[quote=marakes;92272]efg spot satıp vob almaya başladı yine[/quote]
dolar mi aliyor vob da :D
Printable View
[quote=marakes;92272]efg spot satıp vob almaya başladı yine[/quote]
dolar mi aliyor vob da :D
[quote=assassin;92276]dolar mi aliyor vob da :D[/quote]
yok doları ben alıyorum..fena sayılmaz ha iyi alıcıyım..Jerfin le üzerinde kader birliği ettiğimiz USD longlara takviye yaptım :) Jerfin i başka kontratlarla aldatıyorum
Kolay gelsin arkadaslar,bol kazançlar.
Dow future'nı nerden takip ediyosunuz acaba.
bu sefer dolar,zincirini kıran boğa gibi 1.750 yi kıracak herhalde.işte o zaman ilk hedef 2,20-2,30 aralığı...işte o zaman enflasyon artacak ve tabiki faizlerde artacak..dolar elbette birgün kıracak..ömürboyu 1.70 altında kalacak hali yok..6 yılda 4 kere denenen direnç kırılırsa panik alım olur.
benim söyledgım o degil syn vobix..ben şunu dıyorum..bırakalım artık ınsanların ıslem gerceklıklıklerını sorgulamayı..belkı adam manyak sadece burda yazıo ego tatmini için..belki 100 ytll si bi le yok..belki de sistem i ne derse tersini yazıyo..burda önemli olan o kişinin yalan mı dgrumu oldgu degil de sisteminin yada bize verdgi bilginin dogrulugu..eger kişi saglıklı bilgi veriyosa istedgi kadar yalan atsın...yoksa bu tip yorumlar arada iyi niyetle sadece sistemini paylaşanları yaralar..bu kavrama herkes girmez tabi..mesela ben teknik yorum bilmem..yapmam da.ama yaparsam da nası basarısz oldugumu anlarsınız.o zaman da beni okuyup okumamaya karar verirsiniz zaten..yani lafın özü,şahısların dogru yada yanlıs söylemesi degıl de o kişinin eger paylasıyosa sisteminin performansı bence daha ön planda tutulmalı..yoksa gerisi başka taraflara yol alır..bu arada şu satılan sistemle ilgili soledıkleırne de tamamen katılyorum..madem cok ıyı al kredı paranı katla 1 senede zaten en kotu 20 30 katı yaparsın..ama mal iyise tabi..eskiden bi tabir duyardım hep satılan ürün çok iyi degılse çok reklamı olur diye.bu malum şahısı ben en az 3 forumda gördüm..:)
[quote=Astatin;92277]yok doları ben alıyorum..fena sayılmaz ha iyi alıcıyım..Jerfin le üzerinde kader birliği ettiğimiz USD longlara takviye yaptım :) Jerfin i başka kontratlarla aldatıyorum[/quote]
yari adas sayiliriz yapma beyle ;)
3/5 endeks kısa, 2/5 dolar uzun...Yıllar sonra full metal jacket :)
[quote=7410;92278]Kolay gelsin arkadaslar,bol kazançlar.
Dow future'nı nerden takip ediyosunuz acaba.[/quote]
[url]www.adblue.de/dow-jones-future.htm[/url]
Xu030 Endekste %16 agırlığı olan TCELL ölmek yada yaşam arasında.
Günlük grafik.
Kırmızı renkte görülen moving average 200 günlük ve fiyatlar hemen üstünde, ancak yükselen trendline'da bugünü böyle kaparsa aşağı kırılmış olacak. Grafikte etiketleri vermemekle birlikte , grafikte görülen ksmı bir C dalgası olarak sayıyorum. (Ending diagonal olarak gelişen bir C, A ve B dalgaları grafikte yok.)
Dolayısıyla bir tahmin yapmam gerekirse, aşağısı daha agır basıyor diye düşünüyorum. Ancak 200 bar Ma kırılmadıkça (altında kapanmadıkça) konfirmasyon gelmeyecek.
Bol Kazançlar.
[URL=http://img255.imageshack.us/my.php?image=tcell.png][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/9794/tcell.png[/IMG][/URL]
Sn. mbm nerelerdesin?üüü dünyanın tüm futurları ve tüm forumlar bi yana sen bi yana:), rica etsem yaz iki kelime piyasa ne durumda? uyumsuzluklar ne alemde? sırf yazılarını okuyalım haftaya başlarken moral osun, saygılar...
tcell düşerse mesuliyet jerfin in dir:)
evet syn mbm yorumlarını eksik etme lütfen
[QUOTE=marakes;92286]tcell düşerse mesuliyet jerfin in dir:)
evet syn mbm yorumlarını eksik etme lütfen[/QUOTE]
tcell'i bekliyorum 5'de.:D ..ama bana inat yapıyor, düşmüyor.. biliyor uçurumun kenarında olduğunu, direniyor...dng