-
[QUOTE=marakes;91636]iyi de farklı bişeyden bahsediyoruz syn jerfin.ben endeks düşmez demiyorum.endeks düşerse zaten tcelle bankalarla düşücek.altnı çiziyorum.mevcut şartlarda bu olası degıl.yaın herseyı sabit tutun,tcell 8.8 den 5 e gelemez.eger o gelirse endeks de düşer haliyle.ama yine güçlü kalıcak en ufak tepkılerde 1 e 2 yukarı 1 e 0.5 asagı tepkı vericek diyorum..tabı bu da benım görüşüm..noldu şmdi birden keyifleri geldi heralde marj artmış..[/QUOTE]
ben anladım sizin ne demek istediğinizi sn.marakes.. ben de diyorum ki; tcell iki düşecekse garan yada diğer hisseler bir düşecek.. yani tcell'deki düşüş daha sert olacak diğer hisselere göre..ve tcell'de hedefim 5 tl... kişisel görüşüm tabiki..
-
tmm anlaştık,ben de tam tersini düşünüyorum:)bu ara gm in bilançosu bugun için beklenen önemli verilerden biri olabilir 15.30 tsi..vadelikoşturmaya başladı yine önden önden
-
[QUOTE=marakes;91639]tmm anlaştık,ben de tam tersini düşünüyorum:)[/QUOTE]
ben haklı çıkarsam alırım 1 kontrat kısanı..:D
uzundaysan eğer istemem hiçbir şey, uzun poz beni bozar..:)
-
uzundaydım çıktım şimdi kararsız kitleden oldum..vade sonu bi uzlaşı yolu buluruz sanırım:)
alman şortları mumkun oldgnca alttan kapıycak.ondan sonra bi yukarı olabilir..eger olmassa dükkan sahibiuzun zamandır ilk defa net zarar etmiş olucak..tabi bu takım oyunu ama takımın durumu da çok parlak degıl milletle birlikte onlarda tersin tersinde..
-
Ube alert!!!!!
30925 altında saatlik kapanış olursa, benin 60 dklık sistem "sat" verecek..ancak herhangibir sattan farklı bir sat olacak bu..bir başka "ayı" piyasası alarmı indikatörle destekleniyor..en az 2000 puanlık bir düşüş söz konusu olur...nadirde olsa tekrar yukarı yapıp ordan döndüğüde olmuştur bu kombinasyonda..ancak bu durumda 2000 çok daha yüksek bir değr olacaktır..sonuç: kısa devam
-
bu arada syn hellim in uygulaması ile teşekkürler çok degerlı olmustur artık.bi süre altın gibi gözden sakınılır,kimse kimseye veremez:)malum hesabı iyi yapıp açıkta kalmak var
-
[color=#FF0000][b] 26.02.2009 11:41:50 Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu: [/b][/color]
"VOB0300209ŞUBAT
SON 11 İŞ GUNÜDE SATIŞ BASKISI OLUŞTURAN 5 GUNLÜK HROR ÜZERİNDE İKİNCİ GUN İŞLEMLER GEÇİYOR.
5 GUNLÜK HRORT 30.800 SEVİYESİNDE BUGUN VE YARIN ÖNEMLİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
GUNLÜKLERDE BANT ARALIĞI 1.000 PUAN OLARAK GELİŞMESİ ÇOK KISA VADEDE BANT ARALIKLARININ GENİŞKLEYECEĞİ YÖNÜNDE İŞARET VERMEKTE.
YÖN KONUSUNDA ŞİMDİLİK ORTADA OLAN BİR PİYASA GÖRÜNTÜSÜ OLUŞMAKLA BERABER BUGUN SEANSLIKLARDA 31.050 ÖNÜMÜZDEKİ 2 SAATTE ÖNEMLİ DESTEK .
GÖRÜNTÜ ŞUBAT VADEDE ENDEKSİN GUN ORTASINDAN İTİBAREN DÜN BEKLEDİĞİMİZ VE TAM OLARAK ÜST HEDEFE ULAŞAMASADA SAATTEKİ ZAMANLAMA OLARAK GERÇEKLEŞTİ VE BENZER DURUMUN GUNUN İKİNCİ YARISI BAŞLAMADAN DAHİ OLABİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTE.
BU NEDENLE İLERLEYEN SAATLERDE ENDEKSİN 31.500 DENEMESİ NORMAL OLACAKTIR.
31.400 GEÇİLMESİ İLE ENDEKSTE TEKRAR HEDEF 31.800 VE GUNLÜKLERDEDE 32.200-32:500 SEVİYESİNİN TESTEDİLEMESİ ANLAMINA GELECEKTİR.
AŞAĞIDA İSE 30.850 İZLENMELİ KIRILMASI VE ALTINDA KAPANIŞ 5 GUNLÜK HRORT KIRILMASI VE ÖNÜMÜZDEKİ GUNLER İÇİN SIKINTI YAŞATACAKTIR.
NİSAN KONTRATTA 31.150 KRİTİK DİRENÇ
AŞAĞIDA İSE 30.800 KRİTİK DESTEK BU ARALIK İZLENEBİLİR. ŞUABAT VADEDE HAREKETLİLİK GUN İÇİNDE 31.150 VE ÜZERİNİ GETİREBİLİR."
-
Sayın Hellim,
Sizden üyeliğimin iptalini talep ediyorum,
Dün gece birileri yine ben yokken küfür ve hakaret dol mesajlarına devam etmiş,
Bu ülkede 7 den 70 e herkes yakası acılmadık küfürler hakaretler konusunda yeteneklidir, mesele seviye ve seviyesizlik arasındakı çizgide kişinin nerede duracağıdır.
