[QUOTE=Vob Trader;30078]şelale ve katliam kelimeleri en çok sevdiğim kelimelerdir:)[/QUOTE]
şizofreni olmayan borsacı var mı acaba.dng
Printable View
[QUOTE=Vob Trader;30078]şelale ve katliam kelimeleri en çok sevdiğim kelimelerdir:)[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;30084]şizofreni olmayan borsacı var mı acaba.dng[/QUOTE]
pis kumar oynarım :D
[QUOTE=jerfin;30084]şizofreni olmayan borsacı var mı acaba.dng[/QUOTE]
pis kumar oynarım :D
[QUOTE=Vob Trader;30085]pis kumar oynarım :D[/QUOTE]
bende VOB da pis para batırırım.. hehehee:D:D
[QUOTE=Vob Trader;30085]pis kumar oynarım :D[/QUOTE]
bende VOB da pis para batırırım.. hehehee:D:D
49675den aldığım uzunları aynı fiyattan postaladım. Flat.
49675den aldığım uzunları aynı fiyattan postaladım. Flat.
butun gun tuttuk uzunları artık pişman etmesinler
butun gun tuttuk uzunları artık pişman etmesinler
Piyasanın duruşu hoşuma gitmedi. Çoğunluk uzun bekliyor gibi. DİĞER ALIŞ: 5309 DİĞER SATIŞ:1496
Piyasanın duruşu hoşuma gitmedi. Çoğunluk uzun bekliyor gibi. DİĞER ALIŞ: 5309 DİĞER SATIŞ:1496
zayıf piyasadayız...neyse ben gider...
zayıf piyasadayız...neyse ben gider...
grafik
grafik
Ekim vade 50600 short.
Ekim vade 50600 short.
vur vur vur vur. panik yok panik yok avradlar ve veledler önden :D:D
vur vur vur vur. panik yok panik yok avradlar ve veledler önden :D:D
50puan daha dussun stoplarım artık :)
50puan daha dussun stoplarım artık :)
50450 short kapandı. Flat. Spot 49400 kırılırsa bir daha short olunabilir ne de olsa gidecek çok yolu var o zaman.
50450 short kapandı. Flat. Spot 49400 kırılırsa bir daha short olunabilir ne de olsa gidecek çok yolu var o zaman.
Buralardan biraz yukarı, fakat sonra tekrar kısa, saygılar.
Buralardan biraz yukarı, fakat sonra tekrar kısa, saygılar.
pasta
pasta
Verinin kötü gelişine görede hemen kısa poza devam olur
Verinin kötü gelişine görede hemen kısa poza devam olur
Aslında az bir yukarı için boşuna cebelleşmemeli, zaten olacağıda meçhul artık, kısalara devam, saygılar.
Aslında az bir yukarı için boşuna cebelleşmemeli, zaten olacağıda meçhul artık, kısalara devam, saygılar.
Uyumsuzluğa güvenerek 50500 ekim vade longladım. Hayırlı olsun.
Uyumsuzluğa güvenerek 50500 ekim vade longladım. Hayırlı olsun.
mobius bizim piyasayı speküle eediyor iyimi?
[FONT="Comic Sans MS"]Mark Mobious, gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin haklı görülebilecek seviyenin üzerinde düşüş gösterdiğini söyledi. Templeton Asset Management'ın Başkanı Mark Mobious, ekonomik büyümeleri ham madde fiyatları ile desteklenmeye devam eden ülkelere dikkat çekerek bu ortamda yaşanan düzeltme haraketinin aşırıya kaçtığını vurguladı. Ancak Mobious, bu aşırılığın global ortamın çok kötü olmasına bağladı.[/FONT]
mobius bizim piyasayı speküle eediyor iyimi?
[FONT="Comic Sans MS"]Mark Mobious, gelişmekte olan piyasa hisse senetlerinin haklı görülebilecek seviyenin üzerinde düşüş gösterdiğini söyledi. Templeton Asset Management'ın Başkanı Mark Mobious, ekonomik büyümeleri ham madde fiyatları ile desteklenmeye devam eden ülkelere dikkat çekerek bu ortamda yaşanan düzeltme haraketinin aşırıya kaçtığını vurguladı. Ancak Mobious, bu aşırılığın global ortamın çok kötü olmasına bağladı.[/FONT]
IMKB-30 senetlerinde manyağın biri küçük lotlarla bir anda alış satışlar yaparak spot fiyatı manipüle ediyor. SPK nedne müsade eder bu tür manyaklıklara hala anlamıyorum. Ver kardeşim cezayı verr.
IMKB-30 senetlerinde manyağın biri küçük lotlarla bir anda alış satışlar yaparak spot fiyatı manipüle ediyor. SPK nedne müsade eder bu tür manyaklıklara hala anlamıyorum. Ver kardeşim cezayı verr.
[QUOTE=Vob Trader;30096]vur vur vur vur. panik yok panik yok avradlar ve veledler önden :D:D[/QUOTE]
öldürdün beni gülmekten.....:):):)
dünkü kısaya devam bu arada
[QUOTE=Vob Trader;30096]vur vur vur vur. panik yok panik yok avradlar ve veledler önden :D:D[/QUOTE]
öldürdün beni gülmekten.....:):):)
dünkü kısaya devam bu arada