bu tabloya göre 800-1000 puan arası gap olur..
Printable View
bu tabloya göre 800-1000 puan arası gap olur..
nıkkeı çöktüğüne göre futureler de buhar olmuştur.
adamlar sistem satıyorlar..kdv ile yaklşık 10 milyar liraya..
-en fazla 15 tane satılacakmış ve her satıştan sonra diğerinin fiyatı 1 milyar artacakmış...
-mesela 50 kişi birleşir,bu şahhhhhane(!) sistemi alır.kopyalar ve 50 kişi kullanabilir..,,veya 15 kişi ayrı alsa bile ,sisteme enter gelince blok hareketler py. tarafından zaten hemen enselenir.birde bunun 50 kişi olduğunu düşünün..(2 kişinin bildiği( sistem) ,sır değildir)
-madem bu sistem ayda ortalama 12.000 puan kazanıyor.git bankadan 10 mil kredi çek..sonrada yüksek kaldıraçla oyna ..inan bir yılda paran 500 milyar olur..
-bu işler ali-cengiz olayı..kimse altın yumurtlayan tavuğu,2 altın fiyatına başkasına vermez..insanlık,paylaşma vs. bunlar traş..zaten bu kelimelerle kakalarlar..
neyse en son mesajlardada dow için 7500 ü geçemeyen (İKİ TEYİDLİ KAPANIŞ)
her türlü hareketim bizim için dipin görülmediği anlamına geleceğine deyinerekten,
hatta 740 altında kapanışlarda tehlike olacağından bahsetmiş olduğumdan (isteyen eski mesajlara bakabilir)
ve hatta ayı piyasası reconfirmasyonu dowda gelmeli derken yani 75xx altında kapanış (yani kasım düşüğü) sp de de hatta nasdaqdada bunun olması kaçınılmazdır. ve hele hele transportlarda bu olduysa her yerde olmalıdır. en sonunda da nasdaqta.
neyse son 10 yılın 9 unda 2006 hariç kısa vadeli dipler mart ayında olmuştur spde ve muhtemelen 13 martta (-1, +1) olacaktır.
çünkü beklenilen 18 şubat ve çatışan fibo 13-23 tepki yapsa bile sınırlı kalmış ve istenilen olmamıştır. hatta uyarı da yapmıştır. ARTAMAYARAKTAN.
şubat 19 da dowda olan düşük kapanışla (ayı piyasaı reconfirmasyonu) ve sonrasında aradığımız 7500 üstü gelmeyen kapanışla (7400 denemesi oldu) reconfirmasyon alınmış olup bundan önceki her türlü tepkinin düşünülen gibi ayı piyasası tepkisi olduğu ve trend değişikliği olmadığı görülmüştür. (Yani eski hareketler)
zaten beklenilende buydu, kimse trend değişikliğ beklemiyordu.
kötü haber. (özellikle 740 altında kapanış)
ki oldu.
%30-40 lık düşüş daha getirecektir nihayetinde. dow 4000-5000 arası.
ama hepsi hemen olmayacaktır. şu an olacak olan düşüşün ardından
7 gün ila 14 gün arasında başlayacak bir ralli süreci göreceğiz.
altın için 2008 de başlayan süreçte yılın yıldızı demiştim. ralli içinde düzeltmesini yapacaktır ve her türlü 850 - 870 arası alım fırsatıdır. tüm yıl yıldız olacaktır.
büyük çöküşteki erime %90 dır yani dowda 1300 e denk gelir. 1300 lafı buradan gelir. aradaki desteklere bakmadım çünkü bunun zamanı şimdi değil.
9088 den gelen düşüşte ilk hedef 6000 dowdur. (sp 665) sonrası rallidir.
şimdilik böyle.
kağıttan kaplan yeni dip yapmayacaktır. dow düzelene kadar ancak yaklaşacaktır dibe.
sonrasında rallileyip yurtdışına ayak uyduracaktır.
sevgiler.
günlük olarak ise dow önce düşüp sonra yükselecektir, ama artı kapamayacaktır.
