arkadaşlar birikimlerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.
iyi akşamlar hepinize.
Printable View
iyi akşamlar hepinize.
iyi akşamlar hepinize.
Tesekkurler sayenizde ogrendim
26 hazirana yazdigimiz 43700 uzlasma rakami nereden geliyor ve hangi zamanda. sankoda ancak onceki uzlasmaya goruyorum ayin 27 sinde oda 26 sinin oluyor 44725.
Tesekkurler sayenizde ogrendim
26 hazirana yazdigimiz 43700 uzlasma rakami nereden geliyor ve hangi zamanda. sankoda ancak onceki uzlasmaya goruyorum ayin 27 sinde oda 26 sinin oluyor 44725.
[QUOTE=vobbook;19938][B]
Sn. Cbaykus'un sistemi 5 günlük hareketli ortalamadan oluşmaktadır bilindiği gibi.
[/QUOTE]
Gayem sayın Dostumuzu incitmek değil, ama Hareketli ortalama trend takip eden bir sistemdir,Yani trend varsa kazandırır,Trend yoksa yatay veya swing marketlerde kaybettirir.
Borsanın %80 'i yatay ve swing marketten oluştuğuna göre bu sistem kazandırmaz.
Trend olduğunda her türlü trend indikatörü gösterir.Bunun da en basiti,elbette basit hareketli ortalamadır.Bu da CBTS dir.
Yatay piyasada RSI trendde de bunu kullanırsnaız kazanç müthiş olur.
Başarılı trader önce hangi markette olduğunu bilendir.
şu an trend yapan piyasadayız,SAlıdan itibaren yatay piyasalara gireceğiz.
Yatayda da en çok trend gösteren indiaktörler çarpılır.En yüksekten alır,en düşükten satar..
Sevgiler.
[QUOTE=vobbook;19938][B]
Sn. Cbaykus'un sistemi 5 günlük hareketli ortalamadan oluşmaktadır bilindiği gibi.
[/QUOTE]
Gayem sayın Dostumuzu incitmek değil, ama Hareketli ortalama trend takip eden bir sistemdir,Yani trend varsa kazandırır,Trend yoksa yatay veya swing marketlerde kaybettirir.
Borsanın %80 'i yatay ve swing marketten oluştuğuna göre bu sistem kazandırmaz.
Trend olduğunda her türlü trend indikatörü gösterir.Bunun da en basiti,elbette basit hareketli ortalamadır.Bu da CBTS dir.
Yatay piyasada RSI trendde de bunu kullanırsnaız kazanç müthiş olur.
Başarılı trader önce hangi markette olduğunu bilendir.
şu an trend yapan piyasadayız,SAlıdan itibaren yatay piyasalara gireceğiz.
Yatayda da en çok trend gösteren indiaktörler çarpılır.En yüksekten alır,en düşükten satar..
Sevgiler.
Bu yanda çıkan flash gösterim cookie atsada her seferinde görmesek, görene bir daha hoşgeldiniz demese daha iyi olmazmı acaba...
Bu yanda çıkan flash gösterim cookie atsada her seferinde görmesek, görene bir daha hoşgeldiniz demese daha iyi olmazmı acaba...
[QUOTE=azziz;19945]arkadaşlar çok özür diliyorum.
şu grafiği göndermeyi beceremedim.
abidik gubidik çıktı.
normal ölçülerde nasıl gönderebilirimki.[/QUOTE]
Sayın aziz,haddim olmadan indikatör şeçiminizin yanlış olduğunu belirtmek durumundayım.
Grafiginizde
MAV---Trend
Stock-Aşırı alım
CCI-Trend+aşırı alım
DI+-Trend
StsMav -Trend
var, bunların hepsi aynı guruptan bu nedenle yanlış olmuş,Farklı guruptan indikatörleri kurmalısınız.
Mesela ben olsaydım, bir tane trend gurubundan ,bir tane aşırı alım gurubundan, bir tanede sizde olmayan volume ve kanal gösteren eklerdim.
Örnek
Mav-Trend
Rsi-Aşırı alım
Obv-Volume
Bollinger-Kanal
gibi,diğerlerine gerek yok, çünkü aynı tip ,bir anlam ifade etmiyor.
Umarım bu densizliğimi bağışlarsınız.
Sevgiler...
[QUOTE=azziz;19945]arkadaşlar çok özür diliyorum.
şu grafiği göndermeyi beceremedim.
abidik gubidik çıktı.
normal ölçülerde nasıl gönderebilirimki.[/QUOTE]
Sayın aziz,haddim olmadan indikatör şeçiminizin yanlış olduğunu belirtmek durumundayım.
Grafiginizde
MAV---Trend
Stock-Aşırı alım
CCI-Trend+aşırı alım
DI+-Trend
StsMav -Trend
var, bunların hepsi aynı guruptan bu nedenle yanlış olmuş,Farklı guruptan indikatörleri kurmalısınız.
Mesela ben olsaydım, bir tane trend gurubundan ,bir tane aşırı alım gurubundan, bir tanede sizde olmayan volume ve kanal gösteren eklerdim.
Örnek
Mav-Trend
Rsi-Aşırı alım
Obv-Volume
Bollinger-Kanal
gibi,diğerlerine gerek yok, çünkü aynı tip ,bir anlam ifade etmiyor.
Umarım bu densizliğimi bağışlarsınız.
Sevgiler...
metastockda "Overlay without Scale" onu merge with ile degisitirp OK yapiyorum ama yine baktigimda Overlay gozukuyor bir turlu baska birsey olmuyor. neden acaba.bilen varmi
metastockda "Overlay without Scale" onu merge with ile degisitirp OK yapiyorum ama yine baktigimda Overlay gozukuyor bir turlu baska birsey olmuyor. neden acaba.bilen varmi