pivot...........74.650
ema55.........74.434
Printable View
pivot...........74.650
ema55.........74.434
73.750 maliyetli LONG'lar 74.850'den kapatıldı,flat...İlk dirence geldik.Geçebilsek bile daha önceki mailimde bahsettiğim 75.200/75.700 bölgesi oldukça güçlü bir direnç bölgesi...Burayı çok kolay geçebileceğimizi zannetmiyorum.Yani kısacası çok büyük bir fırsat kaçacağını düşünmüyorum.Bu arada eğer buralardan makul bir geri çekilme olursa LONG'ları yerine koymayı düşünebilirim.Geri çekilme makul olmaz da sert satış gelirse o zaman da SHORT pozisyon açarım.Bu arada DOW FUTURE da da 10.330 da bir direnç olduğunu belirteyim.Bol kazançlar.
[QUOTE=oguzhan;280102](LLV)
(HHV)
bu sekildede deneyebilirsin.[/QUOTE]
Saraylı hocam kısa bir soru en yuksek ve en düşük yazmak için
neden LLV ve HHV Yazıyoruz sadece H veya L yassak yeterli olmazmı.
Geçenlerde sistem yaparken bu beni baya uğraştırdı ve bi anlam çıkaramadım.
çıktıkça cörtlüyorum biteceğim 900 satışı bilem gitmiş vay anasını üwww
[quote=padişah;280103]öğle arası operasyonuna hazır olun, 75.200 üstü hedef...[/quote]
tek şart spot 74.900 üzeri kapansın.
dün duble fake ardından bu sefer yolu buldu gibi şip-şak..
74800 direnci aşılmaya çalışılıyor,sonrası 75400 ki bu seviyeyi ve üstünü satarım..
[IMG]http://i36.tinypic.com/143expc.jpg[/IMG]
75 üstü istop .. 850 ort kısaldım ... etiketleri yapıştırdım doğruysa .. hayırlısı olsun .... vave 3 or c potansta .. üvv
[quote=oguzhan;280110]Saraylı hocam kısa bir soru en yuksek ve en düşük yazmak için
neden LLV ve HHV Yazıyoruz sadece H veya L yassak yeterli olmazmı.
Geçenlerde sistem yaparken bu beni baya uğraştırdı ve bi anlam çıkaramadım.[/quote]
oğuzhan,
H ya dA L dediğin zaman o andaki son çubuğun en yüksek ve en düşüğünü kastediyosun...
HHV ya da LLV dediğin zaman istediğin bir değişkenin ,ki bu kapanış ,yüksek ya da düşük olabilir,ya da başka bişi...geriye doğru belli bir çubuk sayısındaki en yüksek ve en düşük değerini buluyorsun....:)
mesela:
HHV(H,5) dediğinde son 5 çubuktaki en yüksek , yüksek değeri...
LLV( C ,9) dediğinde son 9 çubuktaki en düşük , kapanış değeri...
;):)
[quote=selçuklu;280116]75 üstü istop .. 850 ort kısaldım ... etiketleri yapıştırdım doğruysa .. hayırlısı olsun ....[/quote]
abi inş abi taban olsun yaa baya cörtledim üwwww bi kar yüzü göremedim 2000 pivan görsem astatinin yanına gidicem tatile üwww :D
[QUOTE=seagate;280112]çıktıkça cörtlüyorum biteceğim 900 satışı bilem gitmiş vay anasını üwww[/QUOTE]
aman abim dikkat et .. seagate patron ... inşallah istediğin giib olur yani ..
Biraz dayak yedik ama olsun.. .boks..boks..boks.
Çok hasar yok...Akşama Brigitte Bardot ile randevum var biraz para lazım ..:p
[IMG]http://666kb.com/i/blvdnijnpbav9iag6.jpg[/IMG]
[quote=seagate;280112]çıktıkça cörtlüyorum biteceğim 900 satışı bilem gitmiş vay anasını üwww[/quote]
Dikkat et patron yaw... Ben bi seferinde öyle 4.000 puan içeri girmiştim... üvvv...
