-
[quote=jerfin;92581]yanlız bu düşüşlerde EWcileri de iyi yamultacaklar..:..:[/quote]
Syn jerfin ,
EW cileri nasıl yamultacaklar merak ettim.
Şubat vade 38000 kısaları , kapanan bir önceki topigin 141 sayfasındaki sayımlar a uygunn işlemler neticesinde , çok yukarı maliyetlere çekerek , nisan vadeye taşıdım.
Genelde pozisyon yazmayı sevmem.
EW sayımları şubat vade 38200 lerde iken , nerelere gelecegini bize göstermiştir.kabaca hatalarımız olsada. Sayımların yapıldıgı tarih , fiyat ve geldigimiz noktalar ortadır.
Bir samimi kanatimide paylaşmak isterim , EWnin daha yanıldıgını görmedim , ew cileri en çok hatalara düşüren sonlanan diyagonallerdir , Buna karşın trendi ew ye göre belirleyenlerin zarar etmeleri çok nadirdir .
Sevgiler , saygılar.
-
jerfin kısacı oldugu ıcın ew cilerin de şu ara uzun tarzı analizlerini okudugu icin uzuncular niyetine ew ciler yamulcak demiştir:)
-
[B]şindi nerdeyiz?[/B]
[B]yukarya potans devam icun ne ne olma gerek?[/B]
[B]
vob yukarya potans olma icun ne gerek[/B]
30200 üstesi kalma gerek eyer 30200 üstesi kalma olur min 31200...31700 yeresine potansta olcayız...
[B]
dow yukarya potans icun 6860 üstesi kalma gerek..[/B]
6860 üstesi 6913 yeresine potansta
amma yukarya devam icun 6913 yukarya gecme sart.
[B]systems[/B]
5 dakk long
15 dakk long amma sınır
gun sınır
-
[QUOTE=saganak;92602]Syn jerfin ,
Şubat vade 38000 kısaları , kapanan bir önceki topigin 141 sayfasındaki sayımlar a uygunn işlemler neticesinde , çok yukarı maliyetlere çekerek , nisan vadeye taşıdım.
EW sayımları şubat vade 38200 lerde iken , nerelere gelecegini bize göstermiştir.kabaca hatalarımız olsada. Sayımların yapıldıgı tarih , fiyat ve geldigimiz noktalar ortadır.
Bir samimi kanatimide paylaşmak isterim , EWnin daha yanıldıgını görmedim , ew cileri en çok hatalara düşüren sonlanan diyagonallerdir , Buna karşın trendi ew ye göre belirleyenlerin zarar etmeleri çok nadirdir .
Sevgiler , saygılar.[/QUOTE]
sn. sağanak,
siz sayımı farklı sayacaksınız, seyyah farklı sayacak, sn.sazan farklı sayacak... demek istediğim yamulma bundan kaynaklanacak..
mesala siz dow'daki bu seviyeyi 5.1 olarak etiketleyeceksiniz, sn.sazan 5.5 olarak olarak etiketleyecek..
bu yüzden de yanılgılar çok olacak diye düşünüyorum..
yoksa benim stratejimle en çok örtüşen sizin sayımınız..
-
[quote=saganak;92602]Syn jerfin ,
Sevgiler , saygılar.[/quote]
EW ci dostları seviyoruz ve analizlerine değer veriyoruz.. Ama arada da takılıyoruz..Hele avatarı pamık gibi bir ayu olunca insan kendini tutamıyor:)))
-
[B]15 dakk graf nerde [/B]
detay graf deyil amma idare etceyiz detay graf daha hazır olmadı
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7759/15dakkkkkvp5.png[/IMG]
-
her pozisyona göre ew ci var mı? flata bile?
-
[QUOTE=saganak;91166]syn Astatin ;
DOW mükemmel bir 5 dalgalık düşüş ilerliyor , en azından şimdilik , henüz dalga yapısı bozulmadı.
4 nolu tepki çıkışı 87xxx larda sonlandı ve buradan 5.5.1 düşüşü başladı. 5.5.1 hedefi 7100 cıvarıydı. aşagı yukarı buralar görüldü.
şimdi eger 5.5.1 bittiyseki (şüpheli) 5.5.2 nin içerisinde olabiliriz. 7147 nin altına gitmedigimiz sürece 5.5.1 bitmiştir.
5.5.2 den sonra yıkıcı 5.5.3 gelecektir ki hedefi 5700 bölgesidir ve 5.5.4 tepki çıkışından sonra , 5.5.5 5000 civarı bir bölgede sonlanacaktır.
şimdilik dalga yapısı kendi dinamigine uygun ilerlemektedir.
yatırım tavsiyesi deyildir.
bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza başarılar bol şanslar.[/QUOTE]
[QUOTE=saganak;91183]Syn jelibon ;
Bir kere sayımlarım amatörcedir , bunu belirtmekte yarar görüyorum.
imkb 100 :
İMKB 100 de de 5 dalgalı düşüş devam ediyor.
bilindigi gibi 3 nolu büyük düşüş 20912 de sonlanmıştır.
20912 den itibaren başlayan 4 nolu tepki çıkışı 28732 de bitmiştir. şu an itibari ile 4 nolu tepki çıkşının a-b-c düzeltmeleride sonlanmak üzeredir. ve 5 nolu düşüş dalgası başlayacaktır.
5.5.1 in hedefi 17500-18000 civarı bir bölgedir.
yatırım tavsiyesi deyildir. amatörce bir paylaşımdır.
tekrardan bütün üyelerimize ve misafir konuklarımıza bol şanslar , kazançlı günler.[/QUOTE]
ew gayet mantıklı gidiyor..tebrikler..
-
evet, kesinlikle EWci arkadaşlarımız bunu eleştri olarak algılamasın... ben sadece şaka, espri takılıyorum..EW artık piyasa analizlerinde olmazsa olmazlardan..
-
EW nin, özellikle hisse senedine yatırımda(endekse paralel hisselerde) çok daha isabetli olacagını düşlünüyorum..
-
en çok merak ettiğim DYHOL un EW si..hisse 7,70 den 0,45 e gelmiş...bu hisse konusunda fikri olan var mı..bilinen haberlerden dolayı değil..ew teknik olarak..
-
son süreçte 10 yıllık kırılan önemli destekler.
sp 741 ve 768-804.
dow 6971-7192 ve 7450-7552.
sp destekler 680-700, 665, 600-620.
dow destekler 6300-6500 and 5800-6000.
nasdaq diğerleri dip yaparken yapmadı şimdilik. (sebebi teknoloji şirketlerinin krizden daha önce çıkacağı yani teknoloji çağı ama dow teori yapmalı der unutmayınız)
kasım dibi 1295 destek, sonrasında 1253, ve kritik destek 2002 düşüğü 1108.
dirençler 1386-1400 ve 1434.
sevgiler.