eskiden IMKB de dandik kağıtlar tavan olmaya başladığında bir süre sonra önemli düşüş başlardı endekste
Printable View
eskiden IMKB de dandik kağıtlar tavan olmaya başladığında bir süre sonra önemli düşüş başlardı endekste
tünaydın bol kazançlar uyuya kalmışım ancak ayılabildim..kısa bi yorum geçiyim..kademeler iyice boşaldı malum herkes şubat vadeyi kapadı artık..yine de son bi hareket olmasını bekliyorum yukarı olarak.dışarıya da uyduk ögleden once..dow .%2 düşmüş yıne gelıp gelebıldgmız yer 30575 ler..yanlız bunun tabanı onemlı 30300 den baslayıp 31 e mı gıdıcek yoksa 30 600 den baska bı yere mı..shortların ıvedılıkle kapatılması bana long cuların da fazla yukarı yapmadan da bu işten hasarsz sıyrılabıleceklerini gösteriyo.ama ımkan olursa neden kar etmesinlerki.maliyet hesabı tabıkı tahmini.. (30 800 ustu kurtarır bunları su anda en kotu malıyette ler zarar da falan degıller)eger long kesımde herkesın bu vadeden ayıklandgına kanaat getırırlerse yukarı cekıcekler.yok derlerse de buralar uzlasma ıcın ıdealdir kımseye problem cıkarmaz..bu arada tcell e bi kaç kelam daha ekliyim..dun yurt dısnda %9 a yakın deger kaybetti tcell..nedenini bilmiyorum kar beklentileri mi baska bıseymı..ama tcellı n bızm borsadakılerın yanı tek takıp ettgı sey yurt dısndakı tcell..dow dakı ıle bırebır gıtmeye calsıyo hatta dun 5 gibi dowtaki tcell %6 ler cıvarı eksı idi bızde de benzeri bi rakam vardı..
Dün piyasaları takip edemeyeceğimden dünkü açılışın ilk 15 dk'sı içinde short pozisyonları kapamıştım (Gerek Sistem gerek EW bugün ögle arasına kadar sat'da idi). Şimdi ise oldukça riskli bir 30.75'den long denemesine giriştim. (EW'ye dayanarak)
Ögle arası 30.85 - 30-75 arası dalgalanmasını ikinci seans açılışına dogru yukarı yönde hareketlenmesini bekliyorum. (Şubat vadeli kontratlardan bahsediyorum)
[quote=sazan;91905]Dün piyasaları takip edemeyeceğimden dünkü açılışın ilk 15 dk'sı içinde short pozisyonları kapamıştım (Gerek Sistem gerek EW bugün ögle arasına kadar sat'da idi). Şimdi ise oldukça riskli bir 30.75'den long denemesine giriştim. (EW'ye dayanarak)
Ögle arası 30.85 - 30-75 arası dalgalanmasını ikinci seans açılışına dogru yukarı yönde hareketlenmesini bekliyorum. (Şubat vadeli kontratlardan bahsediyorum)[/quote]
Hareketlenecektir merak etme nisanla beraber.
İsterse hareketlendirmesinler.
Ahaliii iyi uykular. .uyk .uyk .uyk
avrupa da bankalar satışa geldi bugun
acaba diyorum
abd bankalarınada sıra gelirmi bugun
jelibon nerde gelsede piyasa beklentisini bilsek
düş düşmem çık çıkmam of sıkıldım
sabah hexen babanın bahsettiği fdow'da 7.150 altına inip çıkıyoruz.!!
[QUOTE=VOBiX;91908]Ahaliii iyi uykular. .uyk .uyk .uyk[/QUOTE]
ne uykusuuuu aksiyon istiyoruz biz.dng
.....