gra.....
Printable View
gra.....
[img]http://fc02.deviantart.net/fs71/f/2010/126/2/9/Dwn_No_116__Crush_Man_by_G0069.jpg[/img]
teyktim profitleri hadjilar..71525 şort kavır
pideee... pideciii..susamlı pideeee...pideciiii....dng
[quote=obsidyen;403178]pideee... pideciii..susamlı pideeee...pideciiii....dng[/quote]
Ustaaa,
Şundan atıver fırına... Malzemesini bol koy...lelele.lelele
[img]http://www.turkishcookbook.com/images/PastirmaliSucukluKasarliPide.JPG[/img]
VOBsivan kenobi,
Fiyat 60 dk düşük kanalının üstüne vurdu...tüm sistemler ala geçti...demkki graşacak diyebilir miyiz..yoksa kanalı kırıp randıracak mı..ewsel bir bakış bir dat alsak
[quote=Astatin;403225]VOBsivan kenobi,
Fiyat 60 dk düşük kanalının üstüne vurdu...tüm sistemler ala geçti...demkki graşacak diyebilir miyiz..yoksa kanalı kırıp randıracak mı..ewsel bir bakış bir dat alsak[/quote]
zaman grraşsh için yeterlidir..ancak vede ancak:..: kalıp ise, tamam idi..değul idi oynayii lebron...graşşacak lebron durur mi saniye durmaz:..: demekkim ranacak yada az randırıp yataya saracak:..: hem pupucuk da var 60dkda...şincik dışarısı hop aşşa hop yukarı olunca ..bizim lebron kaldi ortada...horon öğreniyle :D eyi bi kemençe havasi olursa lebron ranar diim ben ama...bi bakmişsin hoopp grasşhingda olabilüüü...:::.dng
şelçukpat, çizittiriver bi analiz pat böyle bol ayulu armutlu ballı :D
[quote=obsidyen;403277]zaman grraşsh için yeterlidir..ancak vede ancak:..: kalıp ise, tamam idi..değul idi oynayii lebron...graşşacak lebron durur mi saniye durmaz:..: demekkim ranacak yada az randırıp yataya saracak:..: hem pupucuk da var 60dkda...şincik dışarısı hop aşşa hop yukarı olunca ..bizim lebron kaldi ortada...horon öğreniyle :D eyi bi kemençe havasi olursa lebron ranar diim ben ama...bi bakmişsin hoopp grasşhingda olabilüüü...:::.dng[/quote]
Son derece katılıyorum ve galiba varım :confused::D:..::rolleyes::eek:
Yaaa benim pide siparişi ne oldu?? :..::..:
[quote=flexy;403280]Son derece katılıyorum ve galiba varım :confused::D:..::rolleyes::eek:[/quote]
"Var mısın, yok musun?" oynamıyoruz burada. Ciddi olalım...:..::..:
[quote=excali;403310]Yaaa benim pide siparişi ne oldu?? :..::..:[/quote]
usta pide o kaday eyi oldi ki...dayanamadım yedim oni ben...hihihi::: .dng:::
[quote=obsidyen;403335]usta pide o kaday eyi oldi ki...dayanamadım yedim oni ben...hihihi::: .dng:::[/quote]
vay AYU vay...:..:
usta (jack a jack them) ondan yane..başka bi nedeni yoh..nedensizim yane...afiyet olsun bana yane...hihihiii..:D:D
[quote=obsidyen;403346]usta (jack a jack them) ondan yane..başka bi nedeni yoh..nedensizim yane...afiyet olsun bana yane...hihihiii..:D:D[/quote]
Siparişi ayuya verince böyle oldu. BOĞAya verseydim, yanına pastırma, sucuk, pirzola gelirdi..:rolleyes:
xauusd ... günlük graf .. bence ransın yeter küskülendiği .. vayyy** ..:o:o
[IMG]http://f1204.hizliresim.com/w/u/4xk1h.png[/IMG]
bence gol olmalı ... yada goal ..
[quote=selçuklu;403374]bence gol olmalı ... yada goal ..[/quote]
[img]http://jatim.org/wp-content/uploads/2011/01/cassilas-epic-funny-animals1.jpg[/img]
[quote=excali;403310]Yaaa benim pide siparişi ne oldu?? :..::..:[/quote]
Bugüne yetişti senin sipariş patron :D
[quote=selçuklu;403374]bence gol olmalı ... yada goal ..[/quote]
Hoşgeldin :..: ayağın uğurlu geldi seljuklu :D
ciuwww...ula nisan vadede apsd çok az bi eksi iken haziran vadede 19K.. one leymm..arka sokaklarda neler oluyor..pozları diğer vadeye taşıma deil bu..başka bir act var
[quote=Astatin;403397]ciuwww...ula nisan vadede apsd çok az bi eksi iken haziran vadede 19K.. one leymm..arka sokaklarda neler oluyor..pozları diğer vadeye taşıma deil bu..başka bir act var[/quote]
Belki fantazidir ama bu yeni yazılıma geçiliyormuş ya mayısta, belki onunla alakalıdır.
Tokobanın senaryolarından eşleşen bişi olabilir bu apsd durumuyla ilgili..
[quote=flexy;403393]Bugüne yetişti senin sipariş patron :D
:D[/quote]
[img]http://g.mynet.com/i/120/83180_0.jpg[/img]
Peki kutunda ne hissediyosun exca? yeşil mi kırmızı mı? :D
[quote=flexy;403399]Belki fantazidir ama bu yeni yazılıma geçiliyormuş ya mayısta, belki onunla alakalıdır.
Tokobanın senaryolarından eşleşen bişi olabilir bu apsd durumuyla ilgili..[/quote]
:..::..::..: bu araad istopculara vardım... üüü
[quote=Astatin;403403]:..::..::..: bu araad istopculara vardım... üüü[/quote]
üüü:mad:
[quote=flexy;403404]üüü:mad:[/quote]
sıkma canını patron:p:p haziran vade pis ranacak sanırsam... long bile açarım belki..
bu arada bu p. hiltonu görünce aklıma south park geldi... ne ağır dokunmuşlardı buna.. çizgi film de Paris Hilton karakteri vardı ve i yolda sokakta lokantada evde sürekli boğazından tükürüyordu:D:D:D önce annamadım..sonra annadım....annadın sen onu:p
[quote=flexy;403401]Peki kutunda ne hissediyosun exca? yeşil mi kırmızı mı? :D[/quote]
Kutumda Pide var. Yer misin? :..:
[quote=Astatin;403406]sıkma canını patron:p:p haziran vade pis ranacak sanırsam... long bile açarım belki..
bu arada bu p. hiltonu görünce aklıma south park geldi... ne ağır dokunmuşlardı buna.. çizgi film de Paris Hilton karakteri vardı ve i yolda sokakta lokantada evde sürekli boğazından tükürüyordu:D:D:D önce annamadım..sonra annadım....annadın sen onu:p[/quote]
ahahhahahhahahahha, youtube dan bulayım ben onu :)
[quote=excali;403408]Kutumda Pide var. Yer misin? :..:[/quote]
pide sıcaksa trend yapar, soğuduysa yatay piyasadır patron :D önce bakmak lazım
[quote=flexy;403409]ahahhahahhahahahha, youtube dan bulayım ben onu :)[/quote]
hadjifileks;
şaka değil gerçek, Haziran vadede 825 den long açtım makul pilav... uwwww
itkilemek veya gorrektmek...işte bütün mesele burda...:D biz millet olarak itkiciyizdir ve hep itikleme peşinde koşduğumuz için her taraf itkici dolmuş...gezin bakın....dngyannız...başımıza ne geldiyse gorrekt yüzünden gelmedimi...hee geldi...o zaman ben deyimm ki :.brvyaşasın gorrekt kardeşliği .brv:::::: tüm gorrektleri teprik ederim....brv.brv.brv:..::..::..:.dng:..::..::..:
[quote=obsidyen;403446]itkilemek veya gorrektmek...işte bütün mesele burda...:D biz millet olarak itkiciyizdir ve hep itikleme peşinde koşduğumuz için her taraf itkici dolmuş...gezin bakın....dngyannız...başımıza ne geldiyse gorrekt yüzünden gelmedimi...hee geldi...o zaman ben deyimm ki :.brvyaşasın gorrekt kardeşliği .brv:::::: tüm gorrektleri teprik ederim....brv.brv.brv:..::..::..:.dng:..::..::..:[/quote]
Ayboluyo opsivan..randır bizi...Haziran da ölmek zor..o yüzden longlar ölmesin şeker de yiyebilsinler:::
[quote=Astatin;403455]Ayboluyo opsivan..randır bizi...Haziran da ölmek zor..o yüzden longlar ölmesin şeker de yiyebilsinler:::[/quote]
aynen asti abi şeker beynin yakıtıdır...ayu cedaylarımın çok ihtiyacı olacak...o yüzden şimdilik yemeleri lazummduu......:..: :..::D:D
[quote=flexy;403410]pide sıcaksa trend yapar, soğuduysa yatay piyasadır patron :D önce bakmak lazım[/quote]
[img]http://www.keyfiyetle.com/wp-content/uploads/2012/01/DSCN9889.jpg[/img]
Bu pide, trend yapar mı, fileks patron?:)
gaçınılamaz ...
[quote=selçuklu;403488]gaçınılamaz ...[/quote]
evet..
[QUOTE=Astatin;403495]evet..[/QUOTE]
evet . verimi var :mad:.. 15:30 vay ** ... altın rallesagne yapsada keyiflensek .. :mad:
[quote=selçuklu;403496]evet . verimi var :mad:.. 15:30 vay ** ... altın rallesagne yapsada keyiflensek .. :mad:[/quote]
ehmm şey..ivit veri var..hem de iyigelcek:p
"To be or not to be" değil.
"Cogito ergo sum" hiç değil...
Asıl iş, anlamak Gaçınılmaz'ı,
Durdurulmaz çığı
Sonsuz akımı.
.brv.brv.brv
evet ..