-
[quote=HeLLiM;91914][/quote]
[quote=gacırt;91919]sayın Hellim siz melekmisiniz yahu çok sabırlı bir okadarda gururlusunuz[/quote]
Kendi sitem olduğu halde burada yazma nedenlerimden biri sanırım yönetimin bu tavrı. Diktatörlük yok. Yazma desinler yazmam. Tek kelime yazım olmadığı halde atıldığım siteler var.
Bu arada sayın teo'nun babası vefat etmiş. Babasına Alahtan rahmet başta teoman bey olmak züere kalanlara sabır ve başsağlığı diliyorum.
-
[QUOTE=VOBiX;91924]Citi yüzünden 7150 filan kalmadı da VOB iyi direniyor.[/QUOTE]
vade sonu olmasından dolayı bugün direniyor evet, fakat pzrts den itibaren fazlasıyla fiyatlayacağız bu düşüşleri bence..
-
[quote=QUEEN;91921]sabahki dibe gelemedik dow fut işlem yapmak lazım[/quote]
vob yönetimi bir şeyler yapsada bir fdjı sözleşmesi çıkarsa süper olur bizim sivrilerdende kurtuluruz
-
[quote=HeLLiM;91914][B]........[/B][/quote]
Sn. Hellim,
Olgunluğunuz herkese verilecek en iyi yanıttır.
Bir kez daha bravo
-
[QUOTE=haguan;91926]Nisan vadede 30500 civarı onemli gozukuyor.
[IMG]http://img18.imageshack.us/img18/2716/vob.png[/IMG][/QUOTE]
evet
[B]amma [/B]
eyer terkar 30500 üstesi olur.. shorts terkar korkma gerek
-
AYILANA GAZOZ!!.dng
BAYILANA LIMON!!.dng.dng
DOLDUR CUVALA PARALARI!!!.kom.lelele
YTL KAGITTAN KAPLAN!!.lelele
-
*citigroup hisselerinde, seans öncesi işlemlerde değer kaybı yüzde 43.09'u gördü
-
sayın Hexen,
30500 üzeri short olmalı demişsiniz yanlış mı anladım acaba,bana sanki 30500 üzeri long gibi geldi.
[quote=hexen;91931]evet
[B]amma [/B]
eyer terkar 30500 üstesi olur.. shorts terkar olma gerek[/quote]
-
[QUOTE=simba;91934]sayın Hexen,
30500 üzeri short olmalı demişsiniz yanlış mı anladım acaba,bana sanki 30500 üzeri long gibi geldi.[/QUOTE]
evet simba yalnış yazdıdım
30500 üstesinde olur eyer shorts [B]korkma [/B]gerek
-
citi akbank ı o da endeksi aşagı cekmekte.dax da hergun % 4 yapıyo iyi alıştı
-
burdan long oldum
ama 300 puana veririm
-
ben neden tşk veremiyorum, kotamı da doldurmadım..