[QUOTE=artanis;91877]ya yuh artık diyorum ya kapatın gitsin şu vadeyi vob tarihinin en sıkıcı sözleşmesini şubay vade ilan ediyorum.dng.dng[/QUOTE]
ömrümü yedi benim :)
Printable View
[QUOTE=artanis;91877]ya yuh artık diyorum ya kapatın gitsin şu vadeyi vob tarihinin en sıkıcı sözleşmesini şubay vade ilan ediyorum.dng.dng[/QUOTE]
ömrümü yedi benim :)
Niye çıt yok ? Herkes longdamı kinem ?
günaydın arkadaşlar,bol kazançlar,yeni vade sıkıntısız olur dilerim.....
xu100 potans beli olmayan yer
[IMG]http://img205.imageshack.us/img205/2966/xu100.png[/IMG]
Nisanda longa devam
[quote=haguan;91862]Dow jones future son durum grafiği
Acaba sabaha hangi okla karşılıycak.
Destek kırılana kadar yeşil ok menzilindeyiz. hexen babanın dediği gibi şimdilik yeşil ok potanstayız.
Buyrun grafik
[IMG]http://img11.imageshack.us/img11/5718/37205362.png[/IMG][/quote]
+. aynı benim baktım graf 7155 asayasında siyah ok potansta olur sindi halen yeşil
[QUOTE=suprad;90856]yaw vade sonu sacmalar dedıınız bu muydu ??
ama dier tarafdan daxda da normal bi dusus olmadı sanki hop -1 hop-2
ne biliiim yine dow kapanınca way imkb oncuymus mu dıecez
+ yaparlarsa yani[/QUOTE]
NAsıl geçiyor vade sonu? .dng
[QUOTE=mersiyk;91878]ömrümü yedi benim :)[/QUOTE]
Sayın Mod'um Nisan vadede iseniz bu gün bir miktar daha ömür yersiniz. Heyecan sevenler buyursun Şubat vadeye. Bakın neler olacak bu gün. Kolumuz olmasada varsın bir kaç parmağımız feda olsun. Adrenalini yeter.:D:D
[QUOTE=VOBiX;91884]NAsıl geçiyor vade sonu? .dng[/QUOTE]
trcellle bağlan şortlara..:..:+.
[quote=VOBiX;91884]NAsıl geçiyor vade sonu? .dng[/quote]
elınden gelenı ardına bırakmadı
masalllahh
dıorum
[QUOTE=jerfin;91886]trcellle bağlan şortlara..:..:+.[/QUOTE]
Normal gün olsa katılırımda... Bu gün değil turkcell , gemi halatı olsa ne long nede short tutulur. Gün içi çok fazla işlem yapma tutkusu olan arkadaşlara bu gün için bir şeye bulaşmadan kenardan izlemelri şiddetle tavsiye olunur.
[QUOTE=parderi;91888]Normal gün olsa katılırımda... Bu gün değil turkcell , gemi halatı olsa ne long nede short tutulur. Gün içi çok fazla işlem yapma tutkusu olan arkadaşlara bu gün için bir şeye bulaşmadan kenardan izlemelri şiddetle tavsiye olunur.[/QUOTE]
tcell 7.90 altına indiğinde.. kan, dehşet, korku, panik...:..::..: