[QUOTE=Vob Trader;88111]dün bile -4 dü seans sonu. birde ne zaman garantşye fortis vursa ertesi gün devamı geliyor.[/QUOTE]VOb Trader yok mu? Fortis GARANda mal çıkıyor yine.
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;88111]dün bile -4 dü seans sonu. birde ne zaman garantşye fortis vursa ertesi gün devamı geliyor.[/QUOTE]VOb Trader yok mu? Fortis GARANda mal çıkıyor yine.
[QUOTE=VOBiX;91727]VOb Trader yok mu? Fortis GARANda mal çıkıyor yine.[/QUOTE]
he ya nerde bugün:..:
fortis gecen garan 2.1 e geldıgnde de bsmstı 2 lere geldı kagıt..adam bilinçli işlem yapıo kazanmaması çok zor napsın:)ilk seans tamam da 2. seans da satıcı mı fortis?bu arada şubat vade 200 puan öne gectı gececek spottan
dow 7500'e kadar gitse bile bizim piyasa tınmayacak galiba.. hale bak..
[QUOTE=marakes;91729]fortis gecen garan 2.1 e geldıgnde de bsmstı 2 lere geldı kagıt..adam bilinçli işlem yapıo kazanmaması çok zor napsın:)ilk seans tamam da 2. seans da satıcı mı fortis?bu arada şubat vade 200 puan öne gectı gececek spottan[/QUOTE]
asıl dün sattı.
[QUOTE=jerfin;91730]dow 7500'e kadar gitse bile bizim piyasa tınmayacak galiba.. hale bak..[/QUOTE]
en az volatilite bizde.
evet dün de sattı..ama karsındakı alıcılar farklı bugun, normalde o adam 3 kurum calsıyo bugn yanlız..vob bıktırma seansı yapıo su an..hareket etmemesı normal.millet desnkıbu vade bıttı artık hadı gıdelım..dertlerı o..
[QUOTE=jelibon;91732]en az volatilite bizde.[/QUOTE]
öncü göstergeyiz...;)
akşama kadar piyasayı 100-200 puana sıkıştırıp, can sıkıntısından öldürüyorlar bizi.. uykum geldi..:)
gel de geyiğe vurma kendini bu piyasada şimdi..:..:
asti, yeni avatarın hayırlı olsun... şirine arayışlarında gördüm seni..:..:
akbank ı çekiştirmeye başladılar yine
31100 üstesinde shorts dikat olsun min 32000 yeresine potans eder
ben flat duryorum.