elektrikler yeni geldi :D
vay anasınııı
cört miktarı gene yükselmiş üstteki satışlarla felan üwwwwwwwwwwwwwwwww
vay vay vayyy
Printable View
elektrikler yeni geldi :D
vay anasınııı
cört miktarı gene yükselmiş üstteki satışlarla felan üwwwwwwwwwwwwwwwww
vay vay vayyy
geceye long, iyi akşamlar, hayırlı iftarlar
iyi akşamlar !
bu vadede 3909 azaldı APSD
lakin Ekim vadede 2590 arttı
iyi akşamlar
Keşke long girseydik...neyse yarın illaha ki fırsat verir.iyi akşamlar.
namıssızlar yaaa madem uçacaktınız niye düştünüz o kadar 20 bin felan sattı göçüyoruz dedik ühühühühü :)
[quote=rehin;280314]Keşke long girseydik...neyse yarın illaha ki fırsat verir.iyi akşamlar.[/quote]
borsada fırsatlar bitmez.
75.250'den flat girerken, 75.100'e yazdığım alıma Sanko'nun son anda vereceğini biliyor muydum? hayır.
sağol sanko, yarın 1000 puan yukarıdan ikram ederim.dng.dng
bosa sevinmeyin, heyecan yapmayin. duser bu dow, hemi de gumbur gumbur duser. kapanisa gelicem ben, bekleyin:::
zistemmis...yerim zisteminizi.:..:
[quote=nunu;280319]bosa sevinmeyin, heyecan yapmayin. duser bu dow, hemi de gumbur gumbur duser. kapanisa gelicem ben, bekleyin:::
zistemmis...yerim zisteminizi.:..:[/quote]
dün çökmedi, bugün de çökmeyecek.
VIX endeksi %6,40 düşmüş, vışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
dow 10430 civarinda suanda 10 300 kapatsa iyimser olmus olurum.. son bir dip istiyorum ki trende longcu kalmasin
Vay canına bu Dow erken coşmuş... Hiç sevmem long'daysam... Son yarım saat terse gidebilir... üvvv...
tşengözden alıntı :D
pehhh dow aya çıkarken okuması güzel geldi
Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.
[quote=seagate;280330]tşengözden alıntı :D
pehhh dow aya çıkarken okuması güzel geldi
Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, [COLOR=red]hatta[/COLOR] belki [COLOR=red]de[/COLOR] 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.[/quote]
kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D
ooo mondiyo :)
[quote=Astatin;280331]kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D[/quote]
nerde bu küskü nerde bu devlet patron :::
[quote=Astatin;280331]kırmızılar yanlış olmuş..olmaması lazım cümlede...:D[/quote]
1. Küresel trendler dramatik bir şekilde düşüşe dönmezse, İMKB’de altı basamaklı endeks görülebilir. Tabi öncelikle aşılması gereken bir 62,000-66,000 direnç bölgesi var. Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.
üwwwwwwwwwwwww
vella ben yapmadım ühühühühü
tam alıntıladım ühühüh yazının öncesi 6 hane endeks üwwwwww işe bak ben cörtleyince beyle şeyler oliyi hep :d
jerfin olaydı hesap ederdi 4 haneli endeksde piramitleyip ne kazanırdık :)
[QUOTE=seagate;280334]1. Küresel trendler dramatik bir şekilde düşüşe dönmezse[B],İMKB’de [COLOR="Red"]altı basamaklı[/COLOR] endeks görülebilir.[/B] Tabi öncelikle aşılması gereken bir 62,000-66,000 direnç bölgesi var. Ancak bence şimdilerde kimsenin aklının ucundan geçmeyen [COLOR="red"]dört basamaklı[/COLOR] endeks, çok uzaklarda değil. 2010′lu yılların içinde, hatta belki de 2015′e kadar [B]dört basamaklı endeksin görülebileceğini düşünüyorum.[/B]
[/QUOTE]
ahhaha bu nasıl yorum.... tam bir cinnet hali... :..:
[quote=halojen;280336]ahhaha bu nasıl yorum.... tam bir cinnet hali... :..:[/quote]
slm abi :) nasılsınız görüşemiyoruz :)
[quote=seagate;280337]slm abi :) nasılsınız görüşemiyoruz :)[/quote]
10 basamaklı, olmazsa 2 basamaklı endeks rakamlarında geri dönmeyi düşünüyorum.... arasında yokum...:D:..:
[quote=seagate;280330]
dört basamaklı endeks, çok uzaklarda değil.
