[quote=Astatin;92585]075 flat...:100 puan kar bozdur bozdur[/quote]
gün içinde 4 kere yap, Allah bereket versin.
en azından benim için öyle.
6 kere yapabilirsem, geceye pozisyonda girerim.
Printable View
[quote=Astatin;92585]075 flat...:100 puan kar bozdur bozdur[/quote]
gün içinde 4 kere yap, Allah bereket versin.
6 kere yapabilirsem, geceye pozisyonda girerim.
[quote=unlimitted;92590]gün içinde 4 kere yap, Allah bereket versin.
6 kere yapabilirsem, geceye pozisyonda girerim.[/quote]
yok valla.. o kadar yürek yok..:)
sayın fxci nini sistemi denizden cıkmısmıdır acaba
[quote=Astatin;92591]yok valla.. o kadar yürek yok..:)[/quote]
bi keresinde doktora gitmiştim. adrenalinin bir "bağımlılık" olduğunu söylemişti. sigara gibidir, bırakamazsın kolay kolay. hep adrenalin salgılatacak şeylerle uğraşman bundan demişti.
bırakamıyorum işte kahretsin. :..:
[quote=jerfin;92588]hem ne o öyle usd/ytl EW sayımın..boks.. beğenmedim o sayımı, değiştir lütfen..:D[/quote]
Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i S ile başlıyor farkın... Sazan, Seyyah, Sağanak....Nasıl bir tesadüf
dow için 7060 üzerinde yapılamayan teyidli kapanışlar,
6000-6300 bölgesine geri çekilme ile sonuçlanacaktır.
7060 üzerinde ise farklı düşünülmelidir.
sp 740 eski destek artık büyük direçtir. (mesele 665 mi önce görülecek yoksa 740 mı önce görülecektir)
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;92594]Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i S ile başlıyor farkın... Sazan, Seyyah, Sağanak....Nasıl bir tesadüf[/QUOTE]
banane ben vermem dolarlarımı..:D
paramın %80 ile dolarda bekliyorum, bekleyeceğim.:). ya hedefime gelecek, yada 1.67'yi spot fiyatı ile aşağı kıracak stop olacağım..
EWciler ne derse dedin.. bana göre endekste olacak çıkış tepki çıkışı(çıkış olacaksa tabi).. değil bu sitedeki EWciler, tüm tr'deki EWciler ağız birliği edip dibi bulduk deselerde ikna edemezler beni.:D..dng
[quote=Astatin;92594]Bence biraz TIRS bu EW cilerden.. En azından bizim forumdakilerden...Hepsinin nick name i [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B] ile başlıyor farkın... [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]azan, [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]eyyah, [B][COLOR=red]S[/COLOR][/B]ağanak....Nasıl bir tesadüf[/quote]
[COLOR=red][COLOR=black]1-2-3-4-5 ve a-b-c[/COLOR][B] S[/B][/COLOR]ayıyoruz da ondan :..:
[quote=SEYYAH;92597][COLOR=red][COLOR=black]1-2-3-4-5 ve a-b-c[/COLOR][B] S[/B][/COLOR]ayıyoruz da ondan :..:[/quote]
Hımmm. bu durumda siz düzeltme dalgalarısınız..3 kişi olduğunuza göre...yada gizli EW ciler var:..:
[QUOTE=jerfin;92596]banane ben vermem dolarlarımı..:D
paramın %80 ile dolarda bekliyorum, bekleyeceğim.:). ya hedefime gelecek, yada 1.67'yi spot fiyatı ile aşağı kıracak stop olacağım..
EWciler ne derse dedin.. bana göre endekste olacak çıkış tepki çıkışı(çıkış olacaksa tabi).. değil bu sitedeki EWciler, tüm tr'deki EWciler ağız birliği edip dibi bulduk deselerde ikna edemezler beni.:D..dng[/QUOTE]
jerf dun sn seyyah analizde 5 bittikten sonra asagı giderse hedef 1.450 dedi valla...
bana gelelim
sn fxcinin denizden cıkmasını bekliyorum ozaman bozucam shortları .kom
[QUOTE=mersiyk;92599]jerf dun sn seyyah analizde 5 bittikten sonra asagı giderse hedef 1.450 dedi valla...[/QUOTE]
evet, gördüm sayımını.. onun için ben klasik TA'yı tercih ediyorum, EW işime gelmedi..:D
[quote=Astatin;92598]Hımmm. bu durumda siz düzeltme dalgalarısınız..3 kişi olduğunuza göre...yada gizli EW ciler var:..:[/quote]
hayır canım biz foltranız...
sn.mavi ve mozkan da var :D
gördün mü bak tam 5 dalga olduk...:..:
3 S / 2 M hehehhee