[quote=seagate;280118]abi inş abi taban olsun yaa baya cörtledim üwwww bi kar yüzü göremedim 2000 pivan görsem astatinin yanına gidicem tatile üwww :D[/quote]
aaa astetoquatro tatilde miymiş? ne zaman çıkmış yaw :D .dng
HHV LLV konusunda ufak bir ipucu: HHV ve LLV en son çubuğu da hesaba katar. Bundan önceki çubukları hesaplatmak için Ref(,-1) ile birlikte kullanmak lazım.
Mesela H>HHV(H,3), eğer mevcut çubuk zaten son 3 barın en yükseğiyse çalışmaz. Onun yerine H>REF(HHV(H,3),-1) çalışır, çünkü saymaya bir önceki çubuktan başar.
[QUOTE=saraylı;280117]oğuzhan,
H ya dA L dediğin zaman o andaki son çubuğun en yüksek ve en düşüğünü kastediyosun...
HHV ya da LLV dediğin zaman istediğin bir değişkenin ,ki bu kapanış ,yüksek ya da düşük olabilir,ya da başka bişi...geriye doğru belli bir çubuk sayısındaki en yüksek ve en düşük değerini buluyorsun....:)
mesela:
HHV(H,5) dediğinde son 5 çubuktaki en yüksek , yüksek değeri...
LLV( C ,9) dediğinde son 9 çubuktaki en düşük , kapanış değeri...
;):)[/QUOTE]
Anladım abi sağolasın kafama takılmıştı.
Sorum su formülden kaynaklandı.
C > REF(LLV-3)
C < REF(HHV-3)
Buradaki refli 3 barın en yukseğinimi yoksa üçüncü barın en yukseğinimi kastediyor kafamı karıştıran buydu.
forumdaki arkadaşların müsadesi ile bursada sabahtan beri 100 kere gidip gelen adsl nedeni ile telekomun kulaklarını yüksek frekanslı ve tiz bir sesle max volumde çınlatmak istiyorum
operasyon yapmayacaklarsa, şimdi babalar yemeğe gider, biz yatay alanda kısa paslaşmalarla sıkıcı bir 90 dakika geçiririz.
uyumsuzluk oluştu 5 dk periyodunda ama hala alıştayız..
denge noktam 74300 de ve stop seviyem ayrıca..
[IMG]http://i34.tinypic.com/euoao0.jpg[/IMG]
[quote=oguzhan;280125]Anladım abi sağolasın kafama takılmıştı.
Sorum su formülden kaynaklandı.
C > REF(LLV-3)
C < REF(HHV-3)
Buradaki refli 3 barın en yukseğinimi yoksa üçüncü barın en yukseğinimi kastediyor kafamı karıştıran buydu.[/quote]
C> REF(HHV(C,3),-1) olacak doğrusu...
kapanış ,son 3 barın kapanışlarının en yükseğinden büyükse,anlamında oğuzhan patron...:)
[quote=atmaca;280126]forumdaki arkadaşların müsadesi ile bursada sabahtan beri 100 kere gidip gelen adsl nedeni ile telekomun kulaklarını yüksek frekanslı ve tiz bir sesle max volumde çınlatmak istiyorum[/quote]
Aynı problem bende de vardı bir haftadır evdeki adsl de..Arıza kaydı bıraktım akşama çözmüşler...:rolleyes:
vay be sabah 900 dedik orayı kırarsa dedil ordan döndü bilsem kapardım longu tekrar açmak için üwwww :::
Palanın uzunları
Yar yar yar yandım
Koyverin kısalanları
Şinanay yavrum şinanay nay
Ben uzun açıyorum
Yar yar yar yandım
Stop da koyuyorum
Şinanay yavrum şinanay nay
[QUOTE=saraylı;280131]C> REF(HHV(C,3),-1) olacak doğrusu...
kapanış ,son 3 barın kapanışlarının en yükseğinden büyükse,anlamında oğuzhan patron...:)[/QUOTE]
Teşekkürler abim
seans içi bu tür sorular iyi olmuyor dikkat dağıtıyorum ama
hazır yeri gelmişken sorayım dedim sonra cumartesileri veya aksamları sistemle uğraşırken bosuna debeleniyoruz.
