[quote=selçuklu;341827]sazan abi .. astatin sana hörtler demiş .... ayıp etmiş bence ... :o:o:D:D:D[/quote]
Bah şimdi,
Hörtler haaaa.
Sensin hörtler. Derbiyesiz. :mad:
Cık cık cık.
(Sagol selçuklum :))
Printable View
[quote=selçuklu;341827]sazan abi .. astatin sana hörtler demiş .... ayıp etmiş bence ... :o:o:D:D:D[/quote]
Bah şimdi,
Hörtler haaaa.
Cık cık cık.
(Sagol selçuklum :))
bide z-- verseydik abi ..... hörtler demiş basit bişey değil yani .. üvvvv ....:D:D
[quote=selçuklu;341832]bide z-- verseydik abi ..... hörtler demiş basit bişey değil yani .. üvvvv ....:D:D[/quote]
Haklısın Selçuklum,
Ciddi itibar gaybettim. Z- verdim gitti. :mad:
Birde 5 dk, tek el üstünde amuda galkma cezası da ilaveten veriyorum. :mad:
Aferin Selçuhlu yawrım. Sana da A+ verdim. (Şu çokonatı da al, afiyetle ye) :)
[quote=sazan;341828]Hörmetler Asdadinim
Evet azcık saygısızdır kendileri. Ama i-Libya grizi petrole az daha vurursa, aklının başına geleceğini sanıyorum. (Sözle uslanmayanın hakkı kötek'dir)[/quote]
[quote=sazan;341830]Bah şimdi,
Hörtler haaaa.
Cık cık cık.
(Sagol selçuklum :))[/quote]
Valla batron bugün saudi arabia da gösteri var... sırf vob graşsızn diye biz organize ettik haftasonu feyizbuk da:D:D şaka bir yana gerçekten bugün arabistan da da gösteri varmış...libya 1 etkiliyorsa Suud 3 etkiler gannatimce, petrol üretim payı nazarında yannneee..
Diğer konu..gızma abi.. Hörtler bir Alman asilzadesi..üww..
[QUOTE=sazan;341833]Haklısın Selçuklum,
Ciddi itibar gaybettim. Z- verdim gitti. :mad:
Birde 5 dk, tek el üstünde amuda galkma cezası da ilaveten veriyorum. :mad:
Aferin Selçuhlu yawrım. Sana da A+ verdim. (Şu çokonatı da al, afiyetle ye) :)[/QUOTE]
ellerine sağlık SaZaN abi .. Grallık iyi bişey.... çok yaşa gral .. abim .. .brv.brv.brv ..[COLOR="White"]çokmu oldu cezalar abi iyi adamdı .. üvvvv ... ama hörtler demiş ... haketti bence .. [/COLOR]:o:D:D
Benzine zam isteruk.
Bu sayede hem ülke ekonomisi gazanır, hem de namıssız iğrençgth İstanbul trafiği rahatlar biraz.
Hörmetler sazangral.. Gış lastiği daktırdın işşallah..yoksa bu kar senin araca daktırabilir..ü[url]www...akşam[/url] eve dönebilsek eyi olacaydı
[quote=sazan;341938]Benzine zam isteruk.
Bu sayede hem ülke ekonomisi gazanır, hem de namıssız iğrençgth İstanbul trafiği rahatlar biraz.[/quote]
[B]Benzin fiyatlarında artış durmak bilmiyor. Geçen hafta yapılan 5 kuruşluk zammın ardından bugün de 8 kuruş zam geldi.[/B]
Afferim, hükümet sazan elele, trafik zülmü sona ere. ::: (Vatandaş, uvvvv, hah buldum, pasta yesinler)
bi apdeyt alsaydık eyi olacaydı sazangral..yeni bir sayım, bir dad, bir dokunuş, bir esinti, bir ilham....
[quote=Astatin;342429]bi apdeyt alsaydık eyi olacaydı sazangral..yeni bir sayım, bir dad, bir dokunuş, bir esinti, bir ilham....[/quote]
Tek söyleyebilecegim, şu anda short olduğum.
