snıf..snıfff...bu kar kokusu değil, kan kokusu
Printable View
snıf..snıfff...bu kar kokusu değil, kan kokusu
[QUOTE=Astatin;516282]Pala tiyatroya çağırdı bizi..daveti kabulumuzdur..Grooaarrr..kardişler yuvaya döndüm ayı kardişlerrr.... biraz kilo aldım am aidare etceniz...Groaarr..425[/QUOTE]
94 kırılmaz ise bamya olur başgan...
[QUOTE=Se_M;516287]94 kırılmaz ise bamya olur başgan...[/QUOTE]
abi 100-300-500 puan ne toplarsak kar:p
başgan dünkü abd şarlatanlığı - 5 ten + 2 yalancı bahar gibi ne dersin ?
bu gece tekrar düşüşe devam eder mi abd borsalarrı...
[QUOTE=Se_M;516289]başgan dünkü abd şarlatanlığı - 5 ten + 2 yalancı bahar gibi ne dersin ?
bu gece tekrar düşüşe devam eder mi abd borsalarrı...[/QUOTE]
bingo!!temel re-şort nedenlerimden biri, (şort anı itibariyle fıçır mıçır pariteden aldığım elektirk)
[url=http://www.hisseyorum.net/resim/][img]http://www.hisseyorum.net/resim/do.php?img=48294[/img][/url]
son görünüm böyle.. Mavi kanal içinde hareket ediyoruz, 95000 - 90600 aralığı. 95xxx döndü aşağı gelir mi dersiniz? bence..
PORTEKİZ'DE TÜFE EKİM AYINDA AYLIK %+0.3 -İNE
ülke dediğin böyle olacak nede olsa karizmanın memleketi
cık..ben yine kappattım şortları 175 puana
reşort..tam çorbacıya döndük ha
Abbas trafiğe çıkar..Mobilden takılır..Abi şimdi buralarda kaprsa sorun yok..Bu USDTRY nin 60 ve günlüğü hala randırıcı duruyor..en kötü sabah minik bir eksi gap olur diye umuyorum
FED/BULLARD: ÖNÜMÜZDEKİ 2-3 YIL DÜŞÜK FAİZLERİN SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
bu söz bile TRY yıkamadı, bilmediğimiz bir şey mi olacak acaba? bence..
[QUOTE=TIFIL;516298]FED/BULLARD: ÖNÜMÜZDEKİ 2-3 YIL DÜŞÜK FAİZLERİN SÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM
bu söz bile TRY yıkamadı, bilmediğimiz bir şey mi olacak acaba? bence..[/QUOTE]
TR iç piyasada doların güçlü kalmasını istiyor olabilir...
Merkez bankası tl faizlerini aşağı çekmekle doların güçlenmesinin yolunu yapıyor olabilir....
Eğer böyle bir niyetleri varsa(ki bence var ama başarırlar mı başaramazlar mı bilemem) ve başarırlarsa bu durum hangi sonuçları doğurur ve kim ve ya kimler bu sonuçlardan nasıl yararlanır ona bakmak lazım....