-
[QUOTE=YAVUZHAN;91611]nisan vadenin spotun 250 puan altında işlem görmesi ilginç..
vade sonu etkisimi yoksa güçsüzlük işaretimi ?[/QUOTE]
Bence ikincisi güçsüzlük olmasa en azından teorik fiyata yakın işlem görmesi gerekridi fakat deidğiniz gibi spotun bile altında işlem görüyor.
-
sadece nisan degıl kı haziran vade de öyle şubat vadenin altında..tcell in bilançosu evet iyi de ben beklentilerin altında kaldı diye bi yerde okudum gibi hatırladım..yine de emin degilim.tcelle vererek endeksi tutmak için digerlerini alıyolar gözüküyo şimdilik.dax cok yamulursa biz de düz kalmayız sanırm.ama yine de çok çok aşagılar bu vadede zor gibi..
-
bender bugün açtığı kısaları kapatmaya başladı nisan vadede..
efg nisan vadeye uzun taşımaya devam ediyor..
-
[QUOTE=bonnie;91610]almanya ; Borsacıların çılgın eğlencesi
[URL]http://www.milliyet.com.tr/content/galeri/yeni/goster.asp?prm=5,350453E-02&id=1&galeriid=5871#galeriStart[/URL][/QUOTE]
medeniyet ve demokrasi birleşimi böyle birşey oluyorsa ben korktum bu işten :)
-
TURKCELL Hadisesi :
Beklentielrin altında kâr açıklamış. üç farklı rapordan alıntılar :
...Turkcell’in karı beklentilerin altında… 2008’de Turkcell beklentimiz olan 1,951mn dolar ve piyasa beklentisi 1,882mn dolar’ın altında 1,837mn dolar kar açıkladı. Açıklanan kar rakamı geçen seneye göre %36 artış anlamına geliyor. Beklentilerle açıklanan net kar arasındaki farkın sebebi olarak 4. çeyrek VAFÖK marjının %33 ile beklentilerden (beklentimiz %36) düşük gelmesi ve yine 4. çeyrekte net finansal giderlerinin yüksek gelmesi gösterilebilir...
...Turkcell'in 4Ç sonuçları beklentilerin altında geldi. Şirketin faaliyet performansı 4. çeyrekte, TL'nin değer kaybetmesinin aylık ortalama kişi başına gelir rakamını aşağı çekmesi ve numara taşınabilirliğinin satış ve pazarlama giderlerinde baskı yaratması gibi nedenlerle zayıfladı...
...İş Yatırım konu ile ilgili raporunda, açıklanan veriler ve şirketin hedefleri doğrultusunda Turkcell için hedef fiyatın 11.5 TL'den 10.6 TL'ye, tavsiyenin ise 'TUT'tan 'SAT'a çekildiğini belirtti. Turkcell, 2008 yılı karını piyasa beklentisinin ve bizim beklentimizin altında açıkladı. Şirket gelirlerini %10 arttırarak 7 milyar dolar (8.84 milyar TL) olarak açıkladı...
-
[QUOTE=VOBiX;91602]Sayfayı yenileyip tekrar bakın bende de takılıyor bazen. Teşekkür eklentisinde bildiğim kadarıyla kota yok. Reputation da sınırlamalar var.
Bu arada herkese günaydın bol kazançlar.[/QUOTE]
Günlük 15 teşekkür sınırlaması gelmiş
[url]http://www.voborsa.com/forum/tesekkur-sinirlamasi-p91615.html#post91615[/url]
-
fdow 0.60 artıda iken garan'da 2.11 i kaldırdılar.. fdow un artısı 1.40'a geldi, bizimkiler garan'ı 2.10 a verdiler.. ilginç..:) piyasa çıkamıyor da düşemiyor da..
-
dün düşmüyordu bu gün çıkmıyor
allah belanızı vere :)
maymuna çevirdiniz bizi
-
[QUOTE=jerfin;91620]fdow 0.60 artıda iken garan'da 2.11 i kaldırdılar.. fdow un artısı 1.40'a geldi, bizimkiler garan'ı 2.10 a verdiler.. ilginç..:) piyasa çıkamıyor da düşemiyor da..[/QUOTE]
İki gün daha buralarda bekleyin pozisyonları ayarlayalım sonra devam ederiz diyorlar sanki.
-
[QUOTE=VOBiX;91622]İki gün daha buralarda bekleyin pozisyonları ayarlayalım sonra devam ederiz diyorlar sanki.[/QUOTE]
evet vobix, bencede.. ben kısalarımı nisan vadeye taşıdım zaten.. artık ne halleri varsa görsünler..:)
-
nisan vadede kademeler doldu.derinlik şubat a yakın..eger bugün yarın enter gelirse poz. alacagım..gelmezse cuma 17;15 deki mevcut sinyale göre poz. alacağım...
-artık vadenin son günleri vob yaklaşmayacagım..sistem trent sistemi ve her gece poz. taşındığından,vade sonu gap leriyle duman oluyorum..
-
yine muhteşem bir piyasa ile karşı karşıyayız.sabahtan beri 100/150 puan arası gidip geliyor.neyine trade etcen arkadaş? boş yere sıkıntı.ne tarafa poz. alsan o taraf duvar oluyor.