[quote=Astatin;92491]kan bile kırmızı değil kara kan[/quote]
kayahan için mi söyledin bunu yoksa piyasalar için mi? :..:
Printable View
[quote=Astatin;92491]kan bile kırmızı değil kara kan[/quote]
kayahan için mi söyledin bunu yoksa piyasalar için mi? :..:
[QUOTE=VOBiX;92492]Şimdilik 29,600 diyor.
Makas eksi zaten çok salamayabilirler.[/QUOTE]
ehhh ona da razıyım vobix.. ne zor işmiş boğa olmak..:mad:
[QUOTE=Astatin;92491]kan bile kırmızı değil kara kan[/QUOTE]
Karakan geri geldi buraya, hakkınızı arayıp sormaya.. Geride kalanları uyarmaya. Beraber olup bu karteli kurmaya! Elini vicdanına koyup da söyle ne kadar sürecek bu hayat böyle? .lelele
[quote=SEYYAH;92497]kayahan için mi söyledin bunu yoksa piyasalar için mi? :..:[/quote]
piyasa için;);) eski deneyimlerinizi bilmiyorum ama son 2 hafta için kayahan ın haksız çıktığını kimse söyleyemez..7400 lerde idam fermanı okumaya başladı..6800
şu son süreçte sorunumuz hep vixtir.
ne kadar piyasa hep kapitilasyon gelmiş sansada düşüşlerde.
maalesef vixin artmasından dolayı kapitilasyonda gelmemiş oluyor.
yani artması lazımki düşüş ve artış olsun.
artmadan shortdan vazgeçilmemelidir.
sevgiler.
artmasından
vixin artmamasından
olacak.
yanlış yazılmış.
Dowu 3 dakikada 230 puan alamazlar di mi? Gitti güzelim kurdele üüü
[quote=VOBiX;92499]Karakan geri geldi buraya, hakkınızı arayıp sormaya.. Geride kalanları uyarmaya. Beraber olup bu karteli kurmaya! Elini vicdanına koyup da söyle ne kadar sürecek bu hayat böyle? .lelele[/quote]
şlip şlak ver elini dinle bana bak..kara kan erci e şebekeyi kafana tak, birliğin önüne öle tetiği brak, yoksa yersin şebekenin çelik bileğinden bir tokat (tam hatırlamadıklarımı attım).dng
[QUOTE=Astatin;92500]piyasa için;);) eski deneyimlerinizi bilmiyorum ama son 2 hafta için kayahan ın haksız çıktığını kimse söyleyemez..7400 lerde idam fermanı okumaya başladı..6800[/QUOTE]
aslında geçenki kasım ayındaki düşüşü de yakaladı kayahan.. ama adı çıktı bi kere naparsın..:..:
Kayahan totalde her zaman haklı çıkar, ayı piyasasındayız.
[QUOTE=SEYYAH;92479]yanlız bak biraz daha deniz altında kalırsa ya sen vurgun yiyecen ya senin sistem.sünger mi avlıyor ne yapıyor bu deniz altında :..:
hem bak nefessiz kalmış gibin sankim kafayı yukarı kaldırmış çıkacak kimin.ne dersin? yoksam deniz altında özgür willy gibi bi aşağı bi yukarı salındığı için mi öyle? :)))[/QUOTE]
eski dalış resimleri
[IMG]http://img116.imageshack.us/img116/2824/densssp.png[/IMG]
[QUOTE=jelibon;92505]Kayahan totalde her zaman haklı çıkar, ayı piyasasındayız.[/QUOTE]
yok, geçenki düşüşte hatırlıyorum kayahan 35.000 lerde çıktı piyasaya.(xU100 rakamı) hep kayahan bize dibi gösterdi diye hopladık zıpladık:..: ama piyasa 21.000 e indi..:..:
[quote=VOBiX;92484]Asıl işimzi görenler tutmamış ama .dng[/quote]
o da tuttu saddece 75 puanlık sapma ıleeeeeee o kadar olacak tabı bu sıstem 5 yılldır cok az yanılıyo ozellıkle bu havalarda sadece rallı ve selalede bıraz daha fazla sinyal uretıyoo o kadar onun dısında sorun yok