Sadece belli zamanlarda ortaya cıkan buuyuyan iki çakma nice yanıt vermek benım seviyeme yakışmaz. İlgili kişinin şizofrenik tutumunu tartışmak da benim işim değil, ben psikiyatrist değilim.
Sanırım benım gibi büyük çoğunluk bu seviyesizlikten, kavgalardan ve düzeysizliklerden artık illallah deme noktasına geldi.
Sayın Hellim,
Bu bir duygusal tepki değil, küsme falan hiç değil.
Zaten beni tanıyanlar bilir ki, öyle derin analizleryapmışlığım da yoktur, yani benim olmamam foruma birşey kaybettirmeyecektir.
Özellikle buraya yazdım ki sayın hellim görsün ve talebimi bir an önce yerıne getırsın.
Sevıyelı, olgun, alcakgonullu arkadaslar, aranızda bulnmaktan ugune kadar onur duydum, değerli yorumlarınızdan cok yararlandım,
Hoscakalın.
-
ya reco lütfen yapma böyle..üüü
çekip gitmek de noluyor, tamam cevap verme kapansın konu..
-
[QUOTE=VOBiX;91645][color=#FF0000][b] 26.02.2009 11:41:50 Anadolu Yatırım ([url]www.anadoluyatirim.com.tr[/url]) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz Raporu: [/b][/color]
"VOB0300209ŞUBAT
SON 11 İŞ GUNÜDE SATIŞ BASKISI OLUŞTURAN 5 GUNLÜK HROR ÜZERİNDE İKİNCİ GUN İŞLEMLER GEÇİYOR.
5 GUNLÜK HRORT 30.800 SEVİYESİNDE BUGUN VE YARIN ÖNEMLİ OLMAYA DEVAM EDECEKTİR.
GUNLÜKLERDE BANT ARALIĞI 1.000 PUAN OLARAK GELİŞMESİ ÇOK KISA VADEDE BANT ARALIKLARININ GENİŞKLEYECEĞİ YÖNÜNDE İŞARET VERMEKTE.
YÖN KONUSUNDA ŞİMDİLİK ORTADA OLAN BİR PİYASA GÖRÜNTÜSÜ OLUŞMAKLA BERABER BUGUN SEANSLIKLARDA 31.050 ÖNÜMÜZDEKİ 2 SAATTE ÖNEMLİ DESTEK .
GÖRÜNTÜ ŞUBAT VADEDE ENDEKSİN GUN ORTASINDAN İTİBAREN DÜN BEKLEDİĞİMİZ VE TAM OLARAK ÜST HEDEFE ULAŞAMASADA SAATTEKİ ZAMANLAMA OLARAK GERÇEKLEŞTİ VE BENZER DURUMUN GUNUN İKİNCİ YARISI BAŞLAMADAN DAHİ OLABİLECEĞİNİ GÖSTERMEKTE.
BU NEDENLE İLERLEYEN SAATLERDE ENDEKSİN 31.500 DENEMESİ NORMAL OLACAKTIR.
31.400 GEÇİLMESİ İLE ENDEKSTE TEKRAR HEDEF 31.800 VE GUNLÜKLERDEDE 32.200-32:500 SEVİYESİNİN TESTEDİLEMESİ ANLAMINA GELECEKTİR.
AŞAĞIDA İSE 30.850 İZLENMELİ KIRILMASI VE ALTINDA KAPANIŞ 5 GUNLÜK HRORT KIRILMASI VE ÖNÜMÜZDEKİ GUNLER İÇİN SIKINTI YAŞATACAKTIR.
NİSAN KONTRATTA 31.150 KRİTİK DİRENÇ
AŞAĞIDA İSE 30.800 KRİTİK DESTEK BU ARALIK İZLENEBİLİR. ŞUABAT VADEDE HAREKETLİLİK GUN İÇİNDE 31.150 VE ÜZERİNİ GETİREBİLİR."[/QUOTE]
bu yazı çıktıktan iki dakika içinde düşşüş başladı.:..:
-
Konu yok ki kapansın diyeyım sevgılı jerfın, bu saldırılra neden başlandığını anlamıs değilim, sanırım astatınle sorun yaşayan malum şahıs, sen, nunu, astatın ve benim şakalaşmalarımızı, ''birbirinin adamı'' statusune koymuş, forum ''lutfen gel'' kampanyası başlatmadıgı ıcın de nöbet geciriyor...
Yasaklama çözüm değil, yarın kaldıgı yerden başlar. Burada sadece piyasa görüşlerini paylaşmak için bulunan insanlara da haksızlık olur.
Sayın Hellim,
Lutfen talebımı işleme koymanızı rica ediyorum...
-
[QUOTE=tuareg;91649]Konu yok ki kapansın diyeyım sevgılı jerfın, bu saldırılra neden başlandığını anlamıs değilim, sanırım astatınle sorun yaşayan malum şahıs, sen, nunu, astatın ve benim şakalaşmalarımızı, ''birbirinin adamı'' statusune koymuş, forum ''lutfen gel'' kampanyası başlatmadıgı ıcın de nöbet geciriyor...
Yasaklama çözüm değil, yarın kaldıgı yerden başlar. Burada sadece piyasa görüşlerini paylaşmak için bulunan insanlara da haksızlık olur.
Sayın Hellim,
Lutfen talebımı işleme koymanızı rica ediyorum...[/QUOTE]
anlıyorum haklı tepkini sevgili tuareg..
mordak, bazı arkadaşlarımızın ayrılışından dolayı fazla öfkeli ve bu öfkesi haketmeyen kişilere de zarar veriyor..
ama tepkimizi hep buradan ayrılarak verirsek olmaz ki..
lütfen tekrar gözden geçirin kararınızı.. seni kaybetmek istemiyoruz..üüü