Pala meclisi topladı ve operasyona karar verdi, birazdan 74.925'teki GONG sesiyle başlıyoruz
Şu petroldeki trendler beni yedi bitirdi beni kıskançlıktan... Her gün böyle nemıssız... Çıldırıciiimm... ::: VOB ne zaman böyle trend yapacak anne... üvvv... :..:
5' lık vadeli...
dtc,tde ler,setuplar alda....
td21 yatay veriyor...:)
[IMG]http://img713.imageshack.us/img713/3082/21757600.png[/IMG]
[quote=Strategist;280145]Şu petroldeki trendler beni yedi bitirdi beni kıskançlıktan... Her gün böyle nemıssız... Çıldırıciiimm... ::: VOB ne zaman böyle trend yapacak anne... üvvv... :..:[/quote]
Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.+.
[QUOTE=Strategist;280145]Şu petroldeki trendler beni yedi bitirdi beni kıskançlıktan... Her gün böyle nemıssız... Çıldırıciiimm... ::: VOB ne zaman böyle trend yapacak anne... üvvv... :..:[/QUOTE]
en son 5 mayısta yapmış:(( mayıs ayını özledim ben.ne aydı behhh..senede 3-4 ay böyle olsa parayı vururuz valla:)
[quote=padişah;280150]Nazar etme ne olur, çalış senin de olur.+.[/quote]
ne çalışmaması patişa aakidiş, kaç kez söyledik, şu forumdaki beyinler biraraya gelip de bu moka harcadıkları çalışma miktarını ve süreyi doğru şeylere harcasak ışınlanmayı icat ederdik bea. :::
daha ne kadar çalışıciiiz :D
[quote=unlimitted;280152]ne çalışmaması patişa aakidiş, kaç kez söyledik, şu forumdaki beyinler biraraya gelip de bu moka harcadıkları çalışma miktarını ve süreyi doğru şeylere harcasak ışınlanmayı icat ederdik bea. :::
daha ne kadar çalışıciiiz :D[/quote]
Durmak yok çalışmaya devam...;)
şortlar gol olabilir tahminim..ay yine kafamdan bir ter damlası sızdı...du bi, serinleyip geleyim..ehueheu
selçuklu patron sanırım aynı düşünüyoruz:rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7de809f5.png[/IMG]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/271e8382.png[/IMG]
zizteme güvenemiyorum yoksa gayet güzel sanki ühühühüüh terse sinyal verince poz değiştirememek en böyük sıkıntım ühühü bu al sinyalinden önce sat verdiydi bu arada :D:D
75*** yalan olsun, Pala kısacıların yanında olsun,
Dün nargileyi aldım, bu akşam keyif yapmak istiyorum, Hadi palam, oynak Palam...
[quote=trader38;280156]selçuklu patron sanırım aynı düşünüyoruz:rolleyes:
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/7de809f5.png[/IMG][/quote]
traderım ,
aynı sayıyorum,W-X-Y bitmiş olmalı..
.brv
ayrıca aşağıdaki EO' ndeki nu dikkat çekici...:rolleyes:
yygd ..
[QUOTE=trader38;280156]selçuklu patron sanırım aynı düşünüyoruz:rolleyes:[/QUOTE]
evet abi ..tam ayını olmasada benzer ..
[quote=Astatin;280155]şortlar gol olabilir tahminim..ay yine kafamdan bir ter damlası sızdı...du bi, serinleyip geleyim..ehueheu[/quote]
asti hani sistem AL dı ne oldu sat mı geldi ki şortlar gol olur diyorsun :..:
klima karşısında vob takibi yaparken birgün Buz müzesine kaldıracaklar bizi de...
[quote=a.kaya;280162]asti hani sistem AL dı ne oldu sat mı geldi ki şortlar gol olur diyorsun :..:[/quote]
şortlar gol oldu demedim, gol olur dedim.dng