-
turcell in düşüşü, bu yatay hareketin bitişidir. Yön ise bankalara bağlı. yukarı için düşük görünsede bu günkü açılış para çıkışı olmadan gerçekleşti.düşüş göstermesi alıcı olmadığı için ise ,seans içi yedirme olabilir. seans içi para çıkışı yaşanırsa aşağı ya devam.
-
[quote=sazan;92284]Xu030 Endekste %16 agırlığı olan TCELL ölmek yada yaşam arasında.
Günlük grafik.
Kırmızı renkte görülen moving average 200 günlük ve fiyatlar hemen üstünde, ancak yükselen trendline'da bugünü böyle kaparsa aşağı kırılmış olacak. Grafikte etiketleri vermemekle birlikte , grafikte görülen ksmı bir C dalgası olarak sayıyorum. (Ending diagonal olarak gelişen bir C, A ve B dalgaları grafikte yok.)
Dolayısıyla bir tahmin yapmam gerekirse, aşağısı daha agır basıyor diye düşünüyorum. Ancak 200 bar Ma kırılmadıkça (altında kapanmadıkça) konfirmasyon gelmeyecek.
Bol Kazançlar.
[URL="http://img255.imageshack.us/my.php?image=tcell.png"][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/9794/tcell.png[/IMG][/URL][/quote]
TCELL mevcut fiyatı ve mali tabloları ile yapılan değerlemede prmli görünüyor,hem kendi sektörü içinde hem EM lerdeki muadilleri ile kıyaslandığında...E fiyat da çok düşmemişti zaten son düşüşte...İyi fiyata nal vermek isteyen ecnebi için de iştah açısı olabilir...görelim...TCELL le bağlan şortlara..yada SELO ya gel bostana gel :)
-
shortta olsam kudururdum heralde.
fdow'a rağmen sabit duran bi vob.
peeeh!
-
TCELL i hemen yerin dibine sokmak pek mantıklı değil.grafiğe bakarsanız 200 MA yukarı kırıldığında da YÜKSELİŞ olmamış doğru dürüst.
normalde 200 MA kırılırsa güçlü bir trend olduğunu düşünürüz kırılan yönde.ama bu kesin kural değil.
grafik zaten söylüyor herşeyi TCELL'de 200 MA yalama olmuş artık.fiyatlar bi altında bi üstünde, bi altında bi üstünde...bugün veya yarın veya önümüzdeki günlerde 200 MA tekrar aşağı kırılınca TCELL nalları dikti demek [B]grafiğe bakarsak[/B] pek inandırıcı olmaz.
EW kısmısı işin ayrı bi boyutu...
-
[quote=unlimitted;92290]shortta olsam kudururdum heralde.
fdow'a rağmen sabit duran bi vob.
peeeh![/quote]
[quote=mozkan;92221]cuma geceye uzun girenlerin stop için takip ettiği seviye [B]29,875 [/B]dir, bu seviyenin altı bir açılışta bir çok kişi yeni short açmaya cesaret edemez, aşırı satım indicatörleri, çok düştük yahu diyenler vs., zaten biliyoruzki destekçiler devreye girecek ardından paçalcılar gözükecek tahtada, bir iki de short cover veya take profit derken 60 min. altı sistemler al konumuda geçer zaten, [B]efg, dsi, yapıkredi veya garanti den biri de zaten tahtadaki imbalance nedeniyle alım yapmak[/B] zorunda olunca, açılış sonu [B]1-2 saatlik yatay piyasa [/B]gözükmektedir.[/quote]
longda olup kudurmaktan iyidir, efg yapı kredi alımda, 1-2 saatlik yatay piyasada tamamdır, sistemler ala geçmiştir sanırım:..:
-
[QUOTE=bull market;92285]Sn. mbm nerelerdesin?üüü dünyanın tüm futurları ve tüm forumlar bi yana sen bi yana:), rica etsem yaz iki kelime piyasa ne durumda? uyumsuzluklar ne alemde? sırf yazılarını okuyalım haftaya başlarken moral osun, saygılar...[/QUOTE]
haftabaşı işler yoğun...
okuyorum yalnız......
uyumsuzluklar var her yerde.. geceden uzunda yaklandık...ama satmadım hala....
uyumsuzluklardan dolayı... duruma göre ayarlarım pozisyonu.....
giden gider kalan saglar bizimdir........
-
cırcır nerelerde acaba, hiç görünmüyor 2-3 gündür..
-
cırcır, sende mi görünmez üye oldun..:) birkaç gündür seni online göremeyince merak etmiştim..
-
[quote=jerfin;92294]cırcır nerelerde acaba, hiç görünmüyor 2-3 gündür..[/quote]
[quote=jerfin;92295]cırcır, sende mi görünmez üye oldun..:) birkaç gündür seni online göremeyince merak etmiştim..[/quote]
evet caspere özendim :) İşlerimi ihmal etmem merak etme
-
TCELL ; büyük fotograf ;
Sag omuz uzamış olsada , haftalık ,günlük ve seanslıkta oluşan devasa OBO ;
Alt periyotlar ,60 dk ,30 dk , 20 dk , 15 dk oluşmakta olan OBO ,
EW , olarak ise , ew oluşmakta olan formasyonlara bakmaz , ancak ;
TCEEL 5 dalgalık çıkışından sonra A düşüşünü ve B çıkışını yaptıktan sonra , C bitmek üzeredir ,
haftalık ve günlüge bakıldıgında , C den sonra 5 dalgalık düşüşü yeni başlayacaktır.
Yatırım tavsiyesi deyildir , amatörce bir paylaşımdır ,
Bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar.
-
[quote=cırcır;92296]evet caspere özendim :) İşlerimi ihmal etmem merak etme[/quote]
Bay CIRCIR,
Fıçırlar bu kadar sıçırken, IMKB neye güvenerek ayakta duruyor.. Değişik yorumlarınızdan biriyle bakışınızı alsak olaya
-
Spot piyasada hisselerde satış var, bi taraftanda vobda yeni kısa pozisyon alınıyor gibi gördüm..ama vobda bu işi alırken yapmış olmaları karışık görüntü oluşturuyor, yani bence...