-
[QUOTE=okansak;92453]altın ıle ılgılenen arkadaşlara bır sorum olacak
guncel ons fıyatlarını nerden takıp edıyorsunuz?
2 sıteya bakıyorum ıkısıde farklı
bırı bloomberg otekı kıtco.com
kafam karıştı[/QUOTE]
matriks gold varsa GOLD yazın göstermesi lazım
-
[QUOTE=okansak;92453]altın ıle ılgılenen arkadaşlara bır sorum olacak
guncel ons fıyatlarını nerden takıp edıyorsunuz?
2 sıteya bakıyorum ıkısıde farklı
bırı bloomberg otekı kıtco.com
kafam karıştı[/QUOTE]
Sn. Okansak, ne kadar güncel bilemiyorum ama, sık kullanılanlarımda bunu buldum.
[url]http://www.goldprice.org/[/url]
-
dow, bu gece zor toparlanır gibi.. dağıtmış iyice...
-
endeksten cıktık düşmüyor düşmüyor diye..altın kontratına girdim cumadan longum şimdide endeksler düşüyor busefer altında düşüyor
-
herkesten ozur dıleyerek dow ıçın oha dıyorum
-
[quote=mersiyk;92456]matriks gold varsa GOLD yazın göstermesi lazım[/quote]
matrıks gold olan arkadaş varsa şu anda kaç geçiyor alabılırmıyım.lelele
-
[quote=SEYYAH;92454]hayır 5.3.v yapıyoruz bana göre...yani bitince 5.4 başlayacak...
[COLOR=red]sizin sayımdaki bu ekstra 5 nereden kaynaklanıyor?[/COLOR] ben anlayamadım
büyük resmi 2 farklı şekilde saymak mümkün belki daha farklı alternatifler vardır.benim için en mantıklısı bunlar.zirveden başlayan 11.750 lerde biten ilk düşüşe ister a deyin ister 1 geri alışa ister b deyin ister 2 ve bu düşüşe ister c deyin ister 5 farketmiyor.
sonuçta bitince oldukça büyük montanlı bir geri alış yapmamız gerekiyor.[/quote]
Syn SEYYAH kızmanıza gerek yoktu , sadece paylaşım için sormuştum.,
Bir bankanın sistemini kullandıgımdan , gündüz grafik atılmasına izin vermiyor güvenlik nedeniyle ,
Sorunuza gelince ; 5 dalgalık düşüş içinde 4 nolu tepki çıkışı 87xxx lerde bitti DOW da . a-b-c düzeltmesinden sonra , 5 nolu düşüş dalgası başladı , 5 nolu düşüşüde kendi içerisinde 5
alt dalga kabul edersek 5.5.1 in içerisindeyiz. sizin tabirinizle bu ekstra 5 oradan geliyor.
Maksadım luzumsuz tartışma yaratmak deyildi , kusura bakmayın.
-
[quote=jerfin;92458]dow, bu gece zor toparlanır gibi.. dağıtmış iyice...[/quote]
6800 puan bugünün en düşüğü galiba, Jerfin kötü günde kapamışsın shortları valla :(
-
[quote=saganak;92466][B]Syn SEYYAH kızmanıza gerek yoktu[/B] , sadece paylaşım için sormuştum.,
Bir bankanın sistemini kullandıgımdan , gündüz grafik atılmasına izin vermiyor güvenlik nedeniyle ,
Sorunuza gelince ; 5 dalgalık düşüş içinde 4 nolu tepki çıkışı 87xxx lerde bitti DOW da . a-b-c düzeltmesinden sonra , 5 nolu düşüş dalgası başladı , 5 nolu düşüşüde kendi içerisinde 5
alt dalga kabul edersek 5.5.1 in içerisindeyiz. sizin tabirinizle bu ekstra 5 oradan geliyor.
Maksadım luzumsuz tartışma yaratmak deyildi , kusura bakmayın.[/quote]
yok yahu niye kızayım.öyle algılamanıza sebep oldumsa kusura bakmayın.vallahi kızmadım.neyine kızıcam yaw daha neler.
bak şimdi buna kızdım ama.gırrrrrrrrrrrrrrr ;)
-
[quote=okansak;92465]matrıks gold olan arkadaş varsa şu anda kaç geçiyor alabılırmıyım.lelele[/quote]
934.30 %-0,87
-
[quote=jerfin;92458]dow, bu gece zor toparlanır gibi.. dağıtmış iyice...[/quote] Angehängte Grafik: baerdollar.jpg
[IMG]http://www.ariva.de/board/anonymize/attachment.m?aid=219598&resize_x=600[/IMG].dng.dng
-