-
[QUOTE=jerfin;92552]onlarda bizdeki gibi değişen vade yok.. nerden aldınız bu bilgiyi ?.. hisselerin futureleri işlem görenlerde hisse opsiyon son günleri oluyor sadece.. yanlız emtialarda olabilir vade değişimi.. petrol kont. v.s. gibi.. ama fdow yada fsp500 v.s. yok vade değişimi..[/QUOTE]
hatta emin olmak için size yanlış bilgi vermeyeyim diye bizim ar-ge'ye sordum.. fdow ve fsp500 gibi hisselerin işlem gördüğü future piyasalarda vade değişimi yok, hisse opsiyon son günleri var..farklı bir vadeye geçiş yok yani bizdeki gibi.. emtia futurelerinde değişen vade var ama..
-
Günaydın. Hayırlı işler.
Bir film vardı Ayıların sessizliğimi idi ne idi.:):)
-
gunaydın arkadaslar valla her halde kısa da olsam kafayı yerdım bızı tutan sey ne merak edıyorum yoksa bızı kayahan mı tutuyor :)
-
milleti ole bi snidiryolarki..ne shortcular cover yapabiliyo ne de longcular yeni long acabılıyo..
ben de sordum bazı kişilere olmassa net cevap alamassam, selim atalay a sorucam o bilir heralde:)
-
[quote=jerfin;92554]hatta emin olmak için size yanlış bilgi vermeyeyim diye bizim ar-ge'ye sordum.. fdow ve fsp500 gibi hisselerin işlem gördüğü future piyasalarda vade değişimi yok, hisse opsiyon son günleri var..farklı bir vadeye geçiş yok yani bizdeki gibi.. emtia futurelerinde değişen vade var ama..[/quote]
iyide farklı vadeleri var adamların en yakın vadeleri mart
[URL]http://www.cmegroup.com/trading/equity-index/us-index/e-mini-dow.html[/URL]
-
günaydın,kolay gelsin !
future lar günü kurtarmış gözüküyor yada daha doğrusu açılışı kurtarmış..
hadi 30 bin üstüne çıkalımda biraz alışveriş olsun :)
-
yurdışı için
haber kaynaklı ufak bir tepki bugün görülebilecek olsa bile her türlü yükselişler 13 marta kadar tarafımdan satış yönünde değerlendirilecektir.
dibin görüldüğüne dair kanımca henüz işaret yoktur.
kişsel fikrimdir.
yurtiçi için spot 23500 ve altında 23000-23200 son süreçte destek vazifesi görmüş ancak kırılırsa dikkatli olunmalıdır. dirençler 24000-200-500.
sevgiler.
-
[quote=parderi;92555]Günaydın. Hayırlı işler.
Bir film vardı Ayıların sessizliğimi idi ne idi.:):)[/quote]
şşşşşşşşş....:..:
-
[quote=marakes;92557]milleti ole bi snidiryolarki..ne shortcular cover yapabiliyo ne de longcular yeni long acabılıyo..
ben de sordum bazı kişilere olmassa net cevap alamassam, selim atalay a sorucam o bilir heralde:)[/quote]
kesin bi benzetmeyle cevap verir.
hastayım o adamın benzetmelerine.
-
kovboy atasözleri de çok iyi..bi ara sırf o sözler için seyrediyodum şimdi piyasa bozuldu diyemidr nedir pek söz söylemio,yada kovboy atasözleri btti çünkü lincolnden falan sözler alıntılamaya başladı
-
-
[quote=parderi;92555]Günaydın. Hayırlı işler.
Bir film vardı Ayıların sessizliğimi idi ne idi.:):)[/quote]
Parderi,
Bugün metrobüs açılışı varmış...Bi takılsan diyorum, tuyo falan çıkar orada, tuyo çıkmazsa spek çıkar:))):))):))) Metroya selam şorta devam..ama nereye kadar :) satabiirm