-
[QUOTE=Astatin;515674]EVet başgan sorma..bende 2-3 haftadır bir tiksinti içerisindeydim...Oysaki şu rezil haberlerin geldiği günlerin birinde 89.975 yaksa hoopp Astatin 1 ay VOB a ara verecektii..taze sıcak nakitin sıcaklığına vücut sıcaklığımın oryantasyon süreci olarak...şimd i uğraş dur, yok nunu yok pupu yok 15 mi 60 mı, yellen sıçtı mı, yardımcısı böğürdü mü, zart mı zurt mu, abd verisi ve gerisi, doyçeyi ***ler mi, italyaya ne zaman ****caklar... brexit olur mu sexit.....ta **:::[/QUOTE]
nunu derken asti başgan,..
çılgın bir nunu hanım vardı ya sen bilirisn hatırlarsın
-
hocam ABD'de turumpa seçilirse aşağı çakılır mı piyasalar ne dersiniz?
-
[QUOTE=indregandi;515675]nunu derken asti başgan,..
çılgın bir nunu hanım vardı ya sen bilirisn hatırlarsın[/QUOTE]
EVet abi dansör ayu avatarlı aplamız...iyi gızdı ne oldu acaba..işallah başına bişi gelmemiştir..yok ben onu gastetmedim::: "negatif uyumsuzluk" çok uzun "nu" çok kısa olduğu içün anlaşılabilitesi ve komikeybilitesi yüksek olsun diye NUNU dediydik biz ona
-
[QUOTE=Astatin;515674]EVet başgan sorma..bende 2-3 haftadır bir tiksinti içerisindeydim...Oysaki şu rezil haberlerin geldiği günlerin birinde 89.975 yaksa hoopp Astatin 1 ay VOB a ara verecektii..taze sıcak nakitin sıcaklığına vücut sıcaklığımın oryantasyon süreci olarak..[B].şimd i uğraş dur, yok nunu yok pupu yok 15 mi 60 mı, yellen sıçtı mı, yardımcısı böğürdü mü, zart mı zurt mu, abd verisi ve gerisi, doyçeyi ***ler mi, italyaya ne zaman ****caklar... brexit olur mu sexit.. tıramp düdük çaldı mı..hillerinin maillerine kim sızdı......ta **:::[/B][/QUOTE]
piyasa değil de adult film sanki **
-
[QUOTE=TIFIL;515676]hocam ABD'de turumpa seçilirse aşağı çakılır mı piyasalar ne dersiniz?[/QUOTE]
her türlü çkılması gerekli sayın tıfıl,
clintonlarına, turmplarına alaylarına tümenlerine die yazdığımı hatırlıyorum,
sıkıntı,
40 hafta bütünün,
ilk 7 haftasının,
ilk 3 mü, 3.sümü
şeklinde idi,
3.sü mü yü kovalıyoruz şu sıralarda,...
cilintona fişekletir sonra verirler, trumpa direk verirler
ikisi arasındaki fark bu olur kanımca,...
-
[QUOTE=indregandi;515679]her türlü çkılması gerekli sayın tıfıl,
clintonlarına, turmplarına alaylarına tümenlerine die yazdığımı hatırlıyorum,
sıkıntı,
40 hafta bütünün,
ilk 7 haftasının,
ilk 3 mü, 3.sümü
şeklinde idi,
3.sü mü yü kovalıyoruz şu sıralarda,...
cilintona fişekletir sonra verirler, [B]trumpa direk verirler
[/B]
ikisi arasındaki fark bu olur kanımca,...[/QUOTE]
gold is a most importınt fink in humın layf:o
-
şu usdtry de bir süredir dikkat ettiğim kadarı ile hatta endexlerde de öle,...180 dk,..büyülü bir güzellik veriyor indikatörlere,...
-
[QUOTE=indregandi;515681]şu usdtry de bir süredir dikkat ettiğim kadarı ile hatta endexlerde de öle,...180 dk,..büyülü bir güzellik veriyor indikatörlere,...[/QUOTE]
Abi USDTRY de kaysınlar, VOB30a da kaysınlar....pipis pipis gani gani...bi rahatlayalım, bi neşemizi bulalım... ya valla bu vob adamın ağzını bozuyor başgan... neyse bayan başganlar yada başganiçeler varsa takipçi gusra kalmasınlar... gerçek hayatta böyle pis ağızlı değiliz vallah..hep sanal ortam vob olayı bozuyor adamı:o
-
[QUOTE=Astatin;515638]Şöyle bir şey yapabilir diyor indikler..ihtimal..gerçi bugünkü bar sayısı yeterli değil..az önce yaptığı 250 puanlık 96025 e varan yukarı tepkisi, fiyatın hacimsiz alt boll altına inmesi nedeniyle bandın açılmaması nedeniyle yukarı verdiği tepki sadece..bence şu ana kadar gördüğü en düşük günlüğün (95725) altına inebilir öğlene kadar.. bu arada 60 dklıkda hem de 3 tepeli NUNU çalışır prensibi de hala geçerliymiş vob da..gördük (pembe)
[url=http://hizliresim.com/gXEoWN][img]http://i.hizliresim.com/gXEoWN.png[/img][/url][/QUOTE]
Se_M naaber..pozisyonda olsam da projeksiyonun tutabildiği oluyormuş dimi.boks.: gerçi o kadar çok graf yapıştırıyorum ki, bi tanesi tutuyo tutmasa da tuta yazıyor:D
[url=http://hizliresim.com/PQ9b49][img]http://i.hizliresim.com/PQ9b49.png[/img][/url]
-
dur Asti başgan acele etme. palayı kızdırma. bence bu da dudmayacakk. :D
96 civarı kapayacak sankim.
Tabii sevgili emektarın fıçırtları su koyvermezse..
-
Merkez Bankası, rezerv opsiyon katsayıları ve döviz yükümlülükleri zorunlu karşılıklarında indirim yaparak bankacılık sistemine, toplam 3.52 milyar dolarlık ek kaynak olanağı oluşturdu
Rezerv Opsiyonu Mekanizması kapsamında döviz imkânının ikinci, üçüncü ve dördüncü dilimlerinde katsayıları 0,2 puan azalttı..
hocam bu haber bile dolaresi yıkamadı ise daha yukarı yolu var gibi bence..
-
[QUOTE=TIFIL;515685]Merkez Bankası, rezerv opsiyon katsayıları ve döviz yükümlülükleri zorunlu karşılıklarında indirim yaparak bankacılık sistemine, toplam 3.52 milyar dolarlık ek kaynak olanağı oluşturdu
Rezerv Opsiyonu Mekanizması kapsamında döviz imkânının ikinci, üçüncü ve dördüncü dilimlerinde katsayıları 0,2 puan azalttı..
hocam bu haber bile dolaresi yıkamadı ise daha yukarı yolu var gibi bence..[/QUOTE]
iide bu haber dolar long pozları çözmezki,...alakalı değil, tam tersine sıkışmışları rahatlatma haberi,...