[quote=SEYYAH;92663]su hayattır!
hipotansiyona iyi gelir :..:
bademi bilmiyorum ama fındıkta iyidir :..:[/quote]
sen yarım saat içinde 4 litre suyu bi aç bakayım..su hayat mıdır değil midir görelim:..::..:
Printable View
[quote=SEYYAH;92663]su hayattır!
hipotansiyona iyi gelir :..:
bademi bilmiyorum ama fındıkta iyidir :..:[/quote]
sen yarım saat içinde 4 litre suyu bi aç bakayım..su hayat mıdır değil midir görelim:..::..:
[B]İzmir'in ilçesi Dikili'ye bu krizde doğal yollardan müjde. Çünkü, bu ilçede sudan altın akıyor. Hem de dünyadaki örneklerinden kat kat fazla litrede 5 miligram...[/B]
Dikili Belediyesi'nin işlettiği jeotermal enerji kaynağından altın cevheri akıyor. [COLOR=#0000ff]İzmir[/COLOR] Yüksek Teknoloji Enstitüsü Çevre Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yapılan incelemeye göre, Kaynarca bölgesindeki jeotermal su kuyularında bulunan suyun 1 litresinde 4.9 miligram altın bulunuyor.
Cumhuriyet gazetesinden Ozan Yayman'ın haberine göre, uluslararası bilim çevrelerijeotermal akışkandan biyolojik yöntemlerle, siyanür kullanmadan altın elde edilebildiğini ortaya koyuyor. Kaynarca bölgesi Türkiye'nin en büyük jeotermal enerji sahalarından birisi olarak kabul ediliyor. Önceki deneyimler [COLOR=#0000ff]ABD[/COLOR] ve Japonya'da, Dikili'dekine benzer gelişmelerin yaşandığını gösteriyor. [COLOR=#0000ff]ABD[/COLOR] Nevada'da ve Japonya'da göllerden, denizden, jeotermal sahalardaki su kaynaklarından siyanür kullanmadan altın elde edildiğine ilişkin örnekler bulunuyor.
[B]"EKONOMİYE KAZANDIRACAĞIZ"[/B]
Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven gelişmeleri, "Demek ki, siyanür kullanmadan da altına ulaşılabiliyormuş" sözleriyle değerlendirdi. Özgüven, Kaynarca bölgesinde yer alan jeotermal kuyulardan aldıkları su örneklerini analiz ettirdiklerini belirterek, "Dikili'deki jeotermal kuyulardan altın çıkıyor. Bilim insanlarıyla görüşeceğiz ve Dikili'de, cazibe kaynağıyla ulaşılan altını ekonomimize kazandırmanın yollarını arayacağız" dedi.
kaynak hürriyet gündem
seyyah, usd/ytl de 5.3.3 başlıyor benim sayımıma göre... pozuma en uygun sayım bu..:)
sevgili bonnie,
şu günlerde ekrandan uzak kalacağın bir gün yok mu..:)
dalıştayım hala su altında
[quote=jerfin;92667]seyyah, usd/ytl de 5.3.3 başlıyor benim sayımıma göre... pozuma en uygun sayım bu..:)[/quote]
ALLAH gözünüzü doyursun be...var ya size kalsa duman edeceksiniz ülkeyi :..:
herşey mümkün...bahsettiğin olasılıkta mümkün...
py'nin ayulara çektirdiği işkenden dolayı vicdanı sızlamış..birazda boğalara işkence edelim adaletsizlik olmasın demişler.:D
artık yurtdışı çıkarken yatay takılıp, düşerken düşüreceklermiş..:D
Saat 11:30 sistem 10 dk sat konumunda devam ediyor
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/8/mehursistem10.jpg[/IMG]
ılgınc bı gun yıne..dunun dıplerını ziyaret edıp ıkılı dıp yapabılrız..bu arada seyyah ın gözünü doyursun be özlü yorumuna katılıyorum..:)
cim yukardan efg aşagıdan basıyolar
[QUOTE=SEYYAH;92670]ALLAH gözünüzü doyursun be...var ya size kalsa duman edeceksiniz ülkeyi :..:
herşey mümkün...bahsettiğin olasılıkta mümkün...[/QUOTE]
ülkeyi değil de, şu İMKB binasını dinamitle patlatmayı düşünüyorum..:..:
istinye'de oturanınız yok dimi.:..:
[QUOTE=jerfin;92675]ülkeyi değil de, şu İMKB binasını dinamitle patlatmayı düşünüyorum..:..:
istinye'de oturanınız yok dimi.:..:[/QUOTE]
patlatmadan once bizede haber et sana destek long edelim
LONG poz. taşıyanlara eziyet seansına dönüştü olay.
DAX sol şeritten kaptırdı gidiyor biz nal topluyoruz.eyle olsun PY sen bilin.para sende nasılsa.öttür canım borunu...
bugünkü teşekkür limitim dolmuş.yahu ek teşekkür kredisi talep etsek hellim hanımdan verir mi acaba? :D