[/quote]
Katılıyorum. VOB kapanışta iki basamaklıydı, yani 75. DOW böyle giderse yarın sabahki açılış bizi direkt dört basamaklı sayılara geçirebilir... :..:
6 basamak deyiii bu boru deel küllllii iflas etttirir adamı :)
[quote=Strategist;280343]Katılıyorum. VOB kapanışta iki basamaklıydı, yani 75. DOW böyle giderse yarın sabahki açılış bizi direkt dört basamaklı sayılara geçirebilir... :..:[/quote]
fdax eşlik etmiii yükselişe :P
[quote=halojen;280341]10 basamaklı, olmazsa 2 basamaklı endeks rakamlarında geri dönmeyi düşünüyorum.... arasında yokum...:D:..:[/quote]
10 basamakta short
2 basamakta long
arada flatsın dimi halojen...:D
logaritmik trader...:..:
hoşgeldin ...:)
[QUOTE=seagate;280344]6 basamak deyiii bu boru deel küllllii iflas etttirir adamı :)
fdax eşlik etmiii yükselişe :P[/QUOTE]
Sevgili Seagate,
sana birşey demiştim hatırlıyormusun.
[B][I][SIZE=3]1.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 75.275[/B]
[B]GD: 74.325[/B]
[B]GK: 75.150[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]3.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]75.275 :yü:[/B]
[B]75.075 :dü:[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]4.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.775[/B]
[B]3.Direnç : 76.825[/B]
[B]2.Direnç : 75.875[/B]
[B]1.Direnç : 75.525[/B]
[B]Pivot : 74.925[/B]
[B]1.Destek : 74.575[/B]
[B]2.Destek : 73.975[/B]
[B]3.Destek : 73.025[/B]
[B]4.Destek : 72.075[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 76.400[/B]
[B]3.Direnç : 75.950[/B]
[B]2.Direnç : 75.650[/B]
[B]1.Direnç : 75.450[/B]
[B]1.Destek : 74.850[/B]
[B]2.Destek : 74.650[/B]
[B]3.Destek : 74.350[/B]
[B]4.Destek : 73.900[/B]
[quote=jelibon;280350]Sevgili Seagate,
sana birşey demiştim hatırlıyormusun.[/quote]
hatırlıyorum :D yapacak bişi yok üüüüüüüüü ühühühü 77 ye hazırlık yapim ben :D
trader abi nerde aşşa doğru bi sayım ekleyeydi iyiydi
[QUOTE=seagate;280352]hatırlıyorum :D yapacak bişi yok üüüüüüüüü ühühühü 77 ye hazırlık yapim ben :D[/QUOTE]
Hayır başka birşey.
[quote=jelibon;280353]Hayır başka birşey.[/quote]
açık kapalı olayı daha abi :) o deel mi
[QUOTE=seagate;280354]açık kapalı olayı daha abi :) o deel mi[/QUOTE]
evet seansta olan piyasayla kapalı olan piyasayı kıyasalmamak lazım.
Mesela bugün.
Dow kapalı. Dax 1.5 artıda.
Dow açılıyor sonra atak oluyor dowda. Yetişiyor.
Aynısı sabah geçerli.
Terste kalıyor bir takım büyük para, geri çekiyorlar alıyorlar.
Gün içi daha yükseğe çıkıyor.
Ha sonra olumsuz birşey olur ordan verirler o başka.
Önemli olan hepsinin dibi tepesi napıyor buna bakmak lazım seansında.
Jelibon.
borsa ondalık basamakla işlem görsün herkes rahat etsin :)
ben irrasyonel sayılar ile trade etmeyi severim...lelele
[quote=seagate;280352]hatırlıyorum :D yapacak bişi yok üüüüüüüüü ühühühü 77 ye hazırlık yapim ben :D
trader abi nerde aşşa doğru bi sayım ekleyeydi iyiydi[/quote]
trader'ın sayımı da benzer...hatta aynı...galiba...
vadeli 60' lık...
tarihi zirveden beri ,aşağı düşüşün 4.alt dalga tepesi yapılıyor...
5.dalga ile aşağı dönmeli...
2.tg UNIU ; U tg si ve -4 e gelerek nu veriyor burada...
sayım bu..:rolleyes:;)
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/3171/52786035.png[/IMG]
Tuncer hoca 1988 e bakarak hata yapıyor bence..
3 ile 2 arasında bir kopukluk var endeks hesaplamasında yöntemler farklı..Muhtemelen hocanın veriler de yanlış....brv
20.ci ayda %11.47 artış var marka göre %2 yükselmişiz o zaman...T..C
[QUOTE]Şimdi bir başka soruyu soralım: Endeks neden düzensiz bir tepe oluşturan kalıpta ilerliyor. (Bu kalıba genişleyen yassı diyoruz). Bu sorunun yanıtı 1986-1987 yıllarında ilerleyen [1] no’lu dalgada gizli. [B]1986-87 dalgası, Toplam 20 ay sürmüş ve 100′den 1,332′ye gitmişti.[/B] (Daha sonra endeksten iki sıfır atıldığı için, başlangıç değerini 1,[B] [1] no’lu dalga zirvesini ise 13.32 olarak hesaplıyoruz.)[/B] Yaklaşık 13 katlık bu yükseliş dalgasının ardından gelen 1988 düzeltmesi[B], çok tipik bir zigzagdı ve büyük bir geri alış yapmıştı.[/B] Ardından gelen [3] ise, 2000 Ocak ayında zirve yapana kadar devam etti. [3] no’lu dalga, [1] no’lu dalganın tepesinden itibaren logaritmik olarak 2.8 kat aşan bir uzunlukta ilerlemiş, EDP terminolojisi kullanmak gerekirse, uzatmıştı. [3] no’lu dalgalar uzattığı zaman, [5] no’lu dalgaların [1] no’lu dalga kadar ilerlemesi beklenir. [5] ve [1] no’lu dalgalar arasındaki diğer oransal ilişki, %62 ve %78′dir. [5] ve [1] logaritmik olarak karşılaştırıldığında, eşitlik hedefinin 117,000, %78 hedefinin 66,650 ve %62 hedefinin de 43,780 olduğunu görüyoruz.[/QUOTE]
endeksin 86 **90 arasındaki gelişimi ;
[IMG]http://666kb.com/i/blvs2l3wieups18xr.gif[/IMG]
stro patro dünden bi teprik borcum kalmıştı abi ..dow projeksyon için .. izin verirsen şimdi teprik etmek istiyorum abi ... ahanda izni beklemiyorum ... teprik ederim patron ...:D:D.brv.brv
[quote=selçuklu;280367]stro patro dünden bi teprik borcum kalmıştı abi ..dow projeksyon için .. izin verirsen şimdi teprik etmek istiyorum abi ... ahanda izni beklemiyorum ... teprik ederim patron ...:D:D.brv.brv[/quote]
Teşekkürler ama tamamen işkembeden sallamıştım patron... üvvv... :))) Geceye de yazı tura atıp long girdim zaten şahitsiniz... :..:
Dün başladığım sayım böyle devam ediyo patron... Yanlış saymıyosam buna göre yarın gap-up yapıp göçmesi lazım... üvvv... Helecanla bekliyorum göçsün bu nemıssız artık... üvvv...
[IMG]http://img16.imageshack.us/img16/8580/68460092.gif[/IMG]
%38.2 düzeltme hedefinde kapandı.. üvvv.. Gece FDOW bir terslik yapar mı acaba patron... üvvv...
[QUOTE=Strategist;280372]%38.2 düzeltme hedefinde kapandı.. üvvv.. Gece FDOW bir terslik yapar mı acaba patron... üvvv...[/QUOTE]
yapmaz inşallah patron .. ağız tadıyla gapimizi alırız yarın sabah ...
eksi gap olursa vobu bırakırım ama .... hüühühühüh :o:o:o:D:D
MTX de versiyon yükselten var mı yakın zamanda:(
teşekkürler saraylı abi inş projeksiyon aynen olur kaydettim :) şahaane olur dipten filatleyip diğer depeyi bekleme felan üwwwwww süper süper 72500 felan üwww ciddi rakam üwww ciddi pozum var bu sefer üwww hayırlısı :)
[quote=Astatin;280377]MTX de versiyon yükselten var mı yakın zamanda:([/quote]
Mesajinla farkettim yeni versiyon cıktıgını yukledim calişiyor, fakat her zamanki gibi matriks yazilimcilari yeni versiyonun hangi yenilikleri icerdiğini yazmamişlar 10 larca kez soylememize ragmen:mad:
Yeterli bulmasakta emek verilip geliştirmeler yapiliyor bunlarin neler oldugunu daha ilk acilişta gormemiz gerekirken adeta yaptiklari yenilikleri gizliyorlar.