geçtiğimiz hafta perşembeden beri amerikayla inatlaşıyorum,sadece dow un sağlam bir tepki verdiği günün ertesinde piyasada olmak için..
bakalım sonu nasıl bitecek bu inadın ?
Printable View
geçtiğimiz hafta perşembeden beri amerikayla inatlaşıyorum,sadece dow un sağlam bir tepki verdiği günün ertesinde piyasada olmak için..
bakalım sonu nasıl bitecek bu inadın ?
son 40 iş gününün 27 iş günü düşüşle, 13 iş günü yükselişle kapatmışız.
bu 13 yükseliş gününün 4'ünde önceki güne göre aşağıdan açmış, önceki güne göre yukarıdan kapatmışız.
bu durumun genel anlamda çok sık görülmediğini düşünürsek, gap down açılıp yeşil kapatma durumu için %40, oldukça yüksek bir oran.
ben bugün de aynı şey olacağını düşünmeye başladım.
ne garip bir piyasayız ya..
[quote=SEYYAH;92724]alışmışız vadelide kademelerin yanıp yanıp sönmesine...spottan DYHOL aldım ilk seans çiviyle çakılmış gibi.meğer ne sabır taşıymışız evvelden spotta işlem yaparken.iş değil ya spot...satmadım ama bekliyorum azimle :..:[/quote]
alternatifi olmayınca yıllarca hep yaptık o işi..
doğan grubu daha öncede 40 kuruşlara inmişti sonrası malum..
çok para olacakki alıp çekip gideceksin.en az 1/2 yılda bakmayacaksın fiyata.portföyü kesinlikle geometrik büyütür..
haklısınız illaki toparlanır ıllakı anlasırlar..olan hep çimenlere oluyo zaten...daha once 10 misli yapan da bu kagıt..hem de komık dıycegınz bı para koymus olsanız bı anda pıyangodan ıkramıye cıkms gıbı olucaktır..ama sabır cok onemlı..
29850 den long ,bugün 30450 yi görür müyüz acaba?
tcell de toplamıs 8.1 lerden 8.3 lere:)
[quote=YAVUZHAN;92728]alternatifi olmayınca yıllarca hep yaptık o işi..
doğan grubu daha öncede 40 kuruşlara inmişti sonrası malum..
çok para olacakki alıp çekip gideceksin.en az 1/2 yılda bakmayacaksın fiyata.portföyü kesinlikle geometrik büyütür..[/quote]
valla herşey olabilir.hele de sözkonusu A.D. kağıdı ise.bi bakarsınız RTE ile kanki olurlar seyreyleyin cümbüşü ondan sonra :..:
du bakalım test amaçlı bir işlem benimkisi açıkçası performansını merak ediyorum.9,00 liralardan 0,45 lere düşmüş kağıt bakalım ne yapacak? aşağı yönde gideceği maksimum yer belli ve ben buna razıyım :..:
ben sürpriz ata oynuyorum ;)
tüm paramla değil tabii ki maksat pamuk yansın keyif olsun...
su yüzeyine çıktım
geceye uzun gireceğiz kısmetse :)
Ben kısaldım 30000,, isterse çıksın napiim:)
Biz kapanmadan SP 700 ü aşağı kırmış gibi yaparsa şahane olur:)
[QUOTE=tuareg;92736]Biz kapanmadan SP 700 ü aşağı kırmış gibi yaparsa şahane olur:)[/QUOTE]
nerelerdesin reco, uyuşturma seansına geç kaldın..:..: