bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.
Printable View
bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.
[quote=abka;92619]dalgası mı kaldı diyorsunuz...10. dalganın 10. dibinde...:):):)[/quote]
yıllardır spotta işlemim yoktu.az evvel 1.000 adet DYHOL aldım 0,46 fiyattan.isterse tahtası kapansın soğuk su içeriz.ne zengin eder beni ne de batırır 1.000 adet DYHOL.hepi topu 460 TL.1 kontrat parası bile değil :D
bakalım nasıl bir performans sergileyecek olası bir yukarı çaplı düzeltmede.bu parayı yok sayıyorum.3/5 ay sonra bakacağım ne olmuş diye :..:
zarar edersem A.D'na çok güzel özlü sözler söylerim :..:
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir!
[quote=jelibon;92626]bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.[/quote]
Sadece siz değil bizde unutmayacağız. :D
30050 uzunları 925 tne stop!
vuruşa vuruşa uzun kovalamaya devam :)
29900 üzeri satış fırsatı oldu, bakalım fırsatmı değilmi?
Fakat bu düşüşe direnmenin sonu çok kötü, yurtdışının tepkilerinde düşeceğiz heralde, yada kriz teğet geçti derken şok dalga vuracak adeta, ne biliyim elliot sayanlar bu tip şok dalga varmı, tsunami benzeri bişey yani, belki vardır onu bekliyo bzimkiler:) hani 533 değilde 666 (altı altı altı) her rakamın altı yani, üstü değil:) gibi bişeylermi olacak:)saygılar..
[QUOTE=jelibon;92626]bu 23500 ü hayatınm boyunca unutmayacağım.[/QUOTE]
ben de hiç unutmayacağım.:)
unutmadığım bir rakam daha var gerçi..:) geçen sene mayıs ayında 39.000 de tam 3 hafta tutmuşlardı.. kısaydım o zaman da ve illallah demiştim o rakama.:mad:
[QUOTE=SEYYAH;92627]yıllardır spotta işlemim yoktu.az evvel 1.000 adet DYHOL aldım 0,46 fiyattan.isterse tahtası kapansın soğuk su içeriz.ne zengin eder beni ne de batırır 1.000 adet DYHOL.hepi topu 460 TL.1 kontrat parası bile değil :D
bakalım nasıl bir performans sergileyecek olası bir yukarı çaplı düzeltmede.bu parayı yok sayıyorum.3/5 ay sonra bakacağım ne olmuş diye :..:
zarar edersem A.D'na çok güzel özlü sözler söylerim :..:
al-sat-tut-hopla-zıpla-sallan-yuvarlan tavsiyesi değildir![/QUOTE]piyasalar durulsun dyholden ben de alış yapacağım...vergi işi aleyhte bile sonuçlansa ,dogan gurubunun 3,5 kat. şirketlerinde nakidi var(petrolofs,dohol,dyhol,hürriyet)..
Tüm sistemler şort signal.de..Emme 200 points yukarı yapsa 5-15 ala geçer..ytay piysa sendromu ile tırsmakta ve işlem yapmamaktayım
[QUOTE=jerfin;92631]ben de hiç unutmayacağım.:)
unutmadığım bir rakam daha var gerçi..:) geçen sene mayıs ayında 39.000 de tam 3 hafta tutmuşlardı.. kısaydım o zaman da ve illallah demiştim o rakama.:mad:[/QUOTE]
hatta tobo'lar, dip analizleri havada uçuşuyordu o zaman da.. sonrasında sert aşağı kopmuş, 30.000'e inmiştik.. 1 aylık bir sıkışmadan sonra tabi.. tarih tekerrür edecek mi bakalım...heyk
[quote=Astatin;92633]Tüm sistemler şort signal.de..Emme 200 points yukarı yapsa 5-15 ala geçer..ytay piysa sendromu ile tırsmakta ve işlem yapmamaktayım[/quote]
Forex işlemleri ne durumda?
[quote=jerfin;92634]hatta tobo'lar, dip analizleri havada uçuşuyordu o zaman da.. sonrasında sert aşağı kopmuş, 30.000'e inmiştik.. 1 aylık bir sıkışmadan sonra tabi.. tarih tekerrür edecek mi bakalım...heyk[/quote]
Tobo ile aşağı giden endeks, gün gelir obo ile yukarı yapar. :)))
[QUOTE=aslan;92636]Tobo ile aşağı giden endeks, gün gelir obo ile yukarı yapar. :)))[/QUOTE]
:..::..:
o tobo'dan:..: aşağı kopuşta bir haftada 7.000 puan vermişti piyasa... bir ay işkenceden sonra fena puan değil dimi.. ama kısacı bırakırlarsa tabi.:..: