[quote=selçuklu;280195]15:05 str default ala geçti dimi saraylı abi yanlış görmüyorum .. üvvv:o[/quote]
o saatte 15.10 da sata geçmiş selçuklum,
pardon geciktim biraz işim vardı...:)
Printable View
[quote=selçuklu;280195]15:05 str default ala geçti dimi saraylı abi yanlış görmüyorum .. üvvv:o[/quote]
o saatte 15.10 da sata geçmiş selçuklum,
pardon geciktim biraz işim vardı...:)
short cover ve long .. yakın istop .. vay anasını yaaaa ......
[QUOTE=saraylı;280210]o saatte 15.10 da sata geçmiş selçuklum,
pardon geciktim biraz işim vardı...:)[/QUOTE]
teşekkür abi ... sağolasın ... str alda şimdi ... üvvv
74.800 den uzunlarimi kapattim.ayni fiyattan kisa pozisyona girdim.
herkese bol kazanclar.
Garanti 7.40'ı almayanlar, şimdi 7.45'e saldırıyorlar
etr alda .. str alda .. rapunzel etr hiç sat demedi bugün ... yyld . yemişim ewyi . istop yazılı . :::::: arkaya bile yaslanabilirm ama .. korkuyorum düşerim diye .. koluk eskidi biraz .. ühhühüühühh ..:D:D:D
[quote=tutku;280214]74.800 den uzunlarimi kapattim.ayni fiyattan kisa pozisyona girdim.
herkese bol kazanclar.[/quote]
geçmiş olsun
[quote=selçuklu;280216]etr alda .. str alda .. rapunzel etr hiç sat demedi bugün ... yyld . yemişim ewyi . istop yazılı . :::::: arkaya bile yaslanabilirm ama .. korkuyorum düşerim diye .. koluk eskidi biraz .. ühhühüühühh ..:D:D:D[/quote]
bu yine 75.025-75.175 dirençlerinden birinde tepe yapacak galiba...:confused::rolleyes:
oww .. mondiyo .. rallyesagnesync ..üvv
[quote=tr_hope05;280197][URL="http://img697.imageshack.us/i/vob1708.png/"][IMG]http://img697.imageshack.us/img697/8481/vob1708.png[/IMG][/URL][/quote]
%50 noktası 74950 dir..%61 noktası 752xx dür..
APSD şüphe uyandırıyor..
Hatayı nerde yaptım bilmiyorum...
150 puan üstümde geziniyor vob...saatliklerde al vermiş.. ne yapsam bilmiyorum
75,000 üstünde godard aydemir akbaşla film çeker artık...heyk
tabi aydemir akbaş başrolde olur...kom
+.
[quote=anonimm;280202]veri öncesi şorta zorluyor gibi,
veri öncesi ve sonrası durum konusunda istatistik tutan oldumu hiç?[/quote]
veriyle ilgili istatistik tutmak bence çok mantıklı olmaz. sonuçta yüklü mal taşıyanların işine nasıl gelirse veriyi o şekilde kullanacaklardır. yüklü mal her gün açıklanacak olan birkaç veri ile el değiştiremez. 20 trilyonu yöneten adam planlarını 15:30'dan 15:30'a yapamaz. en az haftalık yapmak zorundadır.
yalnız eski arkadaşlardan birisi bir istatistik yayınlamıştı. dow + açıldığı günlerin %81'inde + kapanıyor. - açıldığı günlerin de %79'unda - kapanıyor idi... (çok eski bir mesajdı, rakamları doğru hatırlayamamış olabilirim ama çok büyük fark yoktur)
işe yarar mı bilmem...
16.15 verisi de gelsin, sonra 75.600 yolculuğuna başlayalım
ne bu ya şimdi uvvv ya gene long boşuna kapadık 650 de longu .boks.
ya arkadaşlar gene geldik vade sonuna üff çarpılmalar başlar gene aman dikkat edin :o
[quote=unlimitted;280226]veriyle ilgili istatistik tutmak bence çok mantıklı olmaz. sonuçta yüklü mal taşıyanların işine nasıl gelirse veriyi o şekilde kullanacaklardır. yüklü mal her gün açıklanacak olan birkaç veri ile el değiştiremez. 20 trilyonu yöneten adam planlarını 15:30'dan 15:30'a yapamaz. en az haftalık yapmak zorundadır.
yalnız eski arkadaşlardan birisi bir istatistik yayınlamıştı. dow + açıldığı günlerin %81'inde + kapanıyor. - açıldığı günlerin de %79'unda - kapanıyor idi... (çok eski bir mesajdı, rakamları doğru hatırlayamamış olabilirim ama çok büyük fark yoktur)
işe yarar mı bilmem...[/quote]
Genel yön açısından dediklerinize katılıyorum, ancak benim dikkatimi çeken husus şunlar oldu: Veriler öncesinde ters yönlü baskı kuruyor, destek dirençlerde ise yine ters yönlü mal yediriyor.
long devam bozmadım pozu .. .üvvv
[quote=a.kaya;280230]ne bu ya şimdi uvvv ya gene long boşuna kapadık 650 de longu .boks.[/quote]
biz buna silkeleme diyoruz.
adamlar işini güzel yapıyorlar :)yalnız...tabi geçimlerini bu işten sağladıklarını düşünürsek iyi yapmaları gerek.
misal gelsinler de benim girdiğim bir ihaleye girsinler bakalım di mi ya. :)))
el mi yaman bey mi yaman görürük orda...
ama gel gör ki düşmüşük bi deplasmana işte....boks.
alıntı
[img]http://666kb.com/i/blvj8pbcnglf7gfmv.png[/img]
[quote=anonimm;280233]Genel yön açısından dediklerinize katılıyorum, ancak benim dikkatimi çeken husus şunlar oldu: Veriler öncesinde ters yönlü baskı kuruyor, destek dirençlerde ise yine ters yönlü mal yediriyor.[/quote]
yüklü mal değişimleri destek/dirençlerde olur. zaten oralara destek/direnç denmesinin bazı gerekçeleri var.
açıkçası ben o rakamların oluşma şeklinin yumurta mı tavuktan yoksa tavuk mu yumurtadan olduğu paradoksnua benzer bir şekilde olduğuna inananlardanım.
-75,200'de direnç var.
-niye abi ne var o rakamın özelliği ne?
-hiiç var işte
-nasıl var işte niye 75,400 değil de 75,200?
-herkes öyle diyo ondan. :D
direnç denilen şey nedir?
aşılma zorluğu.
neden zor aşılır?
satan çoktur ve görece güçlüdür.
satan çoksa ve güçlüyse orayı aşamaması gerek? nasıl aşıyor?
demek ki o kadar çok değilmiş
...
...
...
destek/dirençler ufak yatırımcıların kafasında oluşturulmuş sınırlardır.
toplu mal almak istiyorsan, fibo diye bir adamın çizgilerini gösterip sağda solda bangır bangır "burası direnç" dersin.
binlerce KY gelip 3-5 kontrat satış yazılır.
hoop diye 50 puan bile oynatmadan 5.000 kontrat kaldırırsın. 5.000 long'un olur.
sonuç?
herkesin bildiğinden para kazanılmaz. :)))
istisnaları veya çoğunluğu gösterip "ama burda böyle olmuş bak % bilmem kaç doğru çıkıyor" diyecek olan arkadaşlar, aman diyim...:D
74.650 SHORT'ları 75.000'den flatledim...Bugün iyisimi fazla kaşınmayayım :) ve günü 700 puanlık karla kapatayım...Yukarda güçlü dirençler olduğu için elim LONG'a pek gitmiyor.Ancak eğer bir zayıflama görürsem belki tekrardan SHORT'layabilirim.(Gerekirse de kapattığım yerin daha aşağısından...) Kalanlara bol kazançlar dilerim.İyi akşamlar.
[URL=http://img638.imageshack.us/i/v1708.png/][IMG]http://img638.imageshack.us/img638/6722/v1708.png[/IMG][/URL]
175 flat
aşağı gelirse long, yukarı çıkarsa short düşünürüm
1 haftada sistem çarpıldı bayağı bi puan tabi birazda benim hatam var al-satlar yüzünden 1500 puancık zarar üwwww bakalım sistem trendi yakalayıpta telafi edecekmi ilerde aslında sistemin suçu yok sistem +300 yapmış hepsi benim hatammış ititraf ediyorum :(
ba ba ba ba ba
dirence baaa
1055 kontrat yazmışlar. aha hakiki direnç o olsa gerek hayatta aşamaz hadi şortlayak :::::::::
tamam izleyemedik filan da,
her taşın altından alaman çıkıyi olması da dikkatimizden de kaçmadı yane...
3 gün önce her taşın altından meri teyze çıkıyidi...sıra bu alamana mı geldi neetti...
var bi bit yeneği..:cool:
lem totoş pela, bugün kısmen katılabildim. ama yarın masada ben de varım.
kartları güzel kar akşamdan... [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
satış kademeleri epey kuvvetli,apsd de 4 bin üzeri kontrat düşüşte..
pala herzaman yaptığını yapıp son yarım saatte apsd yi + ya geçirir diye tahmin ediyorum..kademeler öyle kurgulanmış sanki..
Flat, ve short için fırsat gözlemekteyim artık, Ramazan günü hiç azımda tat bırakmadı bu vob:(
[quote=The Tatar;280250]satış kademeleri epey kuvvetli,apsd de 4 bin üzeri kontrat düşüşte..
pala herzaman yaptığını yapıp son yarım saatte apsd yi + ya geçirir diye tahmin ediyorum..kademeler öyle kurgulanmış sanki..[/quote]
APSD'ye bakıp "ağa long kapatiyi" diye düşünen yanılır zannımca...
benim göstergelerim ağanın mal topladığını işaret edüyü..
özellikle 74.600'deki lastik kokusunun geldiği patinajdan, 74.900'e kadar! [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG]
ve malları hala çıkmadılar. :::
kapattım poz yok don gömlek flat ..
on the way..küskü kaçınılmaz
neden durduk yerde shortladım ve şişman parmaklık yaptım orda anlamadım ..
hala kendimi sorguluyorum bir cevap bulamadım..:D
[IMG]http://666kb.com/i/blvk2ex46tg2ju6te.jpg[/IMG]
pivot..............74.875
ema55............74.808
[quote=selçuklu;280254]kapattım poz yok don gömlek flat ..[/quote]
aha yakaladım ağa mal çıkmaya başlamış arkadaşlar :::::::::
[QUOTE=unlimitted;280258]aha yakaladım ağa mal çıkmaya başlamış arkadaşlar :::::::::[/QUOTE]
:D:D tatilden geldinmi unlimited abi .. hoşgeldin ... ehuehue ::::::
[quote=Astatin;280255]on the way..küskü kaçınılmaz[/quote]
gayet de güzel kaçınıyorum valla :D:D
75.175'ten short denemesi, 74.925 hedef
[quote=selçuklu;280259]:D:D tatilden geldinmi unlimited abi .. hoşgeldin ... ehuehue ::::::[/quote]
hala geldin mi diyo biz çupra diyoz o hoşgeldin diyo biz jetski diyoz o vay diyo
töbe töbeee .dng
yaw [B]para[/B]seyling yapıyorum diyorum alowwww .dng
[quote=Astatin;280255]on the way..küskü kaçınılmaz[/quote]
patron bugüne yetişmez sanki küskü ?
çarşamba-perşembe dükkan senin :..: