-
[QUOTE=jerfin;91840]ya bu süper loto tahmini için bi sistem, intikatör v.s. geliştirsek forumcek..:..:[/QUOTE]
Olmaz onunda py si varmış:D, rastgele sayılar imparatoru diyolar, kısa adı rastsal, onun için uğraşmaya değmez, pozisyon almak çok zor diyolar, en iyisi rakamlara yazı tura atmak bence, her sayı için yazı tura atacaksın, tura gelenleri işaretle, yazı gelenleri işaretleme mesela, kaç kupoan yada kolon dolduysa orda bırak, kazanma şansı sistemliye göre aynı, hatta daha fazla, saygılar...
-
[QUOTE=bull market;91848]Olmaz onunda py si varmış:D, rastgele sayılar imparatoru diyolar, kısa adı rastsal, onun için uğraşmaya değmez, pozisyon almak çok zor diyolar, en iyisi rakamlara yazı tura atmak bence, her sayı için yazı tura atacaksın, tura gelenleri işaretle, yazı gelenleri işaretleme mesela, kaç kupoan yada kolon dolduysa orda bırak, kazanma şansı sistemliye göre aynı, hatta daha fazla, saygılar...[/QUOTE]
ben napıyorum kolonları doldururken biliyor musun.. foreks ekranımdaki herhangi bir sektör sütununu seçiyorum, ve o sektöre dahil hisselerin son kapanış rakamlarını yazıyorum.. ama hiç tutturamadım daha bu sistemle..:..:
-
[QUOTE=jerfin;91849]ben napıyorum kolonları doldururken biliyor musun.. foreks ekranımdaki herhangi bir sektör sütununu seçiyorum, ve o sektöre dahil hisselerin son kapanış rakamlarını yazıyorum.. ama hiç tutturamadım daha bu sistemle..:..:[/QUOTE]
Niye tutturamıyosun biliyomusun? çünkü py aynı py de ondan:D:D, ordan kopya çekmesinler diye silkeliyor.dng
-
DOWdaki TOBO da yalan oldu.
-
bull, sizin havaalanını ne cins bi yere yapmışlar yaa.. üni kampüsünün içinde havaalanı mı olur..:)
-
[QUOTE=jerfin;91849]ben napıyorum kolonları doldururken biliyor musun.. foreks ekranımdaki herhangi bir sektör sütununu seçiyorum, ve o sektöre dahil hisselerin son kapanış rakamlarını yazıyorum.. ama hiç tutturamadım daha bu sistemle..:..:[/QUOTE]
Ben de yurdışı endeksleri açıp onalrın değerlerinden çıakrıyordum örneğin dow 7182,08 kapattı ya 7*18*20*8 SPX 752,83 buradan da 28 ve 3 işte kupon 3*7*8*18*20*28 gibi.
-
[QUOTE=VOBiX;91853]Ben de yurdışı endeksleri açıp onalrın değerlerinden çıakrıyordum örneğin dow 7182,08 kapattı ya 7*18*20*8 SPX 752,83 buradan da 28 ve 3 işte kupon 3*7*8*18*20*28 gibi.[/QUOTE]
dur bu hafta da onu deneyeyim.. imkb hisselerinde bulamadım şansımı, yurtdışında bulurum belki.. hatta dow hisse fiyatlarını mı yazsam ki..:..:
-
son durum itibariyle
30500 açılış ve 30000 degecegimizi düşünüyorum
-
[COLOR=#4b5961][FONT=Courier New]ABD’de revize 4. Çeyrek GSYH kotu gelirse eger[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#4b5961][FONT=Courier New][/FONT][/COLOR]
-
Yarın spot 30 endeksimizi 29500 civarına bekliyorum..
-
[quote=bull market;91857]Yarın spot 30 endeksimizi 29500 civarına bekliyorum..[/quote]
kardesım bende kısadayım agzın bal yesın ama sankı bıraz abartı gıbı geldı bana umarım allah soyletmıstır .lelele
-
bu arada gs olanları tebrik ediyorum