günaydın.... destek noktamız 29,750... hadi panik satışlarla 29.500 sarkma payı diyelim.. altı hiç hoş olmaz...
Printable View
günaydın.... destek noktamız 29,750... hadi panik satışlarla 29.500 sarkma payı diyelim.. altı hiç hoş olmaz...
[QUOTE=Astatin;92235]nisan vade 29900 den short yapmak istiyorum, var mı alıcı :)..bu şubat vadenin son haftası mahvetti beni..hareketi belli ağır kitle olduk, kitlendik kaldık, nisan a geçemedik.. şimdi nisan vadede kısa olmak vardı :)... Bu arada "PY nin IMF anlaşması beklentisiyle Şubat vadede aldığı ve son ana kadar mecbur kastırdığı longlardan kaynaklanan IMKB direnişini, pozitif ayrışmaya yoran - üstelik haftasonu- ve bir kısmı da bu hafta 33000 ler bekleyen tüm TV, net, dergi yazarlarını tebrik eder, rezilliklerinin devamını dilerim..:)[/QUOTE]
pozitif ayrışma olup olmadığını bu hafta daha net anlayacağız..:)
650 den, piyasa göçerse elimde mal yoktu dememek maksatlı 1/5 kısa
dolar vadeli 1.75..+.
[quote=jerfin;92241]pozitif ayrışma olup olmadığını bu hafta daha net anlayacağız..:)[/quote]
Jerfin,
Belki çok basit düşünmek lazım.. Adamların en büyük bankası nın piyasa değeri inmiş 1 kaç milyar dolara...Hayalet olmuş... Her hafta şpır şapır küçük bankalar dökülüyır..Yani "ORTADA BANKA MI KALMIŞ Kİ ENDEKSİ OLSUN" :)
günaydın,iyi haftalar......
EW ciler için 30.000 altına iniş 5.3.3 ün başlangıcının teyidi idi.. bakalım haklı çıkacaklar mı...
[quote=Astatin;92244]Jerfin,
Belki çok basit düşünmek lazım.. Adamların en büyük bankası nın piyasa değeri inmiş 1 kaç milyar dolara...Hayalet olmuş... Her hafta şpır şapır küçük bankalar dökülüyır..Yani "ORTADA BANKA MI KALMIŞ Kİ ENDEKSİ OLSUN" :)[/quote]
Cok basit dusunursek , bogalarin boynuzlarini soktuler desenize..:..:
[QUOTE=Astatin;92244]Jerfin,
Belki çok basit düşünmek lazım.. Adamların en büyük bankası nın piyasa değeri inmiş 1 kaç milyar dolara...Hayalet olmuş... Her hafta şpır şapır küçük bankalar dökülüyır..Yani "ORTADA BANKA MI KALMIŞ Kİ ENDEKSİ OLSUN" :)[/QUOTE]
daha önce de çok gördük örneğini.. yurtdışına göre görece güçlü görünüp sonrasında fazlasıyla fiyatladığımız zamanları.. onun için şu aralar kendi grafiklerime bakmak daha mantıklı.. ben bir kısacı olarak tcell'den umutluyum..:D
[quote=assassin;92247]Cok basit dusunursek , bogalarin boynuzlarini soktuler desenize..:..:[/quote]
ABD de öyle de, bizde ki sahtekar PY ne ayı ne boğa...kostüm altı travesti hayvan...neyse konuşmayayım şimdi :)
Bu arada USDYTL 1.720 üstü spot günlük kapanış FincanKulpu teyit eder bence... 2/5 oldu kısalar
21,000 dibinden başlayıp da yükselen dipler oluşturan macd göstergesi geçen hafta trendi aşağı kırdı.. bu önemli bir gösterge.. foreks başka bilg.da olduğu için, ve onda da int. bağlantısı olmadığından grafik atamıyorum malesef..:(