-
[quote=SEYYAH;92530]yatacağım ama aklıma geldi yazayım öyle yatayım.zati çok feci boyun ve baş ağrısı çekiyorum bir haftadır.kireçlenme falan mı başladı nedir bilmiyorum.çok zor duruyorum ekran başında.yahu daha yaş 32 ayvayı yerik kireçlenme filansa.
ne diyecektim?
hatırladım...dikkatinizi çekti mi? uzun zamandır -40/45 puan olan [B][COLOR=red]FDOW-DOW makası[/COLOR][/B] eşitlendi eşitlenecek.seans sırasında dikkat edin -5/10 puan arasına düşürdüler...
niyekine???
hepinize ALLAH rahatlık versin...[/quote]
E bu adamların vadelisinin vadesi yok mu? Vadesonu gelmekte olduğu için kapanmış olmasın?:confused:
-
gunaydin
bugun hersey olabilir gorusundeyim,
belki herseyden biraz biraz olacaktir
:)
-
[quote=assassin;92543]gunaydin
bugun hersey olabilir gorusundeyim,
belki herseyden biraz biraz olacaktir
:)[/quote]
Peki Zeki Müren de bizi görebilecek mi?:D
-
[quote=excali;92544]Peki Zeki Müren de bizi görebilecek mi?:D[/quote]
tabii gozumuz onda kulagimiz reuters da olacak
budur :D
dow endeksi ile ilgili grafik calismam analizler bolumunde, 23 yillik bir trendin kanal bandina degmek uzere goruntusu var
burayi kirdirirlar mi dersiniz
-
[quote=Astatin;92542]E bu adamların vadelisinin vadesi yok mu? Vadesonu gelmekte olduğu için kapanmış olmasın?:confused:[/quote]
çıkart şu ayu gözlüklerini artık.alakası yok bence vade sonu ile.makası yakında yukarı alırlarsa şaşırmayacağım.piyasa yukarı giderken +40 puan makas misal süper olur.kimsenin eli LONG yapmaya varmaz.SHORT layanı kıstırırlar tenhada...
-
[quote=SEYYAH;92546]çıkart şu ayu gözlüklerini artık.alakası yok bence vade sonu ile.makası yakında yukarı alırlarsa şaşırmayacağım.piyasa yukarı giderken +40 puan makas misal süper olur.kimsenin eli LONG yapmaya varmaz.SHORT layanı kıstırırlar tenhada...[/quote]
Yaw gözlük olayı değil..Yani sonuçta onlarda da vade sonu diye bir şey vardır diye söyledim..Bilmiyorum öyle mi değil mi...ABD nin buralardan dönüş yapması pek muhtemel de, acaba bizdeki sahtekarlar ne yapacak...Yeterince ayu zaten kucağımızda deyip yukarıya uyarlar mı, yoksa biraz yukarı çekip, yeterince alıcı bulduk sulayalım deyip aşağı yapıp sonramı yuarı yaparlar..? VOB da işlem zor be kardeşim..DJ de ayu olsak 4 köşeydik..Burda hale tek köşe halindeyiz
-
ABD PİYASALARINDA GELİŞMELER
ABD’de AIG 4. çeyrekte 60 milyar dolar zarar açıklaması beklenirken 61,66 milyar dolar zarar açıkladı;
AIG’nin 2008 yılındaki toplam zararı 99,3 milyar dolar oldu. AIG ile ABD hükümeti 30 milyar dolarlık ek
yardım konusunda anlaştı. FED, AIG’nin yükümlülüklerinin karşılanması için çalışılmaya devam
edileceğini açıkladı. Global piyasalarda şirketin sermaye ihtiyacının devam edebileceğine yönelik endişe devam edebilir.
Ocak ayı Kişisel Gelirler %0,2 azalması beklenirken %0,4 arttı, Kişisel Harcamalar %0,3 artması beklenirken %0,6 arttı. Harcamaların artması, tüketimi harekete geçirmesi açısından önemli; ancak harcamaların artmasının olumlu etkisi piyasalarda sınırlı olabilecektir. Nitekim gelirden tasarrufa ayrılan pay son 14 yılın en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. Ocak ayı İnşaat Harcamaları %1,5 azalması beklenirken %3,3 azaldı; inşaat harcamalarının azalması ile resesyon süreci uzuyor.