[QUOTE=sazan;342447]Tek söyleyebilecegim, şu anda short olduğum.[/QUOTE]
gayet net olmuş tekrardan saygı ve hörmetler sazangral ... bol kazançlı bi gün olur inşallah ... :D+.
[quote=sazan;342447]Tek söyleyebilecegim, şu anda short olduğum.[/quote]
Bu ifade bile yeter sazan abi. saygılar ve hürmetler
Şu grafiği 1000. kez öne alalım. :mad::..::mad:
(Elimdeki shortların hatırına)
Ayrıca benzine 8 guruş zammı az buldum. Bu İstanbul trafik sorununu çözmez.
[quote=sazan;341822]Günaydın Selçuklum.
Bak DJI haftalık grafikte de, DJI geçen hafta, 2 hafta evvel hiç aldırış etmeden geçtiği 3 direnç çizgisinden son hedefe, tersten dokunup (el öpme hareketi) hörmetlerini sundu.
[IMG]http://i56.tinypic.com/11j12cm.png[/IMG][/quote]
iyi akşamalr abi .. tom emmi .. bu gece 12.2xx lü seviyelere hörmet sundu .. ....:mad::mad::mad::mad::mad:
[quote=selçuklu;342743]iyi akşamalr abi .. tom emmi .. bu gece 12.2xx lü seviyelere hörmet sundu .. ....:mad::mad::mad::mad::mad:[/quote]
Çok saygılı çocuk bu tom. Ama bu kadar saygının arkasında bir hinlik var gibi.
tekrardan saygı ve hörmetler sazangral ... bol kazançlı bi gün olur inşallah ... :D+.
abi dopik gaybolmuş buldum çıkardım ..... üvvv .. toz içinde kalmış ....öhhööö öhhööö öğğğhhöööööö . üvvvvvvvvvvvvvv
hörmetler sazangral
Şiiiiişşt.
[SIZE=4]Sessizlik[/SIZE]. [SIZE=3]Sessizlik[/SIZE]. Sessizlikkkk. [SIZE=1]Sessizliiiikkkkkk.[/SIZE]
[SIZE=1](Cesur Civciv filminde en hoşuma giden sahnedeki sözler)[/SIZE]
Sazangral,
if(Asti is a şort, Vob Taban, Vob Tavan)
diyorum..böyle bir motivasyona ihtiyacım var
[SIZE="7"]g[/SIZE] [SIZE="6"]a[/SIZE] [SIZE="5"]ç[/SIZE] [SIZE="4"]ı[/SIZE] [SIZE="3"]n[/SIZE] [SIZE="4"]ı[/SIZE] l [SIZE="5"]a[/SIZE] [SIZE="6"]m[/SIZE] [SIZE="7"]a[/SIZE] [SIZE="7"]Z [/SIZE]... [B][B][SIZE="7"]!!![/SIZE][/B][/B]......
[quote=Astatin;343672]Sazangral,
if(Asti is a şort, Vob Taban, Vob Tavan)
diyorum..böyle bir motivasyona ihtiyacım var[/quote]
Önce 77.8-78.2.
Sonra 76 beklyorum.
VOB 5 dk.
[IMG]http://i51.tinypic.com/sowfx1.png[/IMG]
Sazan'a göre 78 yeterlidir.
[quote=sazan;343722]Sazan'a göre 78 yeterlidir.[/quote]
bence de
[QUOTE=sazan;343722]Sazan'a göre 78 yeterlidir.[/QUOTE]
bencede yeterli ayıp oluyo hakakten ... :mad::mad::mad::mad:
Bir Elliott'çu gözü ile tek gözlemden hareketle çıkarımlar.
Aşağıdaki VOB 5 dk'lık grafikte B dalgası olarak gelişen,[U][B] yapı eğer bir triangle ise[/B][/U]
a. Triangle'lar 4. yada B dalgalarında ortaya çıktığından bu ilerleyen yapıdaki son yükseliş C dalgasıdır ve yapı bitmiştir.
