[quote=jerfin;92711]makas -400.. short yapmayın yakarız diyorlar.. inansak mı ki..:D.heyk[/quote]
Ben inanmam, az önce telefonları kestiler .brv
Printable View
[quote=jerfin;92711]makas -400.. short yapmayın yakarız diyorlar.. inansak mı ki..:D.heyk[/quote]
Ben inanmam, az önce telefonları kestiler .brv
[QUOTE=YAVUZHAN;92710][IMG]http://i44.tinypic.com/vie6x0.gif[/IMG][/QUOTE]
Bu kadar net alıntıyı nasıl yapıyosunuz, ben 5clicks kullandım yinede grafiği net yapamadım, bi tarif edin sn. yavuzhan, eskiden yapardım parlak parlak garfikler atardım ama o yöntemle olmuyor artık çok kafam bozuluyor, saygılar..
[QUOTE=excali;92714]Ben inanmam, az önce telefonları kestiler .brv[/QUOTE]
e inanmıyorsun da neden longda duruyorsun..:..:
[quote=jerfin;92716]e inanmıyorsun da neden longda duruyorsun..:..:[/quote]
Longum takılı kalmış. Telefonların kopması sırasında , onunla da bağlantıyı kaybettim. Mecburen tutuyorum, desem mi acaba?.lelele
Hatta 900 üzerinde yeni arkadaşlar da bekliyorum :)
teptiiiii.lelele
[quote=bull market;92718]teptiiiii.lelele[/quote]
tepti dediğin 200 puan çıktı pehh
[quote=bull market;92718]teptiiiii.lelele[/quote]
bu bişey değil ya :)
yine büyük hissetmeye başladım :)
900 üstüne sağlam çıkabilirsek pozisyon arttırarak uzun kalacam geceye..
amerika mahçup edersede yarın cezamızı öderiz..
tüm piyasaya agırlık coktu.
[QUOTE=YAVUZHAN;92720]bu bişey değil ya :)
yine büyük hissetmeye başladım :)
900 üstüne sağlam çıkabilirsek pozisyon arttırarak uzun kalacam geceye..
amerika mahçup edersede yarın cezamızı öderiz..[/QUOTE]
Bişekilde biyerde ceza ödeyeceğiz ama bakalım, risk almadanda olmuyor, henüz erken bakalım karar veremedim ben, saygılar...
[b][i]TÜİK Şubat ayı TÜFE ve ÜFE verilerini açıklayacak (17:00)
ABD'de Ocak ayı Bekleyen Konut Satışları (17:00)[/i][/b]
alışmışız vadelide kademelerin yanıp yanıp sönmesine...spottan DYHOL aldım ilk seans çiviyle çakılmış gibi.meğer ne sabır taşıymışız evvelden spotta işlem yaparken.iş değil ya spot...satmadım ama bekliyorum azimle :..:
[QUOTE=Fantom;92719]tepti dediğin 200 puan çıktı pehh[/QUOTE]
Olsun 200 puan olsun benim olsun:), yanlış anlaşılmasın bende piyasanın ağırlıklı olarak düşeceğine inananlardanım, ama işte can sıkıntısına böyle hareketleri yakalamaya çalışıyorum o kadar, yakalarsam seviniyorum, yoksa vob da malı götüremedik, malı götürecek sistem falan icadedemedik, işlem hacminede oynamıyorum, maksat vakit geçsin muhabbet olsun ;)