Şubat ISM İmalat Endeksi 33,8 beklenirken 35,8 oldu; önceki ay endeks 35,6 seviyesindeydi.
Beklentilerden ve önceki dönemden yüksek açıklanan imalat endeksi üretimde hafif yükselişi işaret etse de, endeks düşük seviyelerde seyretmeye devam ediyor.
ABD’de endeksler 1997 yılından beri en düşük seviyelere geriledi.
Dow Jones endeksi %4,24 oranında değer kaybederek 6.763 seviyesinden kapanırken, S&P 500 endeksi de %4,66 oranında düşüşle 700 puan seviyesinden kapandı. Nasdaq endeksi ise%3,99 düşüşle gün sonu kapanışı 1.322 olarak gerçekleşti. Vadeli piyasalarda hafif yükseliş var.
-
vade bitiş tarihi 11.03.2009 saat 14:00 müş fdow da..bilginize
-
[B][U]VOB Hava Raporu 3 Mart Salı,[/U][/B]
Amerika ve Avrupa’da yoğun ve zorlu geçen kış mevsimi, kutuplardan gelen yeni yoğun soğuk hava dalgası ile birlikte şiddetini daha da artırdı. Etkinin özellikle yüksek kesimlerden ve New York, Frankfurt , Londra ve Paris’ten yayılarak tüm dünyada yoğun bir zalture havası oluşturmakta olacağı aşikar. Sıcaklıklarda , önceki güne göre %5 lik düşüşler meydana gelmiş bulunmakta. Merkezlerde , Rusya ve İran’ın doğalgaz ve petrolüne duyulan antipati ve ısınma için alternatif bir yakıt bulunmaması yüzünden, halen soğuk günlerin devamı beklenmekte. [B]Özellikle Amerika‘da CHICAGO BULLS’un zaltureden telef olduğu gözlenmekte.[/B] Kutup ayıları, kış uykusundan ,oldukça bağışık bir şekilde uyanmış bulunmaktalar. [B]Fed’in ve Obama’nın ,artık Amerika’daki batık şirketleri kurtarmaktan çok, kutup ayılarını beslemekle, ve onları zaltureden kurtarmak için aşı geliştirmekle vakit geçirmekte olduğu konusunda , meteorolojik grafiklerimiz büyük sinyaller vermekte.[/B]
[B]Yukarıdaki konjünktürde , benzer sıcaklık düşüşlerinin Türkiye’nin İstanbul ve İzmir Borsası mevkilerinde meydana gelebileceği , hatta kar ve tipinin şiddetini artıracağı beklenmekte. Bu nedenle, bu bölgelerde bulunacakların, kardan adam yapımında kullanılacak malzemeleri yanında bulundurmalarını özellikle önermekteyiz. Hatta, bu bölgelerde kardan kutup ayısı yapanlara , faizsiz kredi sağlanacağı , duyumlarımız arasında. (KARSUYU PROJESİ)[/B]
Havalar nasıl olursa olsun, kazancınız bol, keyfiniz iyi olsun.
[U]excali Meteoroloji Merkezi[/U]
-
dow jones 60 dk guncel
[URL="http://img3.imageshack.us/img3/8476/dji6000w.png"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/9280/dji6000.png[/IMG][/URL]
-
[QUOTE=marakes;92549]vade bitiş tarihi 11.03.2009 saat 14:00 müş fdow da..bilginize[/QUOTE]
onlarda bizdeki gibi değişen vade yok.. nerden aldınız bu bilgiyi ?.. hisselerin futureleri işlem görenlerde hisse opsiyon son günleri oluyor sadece.. yanlız emtialarda olabilir vade değişimi.. petrol kont. v.s. gibi.. ama fdow yada fsp500 v.s. yok vade değişimi..
-
günaydınlar,bol kazançlar.........