[IMG]http://i53.tinypic.com/2cy2mhe.png[/IMG]
b. Eğer a. maddesinde ilerleyen yapı (tüm yükseliş) a-b-c formatında ise, Corrective'dir. O zaman yükselişin son dalgası olamaz. Ama, bir önceki tepeyi aştığı için (alttaki grafikte, 0 ile gösterilen), tüm a-b-c yükselişi bir expanded flat'ın B dalgasıdır. O zaman aşağı yönlü exp. flat C dalgası beklemek gerekir. A dalgası ve muhtemel C hedefleri aşağıdaki grafiktedir.
[IMG]http://i54.tinypic.com/10r6dyv.png[/IMG]
Görüldüğü gibi tüm bu varsayımlar, ilk grafikteki ?C ile gösterilen yeni tepe fiyata gidişte oluşan B dalgasının bir üçgen olarak gelişmiş olması hipotezine dayalı sonuçlar. İşte EW böyle tuhaf bir şey. ;)
Bol Kazançlar.
Son mesajı gönderdikten sonra birde Xu030 endeks günlük grafa bakalım.
Trendline üstüne geçmiş durumda ama tabiki kapanış önemli. Buradan bir düzeltme gelir ve tekrar trendline altına geçilirse, hedef olarak 76.1 güzel duruyor. (Alttaki, mavi yatay çizgi)
[IMG]http://i55.tinypic.com/r28gts.png[/IMG]
Bu aşağı ne kadar aşağı ki ben gıraf mıraf göremiyorum :) yoksa'm telgıraf mıkine :) hihihi espiri yaptım şort olmanın densizliğine verin :)
sazan abi ... gurtar bizi ... üğüğüğüüüğğğüüğüğü ... ingaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sazangral..ahuşama doğru graşik bir rüzgar esti...ü[url]www..[/url]
Bakalım piyasayı buraya getirenlerin arasından bir Brütüs çıkacak mı ?
[quote=sazan;344204]Bakalım piyasayı buraya getirenlerin arasından bir Brütüs çıkacak mı ?[/quote]
sazangral,
sanırım büyük balıkların birbirine düşmesi durumunu tasvir ediyorsun....hoş olur tabi:o
Japon Sanayi Haritası.
[IMG]http://www.politicall.ro/userfiles/image/japan%20industrial%20map.jpg[/IMG]
[quote=sazan;344204]Bakalım piyasayı buraya getirenlerin arasından bir Brütüs çıkacak mı ?[/quote]
abi kastettiğin son 10 on dakika heretimi...
Günaydın,
Hörmetler sazangral
[QUOTE=sazan;344204]Bakalım piyasayı buraya getirenlerin arasından bir Brütüs çıkacak mı ?[/QUOTE]
üstad ;
dün forum giriş sıkıntı vardı. tebrik ler ve teşekkürler 76100 hedefi için.
bu gün 79550 5. dalga (1.dalga eşit 5. dalga) hedefi vurulmuş görünüyor.
acaba uzatma ihtimali olup olmayacağı hangi değerin altına gelirsek ortadan kalkar. A 3. dalgası tamamlanmış diyebiliriz. 4 dalga geri alım veya B dalgası için hedef aşağı larda nerelerdir?
bir çalışman varmı 15-30 daklık?
Sayın Sungur,
VOB 15 dk'lık grafik.
5. dalgadayız ve sonlarına dogruyuz. (yani sonlandı yada son bir yukarı atakla sonlanacak)
[IMG]http://i55.tinypic.com/iz3uh5.png[/IMG]
sazan abiiiiiiiii .... gurtar bizi ....
[QUOTE=sazan;344478]VOB 15 dk'lık .
5. dalgadayız ve sonlarına dogruyuz.
[IMG]http://i55.tinypic.com/iz3uh5.png[/IMG][/QUOTE]
hörmetler ....... :o:o.brv.brv.brv.brv.brv.brv.brv
79550 yi geçmesini beklermisiniz? son bir atak olursa eğer.
ayrıca aşağı yeni hedefi de duymak isteriz.