron... üvvv... Ben de kısaldım şahsen... üvvv..[/quote]
stro,
çizdiğin itki dün bahsettiğim 4.dalganın c alt dalgası...
aynı sayıyorum...:)
aydaa astatin abi noldu abi 15 günlük tatil bi durummu oldu abi ühühüüh