tcell endekse en fazla etkisi olan hisse..dünkü blancodan sonra pek memnun olunmamış anlaşılan..acaba çizittirme sırası tcell de mi..
Printable View
tcell endekse en fazla etkisi olan hisse..dünkü blancodan sonra pek memnun olunmamış anlaşılan..acaba çizittirme sırası tcell de mi..
[QUOTE=abka;91626]tcell endekse en fazla etkisi olan hisse..dünkü blancodan sonra pek memnun olunmamış anlaşılan..acaba çizittirme sırası tcell de mi..[/QUOTE]
tcell'de hedef 5 tl. bence.. diğer hisselere göre fazla primli kaldı..
tcell yüklü nakit ve dolar pozisyonu nedeniyle krizde en saglam sırketlerden biri olarak ayakta kaldı.kriz onceki fiyatına göre çok da bi degisim yok.güçlü durması çok normal.eger tcell 5 lere gelirse garan 1e epey yakınlaşır heralde.birbirne kıyasla..
[QUOTE=marakes;91628]tcell yüklü nakit ve dolar pozisyonu nedeniyle krizde en saglam sırketlerden biri olarak ayakta kaldı.kriz onceki fiyatına göre çok da bi degisim yok.güçlü durması çok normal.eger tcell 5 lere gelirse garan 1e epey yakınlaşır heralde.birbirne kıyasla..[/QUOTE]
tuprs'da ilk düşüşlerde karından dolayı hep güçlü kalmıştı.. sonra o da yaptı düzeltmesini.. şimdi sıra tcell'de.. garan'ın da bu durumda 1.50 ye gelmesi normal olur.. 1 seviyelerine iner mi bilinmez, olur mu olur.. ama o zaman endekste tam ir göçüş olması lazım.. benim asıl korktuğum grafik akbnk'da..
dar alanda kısa paslaşmalar..tüpraşda hedge fon satışı oldu bildgim.onlar altndan çekilene kadar kimse girmedi sonra topladılar hisseyi.yani panikçiler diyelim..tcell de böyle panikçi yoktu..hem dedgım gibi tüpraş da krizden ciddi etkilenen şirketlerden biri.son açıklanan bilanço da bunun göstergesi.panikleyip satanlarda bunu düşündü muhtemelen.bence tcell'de şirketin olumlu performansı daha dogrusu istikrarı şirketi ayakta tutuyor.tabi asla asla dememek lazım..
hexen baba heykeli dikilecek adamsın
iradesizliğimizden başımıza gelemeyen kalmadı
5 dalganın dibi dow da 5.000 lerde gözüküyorsa,imkb de garanti,akbnk,tcell her seviyeye gelir..
ben asla gelmez demiyorum .tüm şartlar sabit tutuldgunda bu olmaz diyorum.yanı dow burda ımkb burda yada imkb10 yine bu seviyelerde..
en karlı şirketler bile ne fiyatlara geldi sn.marakes..
döne döne hepsinde dibi bulduruyorlar.. ve bence artık sıra tcell'de.. tabi benim kişisel görüşüm..
şimdi düşünüyorum da birçok ülke endeksi 2003 diplerine geldi.. (tr iyi durumda falan hiç inanmıyorum ben bu söylemlere) ve biz son 1 aydır görece güçlüyüz yurtdışına göre.. yani onların bu düşüşlerini fiyatlamadık.. peki bu fiyatlamayacağız anlamına mı geliyor ?.. bence fiyatlayacağız.. fiyatlayamaz isek eğer, yurtdışı güçlü tepkilere başladığında biz onlara göre göreceli zayıf kalacağız.. düşemediğimiz için çıkamayacağız da bence..
30850 altına sarktık..
nisan kısalarına ilave..
iyi de farklı bişeyden bahsediyoruz syn jerfin.ben endeks düşmez demiyorum.endeks düşerse zaten tcelle bankalarla düşücek.altnı çiziyorum.mevcut şartlarda bu olası degıl.yani herseyı sabit tutun,tcell 8.8 den 5 e gelemez.eger o gelirse endeks de düşer haliyle.ama yine güçlü kalıcak en ufak tepkılerde 1 e 2 yukarı 1 e 0.5 asagı tepkı vericek diyorum..tabı bu da benım görüşüm..noldu şmdi birden keyifleri geldi heralde marj artmış..
burdan long oldum ama 300 puana veririm