long giriyom ben
dji bu gece yıkılmaz
Printable View
long giriyom ben
dji bu gece yıkılmaz
3 amerikan endekside artı kapar bugün diye düşünüyorum. ama bence böyle.
piyasa ise bilmiyor yada renk vermiyor.
dün sert hareket gelmedi. (sert değildi)
bugün olacak ya sert aşağı, ya yukarı.
kağıttan kaplan ise bant hareketinde devam ediyor.
spotun dipleri yükselirken tepeleri alçalıyor, kırılım yakın.
bizim için Sayın Seyyahın 3 planından ilki öngörümdür.
sevgiler.
haftaya nasıl bi pişyasa izleyecez çok merak ediyorum
saat 17,14 de oluşan piyasa fiyatından kısaladım..30400...
-karar verdim..artık vadenin son 8-9 işgünü vob a veda..son gün saat 17;14 itibariyle yeni vadeden sistem yönünde poz. alacagım..
-bu şubat vade 4.000 puan karımı ayın 18 den sonra 1.000 puana indirdi..üstelik sıkıntılı gecelerde extrası..
[quote=jelibon;91995]3 amerikan endekside artı kapar bugün diye düşünüyorum.[/quote]
sebep ?????????
Sn. Teo başınız sağolsun. Size ve ailenize sabırlar dilerim.
[B][I]son yazımı dostum teo..ya ithaf ediyorum....belki sizler onu sanal alemde tanıdınız..ama inanın gerçek dünyada da beyefendi..adam gibi gibi bir adamdır...özellikle babasının rahatsızlığından dolayı zor günler geçirmektedir....dostum teo Allah babana şifa ..sana sabır versin.....sana karşı olan haksızlığı kendime yapılmış sayarım....
elveda dostlar.....[/I][/B]
[B][/B]
[I]svg.teo babasının hastalığında çok zor günler geçirdi....biz ona yeterince destek verdik mi..?? neden şimdi burada değil.. para her zaman kazanılır..ama dost kazanmak zordur...kendisiyle dün telefonda konuştum ..konuşacak kelime bulamadım..[B]ben dostumu parayada sanal alem apoletinede değişmem...[/B]..Allah svg. teo ya sabır versin....[/I]
dünkü nisan vade kısaları 30125 den uzuna çevirdim...
geceyede uzun girdim......
herkesin gönlünce olsun.......
Teo,başın sagolsun..Allah tan size ve ailenize sabır diliyorum..Allah rahmet etsin.
[QUOTE=truva;91998]sebep ?????????[/QUOTE]
dowda ne olacağı sabahtan bellidir, sebebi bazı indikatörlerdir. (sihirli küre)
fakat akşama kadar satar insanları yanıltmak için ve bunu sadece bize yapmıyor daxada yapıyor. (dikkat her satış günü ertesi artı olur demiyorum burada)
fakat azda olsaindikatörler bazen şaşar, şaşıncada future artı olur yada yakın kapanış yapar. yakın kapanış yaparsa sert hareket olmadı anlamına gelir.
sevgiler.
[quote=men;91981]City kaçtan işlem görüyor. Gören arkadaş varsa?[/quote]
[IMG]http://www.marketwatch.com/charts/int-basic.chart?symb=C&sid=117685&time=8&startdate=&enddate=&freq=1&comp=&compidx=&uf=&ma=&maval=&type=2&size=1&lf=1&lf2=&lf3=&style=1013&mocktick=1&rand=178260445[/IMG]
Ptesi vob büyük ihtimal yukarı yapacaktır.