önemli olan eksisini ne kadar sileceğidir. futurei bimem onu için kayahan olmamak gerekir. zaten bende kayahan değilim.
hala analiz beklemekteyim kendisinden. eğer maşa değilse.
sevgiler.
fdow değişim nasıl.tşkler.
Günaydın, caponlar 3.2% aşağıda, ayulara gün doğdu
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]2 Mart Pazartesi Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
[U]GER PMI İmalat Endeksi (Şub) 10:55 32,2 32,2 Yüksek [/U]
[U]EUR PMI İmalat Endeksi (Şub) 11:00 33,6 33,6 Yüksek [/U]
[U]GBP Net Tüketici Kredileri (Oca) 11:30 0,5Mlyr 0,3Mlyr Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (Tahmini) (y/y) (Şub) 12:00 %1,0 %1,1 Yüksek[/U]
[U]USD Kişisel Harcamalar (Oca) 15:30 %0,3 -%1,0 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Gelirler (Oca) 15:30 -%0,2 -%0,2 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (a/a) (Oca) 15:30 %0,1 %0,0 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Çekirdek) (y/y) (Oca) 15:30 %1,6 %1,7 Yüksek [/U]
[U]USD Kişisel Tüketim Harcamaları (Deflatörü) (y/y) (Oca) 15:30 %0,5 %0,6 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Geithner'in Konuşması 15:45 Yüksek [/U]
[U]USD ISM İmalat Endeksi (Şub) 17:00 33,8 35,6 Yüksek [/U]
USD ISM Ödenmiş Fiyat Endeksi (Şub) 17:00 35,5 29 Düşük
[U]USD İnşaat Harcamaları (a/a) (Oca) 17:00 -%1,5 -%1,4 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Rosengren'in Bankacılarla Konuşması 18:30 Yüksek [/U]
[U]USD Fed-Lacker'in Ekonomi Hakkındaki Konuşması 19:45 Yüksek [/U]
[B][U]Bazı Bilançolar[/U][/B]
American International Group (AIG) -0.37$ 13:00 TSI civarı
HSBC FINANCE CORP (HTB) ---$ (Açılış öncesi)
[B][U]Türkiye[/U][/B]
TİM şubat ayı ihracat verilerini açıklayacak
[B]Bol Kazançlar..[/B]
nisan vade 29900 den short yapmak istiyorum, var mı alıcı :)..bu şubat vadenin son haftası mahvetti beni..hareketi belli ağır kitle olduk, kitlendik kaldık, nisan a geçemedik.. şimdi nisan vadede kısa olmak vardı :)... Bu arada "PY nin IMF anlaşması beklentisiyle Şubat vadede aldığı ve son ana kadar mecbur kastırdığı longlardan kaynaklanan IMKB direnişini, pozitif ayrışmaya yoran - üstelik haftasonu- ve bir kısmı da bu hafta 32750 ler bekleyen tüm TV, net, dergi yazarlarını tebrik eder, rezilliklerinin devamını dilerim..:)
SaPıX'ın fıçırı kaçdır şu an arkadaşlar...
Bu arada, muhtelif platformlarda, Citi den devletin hisse alması iyi bişidir ralli yaptırır denirken, bu forumda Freddie ile Fannie olayı da örnek gösterilerek bu işin yıkım olacağı söyleniyordu galiba..Hatta ha Ayşen GRUDA nın kucağında ölmüşün, ha Hadise'nin kucağında ölmüşün ne farkı var.. Burdaki hadise ölüyor olman..... denmişti galiba :) Hadise ye devam
722.25 fspx..fdow 6956..günaydın bol kazançlar..
[quote=Astatin;92236]SaPıX'ın fıçırı kaçdır şu an arkadaşlar...
Bu arada, muhtelif platformlarda, Citi den devletin hisse alması iyi bişidir ralli yaptırır denirken, bu forumda Freddie ile Fannie olayı da örnek gösterilerek bu işin yıkım olacağı söyleniyordu galiba..Hatta ha Ayşen GRUDA nın kucağında ölmüşün, ha Hadise'nin kucağında ölmüşün ne farkı var.. Burdaki hadise ölüyor olman..... denmişti galiba :) Hadise ye devam[/quote]
[URL]http://www.adblue.de/s-p-future.htm[/URL]