şubatta efg ile işin ortalamaya bakın uzlaşmayla aynı hayret ya.
Printable View
şubatta efg ile işin ortalamaya bakın uzlaşmayla aynı hayret ya.
[QUOTE=abka;91999]saat 17,14 de oluşan piyasa fiyatından kısaladım..30400...
-karar verdim..artık vadenin son 8-9 işgünü vob a veda..son gün saat 17;14 itibariyle yeni vadeden sistem yönünde poz. alacagım..
-bu şubat vade 4.000 puan karımı ayın 18 den sonra 1.000 puana indirdi..üstelik sıkıntılı gecelerde extrası..[/QUOTE]
Sevgili Abka sistemler her ne kadar bize yönü göstersede gece pozlarında sıkca yanılabiliyor.Borsada ters düşünmek gerekiyor bunu gördüm son zamanlarda çok kötümser havada alıcı çok coşkulu havada satıcı olmak gerekiyor.Bugünkü durum oldukça kötümserdi sadece 5 dak sistem al verdi.Umarım kazanırsınız.şu anda trend oluşmuş değil her ne kadar gözümüz kısada olsada böyle zamanlarda terse getiriyorlar sevgiler.Piyasa psikolojisi hakkında (havayı koklamak)yorumu olan varsa okumak isterim.:)
Şimdi Abd önemli desteklerine gelmiş hava kötü sistemler satta bu hafta sisteme uydum çarpıldım uymadım yine çarpıldım şubata lanet olsun diyorum ama işte ne zaman alıcı ne zaman satıcı olunacak öğreniyoruz birtek sistemle malesef olmuyor ayrıca milyon tane gösterge var acaba hangisi doğru hep kazanmasakta hep kaybetmeyelim.
tek aylarda sistem(2007 eylülden beri) enaz 5.000 puan kar etmiş..çift aylarda neyse(zarar ettiği aylar var)...ama tek aylarda sisteme güvenim tam...her şeyin sisteme dahil olduğuna inanıyorum..py herşeyi düşünüp fiyata katmıştır...benim şahsi düşğncem budur..
[QUOTE=abka;92025]tek aylarda sistem(2007 eylülden beri) enaz 5.000 puan kar etmiş..çift aylarda neyse(zarar ettiği aylar var)...ama tek aylarda sisteme güvenim tam...her şeyin sisteme dahil olduğuna inanıyorum..py herşeyi düşünüp fiyata katmıştır...benim şahsi düşğncem budur..[/QUOTE]
ocak çok güzeldi neredeysa tüm dalgaları yakaladım yürüyüşüm değişmişti şubatta aldılar havamızıüüü
anasayfa anketindeki son durum
[url]http://www.voborsa.com/[/url]
Mart seçimlerinde kime oy vereceksiniz?
* CHP (44.0%, 161 Oy)
* AKP (40.0%, 144 Oy)
* MHP (5.0%, 19 Oy)
* ANAP (4.0%, 13 Oy)
* Diger (3.0%, 10 Oy)
* SP (1.0%, 5 Oy)
* BBP (1.0%, 4 Oy)
* DTP (1.0%, 4 Oy)
* DSP (1.0%, 2 Oy)
* SHP (0.0%, 1 Oy)
Toplam Oy: 363
[QUOTE=Astatin;91984]30650 den flat..PY ye ............................1 haftalık strese 400 puan..breh be ben bu kısaları açtığımda DJ 7350 falandı..yuh dedim[/QUOTE]
Uzlaşmışsın işte .dng
flat bı haftasonum olucak..yeni vade yenı umutlar 2 gun kafamı dinliyim pazartesı druma göre bakaırz artık..cümleten iyi tatiller dilerim..
Terminallerden takasalardan silinemden birisi Şubat vedenin takası verebilir mi en baştan itibaren.
[B]Nisan vadelinin 60dk lık grafiğine göz atıcak olursak
Bugün bahsettiğim 29800 civarının , düşüşün devamı için ne derecede önem arzettiğini açıkca görmekteyiz.[/B]
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/691/vadeli60.png[/IMG]
[quote=jelibon;92010]dowda ne olacağı sabahtan bellidir, sebebi bazı indikatörlerdir. (sihirli küre)
fakat akşama kadar satar insanları yanıltmak için ve bunu sadece bize yapmıyor daxada yapıyor. (dikkat her satış günü ertesi artı olur demiyorum burada)
fakat azda olsaindikatörler bazen şaşar, şaşıncada future artı olur yada yakın kapanış yapar. yakın kapanış yaparsa sert hareket olmadı anlamına gelir.
sevgiler.[/quote]
[B]S&P 500 ENDEX'I KESIN EKSI KAPATIR.:dü:.dng
[/B]
[QUOTE=VOBiX;92038]Terminallerden takasalardan silinemden birisi Şubat vedenin takası verebilir mi en baştan itibaren.[/QUOTE]
[IMG]http://img3.imageshack.us/img3/34/dada.png[/IMG]