-
[QUOTE=jerfin;91889]tcell 7.90 altına indiğinde.. kan, dehşet, korku, panik...:..::..:[/QUOTE]
Doğruda bu gün değil. Şubatta uzunda kalan ağaların hepsinin gözü onda , dengede tutacaklardır. Ha kısa bir süre çakılma olabilir ama aynı süre içinde toparlarlar.
-
30300 onemli altında 29600potansiyeli var ...
-
[QUOTE=parderi;91890]Doğruda bu gün değil. Şubatta uzunda kalan ağaların hepsinin gözü onda , dengede tutacaklardır. Ha kısa bir süre çakılma olabilir ama aynı süre içinde toparlarlar.[/QUOTE]
evet bugün oralara inmesi zor.. ama inecek ve ben onu 5'de bekliyorum, kafasına vurmak için..:..:.dng
beni çok bekletmez umarım..
-
nisan systems
5 dakk short
15 dakk short
gun short sinayl
plan yapma graf yok
-
Nisan vade alım için biraz daha beklemek lazım gibi geliyor.Fdjı toplama yerinde gibi akşama gene bir numara yapacaklar sanki.
-
nisan vadede EFG oltanın ucuna takılacak fırıldaklıkla hareket ediyor.
bi en iyi alıcılar listesinde 2 numara, bi en iyi satıcılar listesinde.
pes diyorum. kendilerine ait döneklik rekorunu kimsenin kıramayacağı bir seviyeye mi taşımaya çalışıyorlar anlamadım ki.
lafım burayı okuyan bir EFG'li trader varsa onadır:
abi derdiniz buysa boşa uğraşmayın. size ait olan o rekor kırılabilecek gibi değil zati.
-
[quote=hexen;91883]+. aynı benim baktım graf 7155 asayasında siyah ok potansta olur sindi halen yeşil[/quote]
Evet son guncel hali grafigin aşağıda 7150 altında yeşil ok potansiyeli biter.
[IMG]http://img134.imageshack.us/img134/9596/djfut.png[/IMG]
-
[quote=unlimitted;91895]nisan vadede EFG oltanın ucuna takılacak fırıldaklıkla hareket ediyor.
bi en iyi alıcılar listesinde 2 numara, bi en iyi satıcılar listesinde.
pes diyorum. kendilerine ait döneklik rekorunu kimsenin kıramayacağı bir seviyeye mi taşımaya çalışıyorlar anlamadım ki.
lafım burayı okuyan bir EFG'li trader varsa onadır:
abi derdiniz buysa boşa uğraşmayın. size ait olan o rekor kırılabilecek gibi değil zati.[/quote]
sayın arkadaşım efg dediğin kurum, koca efg den tek bir kişi mi işlem yapıyor, biri alır biri satar, karşılıklı dersen bile bunun ispatı yoktur.
-
[QUOTE=mozkan;91897]sayın arkadaşım efg dediğin kurum, koca efg den tek bir kişi mi işlem yapıyor, biri alır biri satar, karşılıklı dersen bile bunun ispatı yoktur.[/QUOTE]
Piyasa Yapıcı denen bir adam var. İş Garanti EFG ve DSİdeki tüm işlemleri kendi sis yapıyor diğer kurumalrdana da arada bir işlem geçiyor kafa bulandırmak için. .dng
Bu kendien küçük yatırımcı diyen yatırım meblağı dişinden tırnağındana rttıkalrıyla oluşan vatandaşın kaybına bahane üretmek için çıkarttığını düşündüğüm söylemlerdir. PY denilen şey olsa olsa bir hedge ya da emeklilik fonu olaiblir. Ondan ötesi zor. O fonlar da büyük meblağlarla belirli kurumlarda işlem yaptıkalrı için dikakt çekiyorlar.
-
nisan vadeli günlük grafik
[IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4910/gun.png[/IMG]
-
nısanda tek kademe ılk karlı tradeımı yaptım:D
baslangıc kotu olmasın dıe
haırlı bır nısan dılegıyle:D
-
şubat vadede 30,850 kuvvetli direnç.. altında kaldığı sürece yön aşağı, üstü boğaları sevindirir..